⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 057
  • 736
  •   1
Отговори
# 30
И все пак и през останалото време (с не толкова изразено мускули преди състезание) пак ми стои грозно. То задника му не се вижда от тия мускули. Направо ме боли да го гледам.

# 31
Това е задника му, глутеус максимус! Какви задни бедра, какво чудо!
Глад и калориен дефицит, за да се вижда всяка фибра.
Моята асоциация за Стероидния Доби Trollface

# 32
Благодаря за новата тема? А тази Радослава дали няма някакъв говорен дефект. Като говори и като цяло стои така, все едно челюстта и е саваната и не може да изговаря думите цели. Но пък щяха да кажат, нали ги вкараха като различни. Друг забелязал ли го е?

# 33
Как пък не вкараха един хубав мъж да изплакне окото човек Grinning

Ванеса ми става все по- противна. В началото се държеше като одавник за сламка, сакън някой да не й открадне Марио, сега друга песен запя. В последните епизоди, когато е в кадър зяпам само носа й Grinning

Радослава, абсолютен темерут, поне да каже, че не харесва никой и да оправдае поведението си. Не да се прави на умряла буболечка.

Искам да вкарат още нови участници Grinning

Елвира винаги ми навява вайба на мърда и тук и в ергена.

# 34
  • България
Според мен Радослава има единствено умствен дефицит.

Набола си е челюстта с нещо, за да изпъква така.

# 35
Най-интересният момент снощи беше погледа на Марио, когато Ванеса сподели, че не била ревнива, като се има предвид сценката, която му спретна няколко вечери по-рано 😂

Той взе да ми става симпатичен и смятам, че това за вибрациите беше използвано шеговито. Ванеса обратно, губи точки с всеки изминал епизод.

Намирам Елвира за скучна, за Атанас още нищо не мога да кажа.

Елена има спешна нужда от рутина за косата, не мога да гледам тез оръфани кичури, дето се веят около лицето й 😁

# 36
  • България
Елена и Евгения имат нужда от фризьор на терен. Евгения си е сложила някакви екстеншъни за права коса, а тя е с чуплива, и не знае как да се грижи за тях или да ги оформя. Бъдещите участници могат да вложат пари в уроци при фризьор вместо пари в джуки.

Асен ни чете темата и си признава. Прочел е, че не изглежда като фитнес инструктор, и отговаря, че било важно неговите клиенти как изглеждат.

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 14:36 от ferencliszt

# 37
При Евгения косата се вписва на образа й 😂

# 38
Да, Ники, когато реши да я целуне, с мъка я намери из тия косища..Simple Smile
Продукцията заимстват от предавания, а не ми стана ясно защо никога не ги питат кой им е вторият избор...Това може много да раздвижи нещата и изкуствено създадените двойки като Марио и Ванеса да се разделят без проблем. Създават проблеми и на Ренета сега да пита Асен...ти какво не харесваш в една жена...Ами ако ти кажа, че аз съм такава...

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 14:28 от friends

# 39
Благодаря за темата!
Много е интересно как за толкова кратко време всички са се впили в партията си и не се опознават с останалите, не от липса на интерес, а за да не бъдат заклеймени, че са повърхностни, бройкачи и т.н.
А след като постоянно влизат хора вътре е нормално да ходят на срещи и с други. Всички разговори на тема кой бил фейк са супер лицемерни.
Също, според мен такъв формат не трябва изобщо да има парична награда, а победителите да вземат нещо общо като за двойка, пътешествието за двойка е ок.

# 40
  • София
Като прочета, че Радослава била красива и нежна, падам просто. В допълнение е кисела, сърдита и се цупи нон-стоп, жена мечта.
Ренета не е добре да ги изляска тези изневери в ефир, независимо дали е вярно или не и с каква цел го направи.
На този етап все още трябваше всеки с всеки да общува по-неангажиращо, а не след големите заявки за любов сега да се чудят как да отделят от т.нар. мач без да им е неудобно.
Бих им клъцнала екстеншъните на всички дето само ги замятат и им седят изкусвено. Косата не прави жената, ама то акъл под екстеншъни не вирее.

# 41
Благодаря за темата. 🤗

Гледам подкаста на Ана- Мария.
Марсел бил офицер??? Служил бил (във флота май), а един психо тест трудно би издържал според мен. През цялото време “шие” с единия крак и демонстрира апатия и отегчение. Че защо е дошъл тогава? А колко е тесногръд думи нямам!
Радо с предишната прическа си е направо симпатяга.
Радослава освен надута и надменна, е и ужасно проста.
Ванеса, понеже знаем, че четеш тук- вчера с изказването си по адрес на Евгения  се показа в изключително грозна светлина.
Последно, Ренета лекар ли е, или лъже? Аз от пръв поглед още имам сериозни съмнения, да видим.

# 42
Изпуснах ви.
Радо много ми хареса в подкаста на Ана-Мария.

Ренета е лекарски асистент (фелдшер). Не е лекар.

# 43
Този новият участник - културиста е доста състарен
Наистина няма един симпатичен мъж вътре, аз не бих се пробвала с никой!
А Ренета ми е дразнеща, противно, сто % е някоя лесна бръмчалка тука се прави на дама

# 44
Абе и с новите попълнения, за сега продължавам да съм на мнение, че на една маса бих седнала само с Асен.
Какъв каст, какво чудо!

Общи условия

Активация на акаунт