Полезни и смислени дистанционни обучения

• 813
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,
интересуват ме онлайн курсове в областта на психология, журналистика, ПР. Нямам времева и финансова възможност за магистратура, освен ако и тя не е изцяло онлайн, но не намирам такава.
Имам изкаран бакалавър и магистър, интересува ме като допълнителна квалификация, която да е смислена и изкарания сертификат да влиза в употреба. Има ли някой от вас, който да е карал такива дистанционни обучения и съответно да препоръча, от които е доволен?
Flowers Hibiscus

# 1
Личното ми мнение е, че полезни и смислени дистанционни обучения няма. Дистанционно се учи само ако ви трябва да си имате диплома, но без да прилагате на практика.
Иначе психология 1 година го има като дистанцонна магистратура, но реално никакви знания не се придобиват.

# 2
Личното ми мнение е, че полезни и смислени дистанционни обучения няма. Дистанционно се учи само ако ви трябва да си имате диплома, но без да прилагате на практика.
Иначе психология 1 година го има като дистанцонна магистратура, но реално никакви знания не се придобиват.
За къде става въпрос?

# 3
https://www.uni-vt.bg/bul/pages/?page=142&zid=1

Примерно във ВТУ, понеже стана въпрос в съседната тема.

Предполагам, че всеки университет в момента предлага магистърски програми.

# 4
Завърших СДК за ресурсен учител и си намерих работа (но напуснах по свое желание)!

# 5
Завърших СДК за ресурсен учител и си намерих работа (но напуснах по свое желание)!
Защо? Аз искам да запиша в Свищов СДК за учител търся хора , които смятат да сорят същото!

Общи условия

Активация на акаунт