Загубих всичко в живота си.

• 6 149
  • 95
  •   1
Отговори
# 30
Бих пробвала да завърша настоящето висше. Убедена съм, че от провал на един държавен изпит не губиш права. Не бих записвала друго на този етап. Това за мен би било загуба на време и ресурси. И все пак, ако толкова държиш на висше, сметката ти не е коректна - заплатата ти е 14400 лв на година, а обучението е 2000 лв на година. Не е непосилно.

Висшето не е задължително, между другото. Ако дадеш 15 % от заплатата си за образование в следващите 4 години, заедно с тези, които си дала до момента, е хубаво да помислиш какво ще работиш, има ли търсене, дали ще взимаш кой знае колко по-голяма заплата, професията стресираща ли е и т.н.

Можеш да кандидатстваш по различни позиции, докато не намериш по-хубава работа, да запишеш някакъв курс или квалификация и да продължиш живота си напълно нормално без висше.

# 31
В СУ платеното обучение е 1300 лв на семестър. Не съм чела другите теми на момичето, но наистина са прекалили.
Наскоро излязоха някакви новини уж щели да ги намаляват, нооо не съм ги проверила.

# 32
  • Washington,USA
И според мен не я казва, но ще ме извините мами, но според мен на нея и трябва един мъж да я стегне. Поне като 6-то чувство. Сега стягането може да е и говорене, но някой трябва да чуе, стягането може и да е стряскане, стягането може и с подкрепа, може и с терапия, но тази терапия, ако не е от човека до теб, хем струва много пари, хем може и да не помогне. При различните индивиди, подходите са различни.

Какво ще ми хареса един мъж? Без образование и грозна.

# 33
Еми ето ти стимул да го завършиш това прословуто ви'ше.
И след това да си намериш по-добре платена работа.
И след това с парите от по-добре платената работа да се погрижиш за външния си вид.

# 34
И според мен не я казва, но ще ме извините мами, но според мен на нея и трябва един мъж да я стегне. Поне като 6-то чувство. Сега стягането може да е и говорене, но някой трябва да чуе, стягането може и да е стряскане, стягането може и с подкрепа, може и с терапия, но тази терапия, ако не е от човека до теб, хем струва много пари, хем може и да не помогне. При различните индивиди, подходите са различни.

Ами нали с мъж живееш сега? Пък и се влюбвали в теб, понеже им готвиш. Значи знаеш тайното оръжие на грозните жени.

# 35
  • Washington,USA

Ами нали с мъж живееш сега? Пък и се влюбвали в теб, понеже им готвиш. Значи знаеш тайното оръжие на грозните жени.

Да, приятелски живеем.

# 36
Моля ти се... Най-вероятно те харесва и очаква нещо повече.

# 37
Мъжете не живеят приятелски с жени, които смятат за грозни.

# 38
  • Paris, France
кукумицинка го загатна, но аз да го кажа направо - зле си психически в момента, виждаш всичко в черно и няма да може да излезеш пт дупката докато не се стабилизирал психически. Отиди на психиатър!

2000 не са много пари при положение, че получаваш 1200 и не плащаш наем. Просто трябва да се стабилизираш.

Абсурдно е някъде да си загубиш правата заради невзети държавен изпит. Иди на среща с психиатър! Най-малкото може да ти даде документ, че си болна и така да имаш право да се явиш на изпита отново.

В момента не разсъждаваш трезво.

Приоритетите са ти:
1. Здравето. Психиатър спешно.
2. Държавния изпит.
3. По-платена работа като ти просветне пред очите.
4. Теглиш майна на всичко останало.
5. Решаваш какво да правиш оттам нататък.

Не се паникьосвай! Всекиму се случва. Не е края на света. Явно си тревожен човек, който вижда проблеми и там, където ги няма. Първо се успокой!
А, дано, ама надали. Напълни се света с асексуални, живеещи приятелски. Едно време им викахме импотентни. 🤣 Не е единствения.

# 39
  • Washington,USA
кукумицинка го загатна, но аз да го кажа направо - зле си психически в момента, виждаш всичко в черно и няма да може да излезеш пт дупката докато не се стабилизирал психически. Отиди на психиатър!

2000 не са много пари при положение, че получаваш 1200 и не плащаш наем. Просто трябва да се стабилизираш.

Абсурдно е някъде да си загубиш правата заради невзети държавен изпит. Иди на среща с психиатър! Най-малкото може да ти даде документ, че си болна и така да имаш право да се явиш на изпита отново.

В момента не разсъждаваш трезво.

Приоритетите са ти:
1. Здравето. Психиатър спешно.
2. Държавния изпит.
3. По-платена работа като ти просветне пред очите.
4. Теглиш майна на всичко останало.
5. Решаваш какво да правиш оттам нататък.

Не се паникьосвай! Всекиму се случва. Не е края на света. Явно си тревожен човек, който вижда проблеми и там, където ги няма. Първо се успокой!
А, дано, ама надали. Напълни се света с асексуални, живеещи приятелски. Едно време им викахме импотентни. 🤣 Не е единствения.

Нещата с майка ми също ми се отразяват зле. Тя има проблем с алкохола...

# 40
Само второ висше да започнеш ти липсва. Кой ще те издържа още 4 години при положение, че вашите са ти обърнали гръб?
Ако питаш мен, започвай работа някъде и постепенно ще се отърсиш от леността и самовглъбяването си.

# 41
Много си продуктивна и разнопосочна, я колко теми направи последно време. Съвета за психиатър остава.

# 42
  • Paris, France
Няма как да ти се отразяват като:
Моят приятел е единственият, който говори с мен и ми помага, родителите ми също ми обърнаха гръб.
В главата ти всичко е каша. Може да е burn out, стрес, депресия, ОКР, всичко може. Гледай да си оправиш храненето. Купи си някакви хубави мултивитамини и ги пий известно време. Иди на психиатър! Ние нищо не можем да направим.

Родителите да ти обърнат гръб не е лошо развитие когато има родител-алкохолик.

# 43
И като ходи на психолог и психиатър, какво ти казаха?

# 44
  • Washington,USA
Няма как да ти се отразяват като:
Моят приятел е единственият, който говори с мен и ми помага, родителите ми също ми обърнаха гръб.
В главата ти всичко е каша. Може да е burn out, стрес, депресия, ОКР, всичко може. Гледай да си оправиш храненето. Купи си някакви хубави мултивитамини и ги пий известно време. Иди на психиатър! Ние нищо не можем да направим.

Родителите да ти обърнат гръб не е лошо развитие когато има родител-алкохолик.

Тя постоянно ми звъни как съм и провалила живота и че не ставам за нищо. И че заради мен ще умре и най - вероятно ще съм доволна от това. Когато и казах, че даже мисля за самоубийство ми каза да го направя.

Общи условия

Активация на акаунт