Загубих всичко в живота си.

• 6 149
  • 95
  •   1
Отговори
# 45
Ще се учудиш колко майки казват на децата си, че за нищо не стават и са им провалили живота. Разбирам, че ти е тежко и ти причинява травма, но вече си голям човек и ще трябва да си помогнеш сама. Наистина започни терапия, защото според мен не си, казваш "отидох". Ама то не е достатъчно да отидеш веднъж, трябва ти дългосрочна терапия, може би и някакви групови срещи.

# 46
  • Paris, France
Тя постоянно ми звъни как съм и провалила живота и че не ставам за нищо. И че заради мен ще умре и най - вероятно ще съм доволна от това. Когато и казах, че даже мисля за самоубийство ми каза да го направя.
Mandy Bo ти е отговорила. Да добавя, че трябва да пораснеш и да се научиш да гледаш себе си. Предполагам знаеш как се блокира телефонен номер. Блокираш я и готово. След като вземеш изпита си търсиш по-платена работа, втора работа, вземаш си ипотека и така. Родителите ти няма да се променят.

# 47
Държавният изпит не може ли да се повтори?
По мое време (а аз бях преди сто години студентка) можеше.
Разучи как стоят нещата - абсурд е да не можеш да се явиш втори път.

# 48
Дали майки дали бащи, май е много типично да говорят така на децата си - как са се провалили, как ще ги убият. Някакъв страннен начин за мотивация. Но вероятно така са научили от своите родители и по шаблон го повтарят. При някои пък може и да действа, откъде да знае човек.

# 49
  • София
Като се вземат предвид профилната снимка с Мелани Куулий и никнеймът (Роуз Бънди е дъщерята на Тед Бънди), нещата си застават рязко по местата.

# 50
Като се вземат предвид профилната снимка с Мелани Куулий и никнеймът (Роуз Бънди е дъщерята на Тед Бънди), нещата си застават рязко по местата.
Всъщност, преди това изобщо не бях обръщала внимание на тази профилна снимка. И не знаех, че е на момиче, което е било убито от Тед Бънди. Авторката има крайна нужна от лечение, иначе ще става все по-зле.

# 51
  • Somewhere far away
Това са глупости. За пръв път чувам да загубиш студентски права заради невзет изпит, пък дори и да е държавен!

# 52

И аз не бях направила връзката, ама това е меко казано притеснително.

# 53
  • София
От нас (за пореден път) какво се очаква?

Вече си мисля, че ни третирате, като изтривалки, определени потребители.

Имате явна нужда за самоизява и галене по главите, но става вече досадно.

# 54

Може, разбира се. Ама трябва да си студент, стигнал до държавен изпит, за да го знаеш.

Всъщност, преди това изобщо не бях обръщала внимание на тази профилна снимка. И не знаех, че е на момиче, което е било убито от Тед Бънди. Авторката има крайна нужна от лечение, иначе ще става все по-зле.

А, вие продължавайте да храните трола, пък се чудете защо става по-зле.
Дано не се задави от смях, докато ви чете.

# 55
  • Paris, France
По мое време (а аз бях преди сто години студентка) можеше.
Разучи как стоят нещата - абсурд е да не можеш да се явиш втори път.
Навсякъде може да се повтори, че и потрети. Познавах доста хора, които нарочно не си вземаха държавния изпит през 90те. Ако го вземат, нямаше да се водят студенти и нямаше да може да взимат работни визи за бригади. Имам позната, която два пъти не го взе и се яви трети път и го взе 

Ако не може да го вземе и специалността позволява дистантно учене, има други университети, в които ще и признаят всички взети изпити, ще напише само нова курсова работа и ще се яви на държавен изпит, даже няколко пъти.

На нея и е черно пред очите. Не е добре.

# 56
Невена, сега видях, че пише "само платено".
Ако учи в някой измислен "свободен" университет е възможно да й извиват ръцете, да доплаща за всяко явяване.
Аз съм завършила държавна поръчка. В частните университети не знам как стоят нещата.

# 57
Лъже и за „само платено“. Съвсем за мезе ни взе „девойчето“ (защото не се знае нито възрастта, нито полът на трола).

# 58
  • Телиш/Плевен
Ужас, до днес живеех с мисълта, че това е лична снимка, а за потребителското име не се бях замисляла изобщо... Dizzy Face

Може, разбира се. Ама трябва да си студент, стигнал до държавен изпит, за да го знаеш.
Уж е наясно, беше писала в някоя от предишните теми, че ще се явява през септември.
Но вече и аз не знам какво да мисля... Neutral Face

# 59
Да е протакала твърде дълго и да е загубила права?
Драмата с университета явно не е от вчера.

Общи условия

Активация на акаунт