Търся работа, моля за съвет

• 2 346
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Защо не запишеш детето на градина? Ще го хранят редовно и разнообразно.

# 16
Намерихте ли нещо, което да Ви носи доход? Или поне напишете, дали владеете някакви чужди езици, дори и да е само четене с разбиране. Има вероятност някой да може да Ви препоръча къде за каква позиция имате шанс.

# 17
Ако от август до сега не си е намерила някакво препитание... Нещата са свирени.

# 18
В ситуацията, в която е авторката, намирането на подходяща работа е много сложно. Не бих се учудила все още да търси активно, но нека да сподели, ако има желание, разбира се.

# 19
Лидл и прочие са пълни с обяви за работни места.

Как дете на 6 год. не ходи на градина ?
Поради заболяване или други причини?

# 20
  • София
Поради причина да не ги намери баща й, ако не си прочела първия пост.

# 21
Поради причина да не ги намери баща й, ако не си прочела първия пост.

Пише, че го напуснала и била в кризисен център. Не споменава, че се крие и че той въобще я търси. Има доста неясни неща.

# 22
Авторката ясно е написала, защо детето не е ходело на ДГ. В София (и други градове) няма места.
В момента социални работници се опитват да я запишат на детска градина но нямам никаква финансова възможност да чакам този момент налага ми се спешно да започна работа
Дано всичко да е наред със ЗорницаП и да не влиза в темата, защото работи.

Иначе на терория има субсидии за фирмите, които наемат жертви на домашно насилие (и други уязвими групи).
Но на практика изискванията са невъзможни, правилата така са направени, че субсидии има само за обшински фирми за метачи на улици.

# 23
Жената отговаря на лични съобщения и пише, че не е пускала тя тази тема.
Аз също се надявам да е добре и някой да не злоупотребява с нейния профил.

# 24
Авторката ясно е написала, защо детето не е ходело на ДГ. В София (и други градове) няма места.
В момента социални работници се опитват да я запишат на детска градина но нямам никаква финансова възможност да чакам този момент налага ми се спешно да започна работа
Дано всичко да е наред със ЗорницаП и да не влиза в темата, защото работи.

Иначе на терория има субсидии за фирмите, които наемат жертви на домашно насилие (и други уязвими групи).
Но на практика изискванията са невъзможни, правилата така са направени, че субсидии има само за обшински фирми за метачи на улици.

Не ми се вярва. ДГ или предучилищната подготовка е задължителна на тази възраст, от август месец досега социалните работници, които са се ангажирали да намерят място за детето, не да намерили ли? Никъде, в цяла София.

Авторката първо беше пуснала тема, че е на квартира и имала нужда от пари да си плаща квартирата, която не била евтина, тъй като била с куче, докато си намери работа. Каза, че детето е със заболяване и май не даде никакви документи. Скри се тогава, темата изчезна.

После пусна тази тема, в която се оказва, че не е на квартира, а в кризисен център. Предполагам, че съдействат там на жените за работа и за прием на децата в ДХ, но е нормално престоят там да не е за вечни времена, а за някакъв разумен срок, в който се предполага, че повечето жертви могат да си стабилизират живота.

Сега е пуснала трета тема за помощ (минимум трета е), в която казва, че ги хранели само с домати, царевица и от , и да ѝ пратят храна и да ѝ помогнат с пари за квартира. Не знам как ще се прати храна и тя ще я яде и приготвя там с детето пред погледите на останалите, които са само на домати и царевица... Същият стил на писане да ѝ трите теми, като твърдяла, че последната тема не е нейна.

# 25
  • София /Абсурдистан
В магазините се работи на смени, има и нощни, в уикенда и по празници също се работи. Не може с малко дете.

Общи условия

Активация на акаунт