Загубих всичко в живота си.

• 6 149
  • 95
  •   1
Отговори
# 60
И според мен не я казва, но ще ме извините мами, но според мен на нея и трябва един мъж да я стегне. Поне като 6-то чувство. Сега стягането може да е и говорене, но някой трябва да чуе, стягането може и да е стряскане, стягането може и с подкрепа, може и с терапия, но тази терапия, ако не е от човека до теб, хем струва много пари, хем може и да не помогне. При различните индивиди, подходите са различни.

Какво ще ми хареса един мъж? Без образование и грозна.
Не знам грозна ли си, не си ли, но какво общо има любовта с образованието? С някой от тия на които готвеше не се ли харесахте взаимно Satisfied
Не можеш да си намериш мъж не заради външния си вид и образованието, а заради разни личностни проблеми, които имаш.

# 61
В темата за оплаквания навремето беше публикувала своя снимка - най-обикновено момиче. Ако е била тя де, че почва да ме съмнява.

# 62
Аз млада грозна жена не съм срещала досега.

# 63
  • Paris, France
Да е протакала твърде дълго и да е загубила права?
Драмата с университета явно не е от вчера.
В момента българските университети се борят за студенти и наплив няма. Ако броят на студентите намалее, им намаляват и финансирането. Мислиш ли, че имат сметка студентите им да се издънват на държавните изпити и % завършващи с диплима да е нисък?

В Германия и Франция е силно различно, но нямат сгромолясал се брой новородени, нито намаляване на интерес от чужбина.

Или лъже, или има някакви фобии и си измисля черни сценарии. Ако каже къде учи, може и да се намери работещ там или преподаващ на хонорар, та да я заведе за ръчичката и бааааааавно да и каже къде и как да иде на поправителен.

# 64
И така да е ще го кажа...на 23-24 години всички се чувстват объркани. При някои е по-тежко.
Имам позната, която се опита да се самоубие на тази възраст. И при нея имаше проблем в семейството.
Така че гледай да не се изолираш и общувай повече с приятелките си.
А относно държавния...то "половината" не го взимат от първия път. Явяват се пак. Не е трагедия. Някои въобще не се притесняват от това.
А и колко хора има, които първо са си отгледали децата , а после са записали висше. И изобщо нямам лошо мнение за тях.

# 65
Девойката пише в темата за паническо разстройство. Твърди, че й е изписано лечение но я беше страх да го следва.

# 66
Не, не се чувстват объркани всички на 23.
Тази потребител/ка е аут оф спейс. Да пише в темата за психологическа помощ като няма пари за психиатър.

# 67
  • София
Гениите винаги са странни, неразбрани и самотни Blush

# 68
Аз казах ли ви че от тази монахиня не става Grinning

# 69
Авторке, какво каза психологът?

# 70
Щом е завършила семестриално бакалавър държавна поръчка веднъж, за съжаление наистина не може да запише втори път държавна поръчка. Но студентските права със сигурност не ти изгарят след невзет веднъж държавен изпит. Освен нещо ако не си го влачила с години и тн.
Ако имаш възможност да се явиш отново, не си зарязвай толкова години усилия заради един изпит. Като ти помине, съсредоточи се, подготви се и се яви пак на следващата сесия. Дори да решиш да не го ползваш това образование, не го оставяй така недовършено.
Таксите наистина ги качиха доста и не е особено коректно, защото качеството не се е променило, а някои преподаватели и са леко трагични. Но светът не е свършил. В някои сфери можеш да имаш образование, дори да не е от университет. Зависи какво точно искаш да учиш и правиш. Разгледай какви дистанционни международни програми и курсове се предлагат и биха могли да са ти интересни и полезни. Цял необятен свят от възможности има.

# 71
  • София
Авторката със сигурност лъже за правата. Аз скоро завърших магистър и от курса ми имаше колежка, която я скъсаха на защитата на дипломната работа, но има възможност да се яви на нова защита септември или октомври. В никакъв случай не е загубила права.  Което означава, че авторката са я скъсали юни месец, и досега можеше да се е подготвила за следващия изпит вместо да пише тъпотии в бгмама.

п.с. Ако един мъж те харесва определено няма да му е първата работа да ти гледа кво образование имаш.

# 72
Трябва да се стабилизираш вътрешно, да си дойдеш на център. Тогава може да се получават и другите неща.
Аз един семестър се оказах с 4 ликвидации, но имах хъс и не се стреснах особено. Трите ги взех за един ден и набрал инерция се засилих към последният но изпитването беше приключило ( вече към обяд някъде ) и този го взех на следващия или на по следващия ден, когато имаше дата. Така че от мен получаваш потупване по рамото да продължаваш напред.

# 73
Авторката със сигурност лъже за правата. Аз скоро завърших магистър и от курса ми имаше колежка, която я скъсаха на защитата на дипломната работа, но има възможност да се яви на нова защита септември или октомври. В никакъв случай не е загубила права.  Което означава, че авторката са я скъсали юни месец, и досега можеше да се е подготвила за следващия изпит вместо да пише тъпотии в бгмама.

п.с. Ако един мъж те харесва определено няма да му е първата работа да ти гледа кво образование имаш.
Погледнах й постовете - пише, че е от семейство на лекари, че е взела изпита юни с тройка, а втория отложила за септември, ама пак щяла да го отлага. И някъде написа нещо, че има и друго, за да загуби права, но я било срам да го напише. Ако е опитала да направи нещо нередно и е уличена може и да е загубила права. Не знам до колко е редно да моли преподавател през ваканцията срещу заплащане да й гледа темите, поне това е написала другаде.

Последна редакция: ср, 27 авг 2025, 13:51 от Mama Ru

# 74
В темата за оплаквания навремето беше публикувала своя снимка - най-обикновено момиче. Ако е била тя де, че почва да ме съмнява.
Няма как да сме сигурни, тя може да качи, каквото снимка си иска. Дори не сме сигурни за годините й.
Имахме един семеен познат който си измисляше всевъзможни неща, показваше снимка каква кола си е купил, показваше снимки на "дъщеря си". В крайна сметка се оказа че изобщо не е така, кола не си е купувал, дори нямаше и дъщеря. Не е задължително дори да е шизофреник, или с някаква подобна диагноза, просто някои хора обичат да си измислят.

Общи условия

Активация на акаунт