⛓️~⛓️ Диви и красиви - сезон 2, тема 3

• 41 057
  • 736
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
Реално Радо преди ДиК е бил с доста по-добра прическа. Не знам защо си е направил това бритончИ 😂

# 16
  • Пловдив
И аз съм за да отпаднат Ренета и Радослава.

# 17
Нивото на реалитито е показателно по броя страници, изписани в темата на бгмама-та  Joy

Снощи на никого не въздъхнах на "историята". И Масажа не ми беше убедителна. Тя ми е тип, който приема тези взаимоотношения като нещо стандартно. Нещо като "бии мъ, убичам тъ!". Та чак такава драма за нея едва ли е било. По-скоро случка за разказване.
А па Чефо какъв е плужек! Мазно се приплъзва във всяка удобна посока! Не понасям такива ветропоказатели.
"Дофторицата" се опитва да накара Асен да я разкара, за да не е виновна, че тя го е разкарала.
Чуден каст! И сега с нови попълнения... И къде ще спят? Щото и диваните са запълнени. Отвън, на беседката?

Оф, да идва друго интересно предаване по ТВ, че това съвсем изтъпя.

# 18
Много е злобна Радослава, надута, надменна, аз не виждам кого би допуснала до себе си в шоуто, затова твърдо е аут за мен. Ренета също ми е неприятна, ама тя има още какво да покаже. Сефте виждам мъж, жертва на вибрации, мислех, че е женска територия това, наред манифестирането и дишането

# 19
  • България
Радо изглежда глупав и със старата прическа.

Благодаря за темата. Гласувах, че харесвам Елвира от новите. Елвира ще се матчне с Чефо, Атанас с Ренета. Гласувах за Елена и Радослава за отпадане.

# 20
Много е злобна Радослава, надута, надменна, аз не виждам кого би допуснала до себе си в шоуто, затова твърдо е аут за мен.

В шоуто няма кой, но навън я виждам с някой МечоБой.

# 21
Защо не дадоха всички да говорят за кофти преживяване на играта на плажа. Те не са и чак толкова много като брой, че да кажеш само най-фрапиращите да подберат. Тази година супер много се усеща как едва ли не рекламират едни хора за сметка на други. Миналата не беше чак така.

Ванеса и Марио как лекичко си сипаха един на друг. Тя казва как е важно за репутацията й да не бъде хванат човекът до нея да заглежда други жени. Той обяснява как не трябва да натоварваме другия с това, което чувстваме ние. Привидно по темата на Никито, ама май по-скоро драмата покрай този злополучен разговор с Ивелина и разигралите се впоследствие събития още не са забравени там.

Ренета каква й беше идеята с тези... дали признания, дали измишльотини, към Асен. Или просто да се прави на по-интересна... И точно пък с изневери ли...

Честно казано, симпатизирах донякъде на Елвира в Ергенът, но не ми е много интересна като характер за предаване. Просто ми се струва доста предсказуема. Почти съм убедена, че и тук едната група жени ще се обърнат срещу нея. Само се чудя коя, но бих заложила на И, Р, В.
Иначе според мен тя би си отивала с Асен или Марио.

Другият нов човек изглежда адекватен засега. Само на мен ли ми се стори много възрастен... Като си каза годините, се учудих

# 22
Аз помислих, че е на 35+

# 23
На 28/29 е. И ние с мъжа ми отбелязахме, че изглежда доста състарен. Аз не харесвам такива назобени тела. Личи си, че е дребен, главата му е малка и с тия напомпани мускули изглежда несъразмерно. Може и да е светен, те първа ще разберем.

# 24
На мен Елвира ми напомня на Николета Лозанова малко, може би затова ни се струва толкова позната.

# 25
Атанас нещо не мога да го преценя все още, изглежда позитивен човек на пръв поглед. На външен вид не искам да коментирам, културистите са ми много странни и телата им не ми харесват.

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 26 авг 2025, 12:56 от veni.b

# 26
Благодаря за темата! 😊

Радо щеше да ми бъде по-интересен при Ана-Мария, ако беше без Марсел, макар, че точно при тези обстоятелства се загатнаха качества, които притежава. Малчо е още, има време да се развие, аз лично имам надежда за него, най-малкото има правилни разсъждения по щекотливи теми, бива да почете малко книги, не умее да се изразява и да се обосновава. Сбъркани са представите му за него самия, за това какъв е и какъв трябва да бъде, за да отговори на настоящите наложили се модели на поведение сред младите в обществото ни. Често наблюдаван синдром, за съжаление. Поне такова впечатление остави у мен.

# 27
Благодаря за новата тема.
За Атанас мога да кажа, че съм го виждала на живо няколко пъти и изобщо не е 175см, по-нисичък е (около/под 170). Наскоро се беше пробвал с една позната, но не знам дали е било преди или след предаването. За Радослав се радвам, че отпадна - не ми е приятен, тъй като само като го видях си спомних, че ми беше попаднало как продава снимките си в onlyfans (може би се досещате към коя аудитория беше насочена рекламата). Надявам се тази седмица да е по-интересна, че наистина вече и аз чакам другите риалитита да започват Smile

# 28
Елвира е голяма душа, много интровертна, направо не знам защо се мъчи с тия реалитита…

# 29
Културистите са така, с точно такива изразени мускули съвсем малко време от годината , може би седмица , може и по малко, точно преди състезания. Защото месец преди състезанието, започват калориен дефицит , за да махнат подкожната мазнина и да пият 10литра вода на ден и 24 часа преди състезанието спират да пият вода и това кара тялото да се ,,изпие,, по този начин и да се изразят мускулите и вените. Но това е за изключително катък период , през останалото време си ядат за маса и няма такъв релеф. Иначе и на мен не ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт