Много са kyeopta и двамата. Направо се размазах, като едно швейцарско фондю, на днешния епизод 11. Чанг Ки Йонг трябва по-често да снима ром-ком. Много се промени след казармата и то само към добро, за което го поздравявам.
Утре ще има и чоме-чоме.
Този сериал е най-добрата романтична комедия, която съм гледала от не-помня-кога от корейците.
bb6, ейй да, ти също спомена наскоро този сериал. Ами довечера ще гледам майор Накамура (Шо Касамацу) по време на Втората световна война в Австралия.
Японците нямат повод да се гордеят с имперската си история от преди повече от 80 години. Онзи ден, на 13 декември, гледах как китайците почетоха с мълчание 300 000-те жертви на Нанкинското клане от 1937 г. Японците са вършили ужасни неща, много ужасни неща в Китай... И не само там.
Ча Чи Су вчера сподели и клип от гостуването си при едни дечица, влязъл е в нещо като ролята на дядо Коледа. Благотворителна акция на Ча Чи Су. Много ми стана мило, като го видях. Той е такава златна, голяма душа.
Хьон Мин е същия. Затова им се радвам и на двамата в епизодите на Our Golden Days, а Хьон Мин го гледам и в предаването My Ugly Duckling с неговата майка. Какъвто е в ролите си - такъв е Хьон Мин и извън снимачната площадка. Много добър и разбран. Оная бяла корейска птица Бек Джин Хи не го заслужаваше и се радвам, че двамата се разделиха преди две години.
И от My Ugly Duckling наскоро разбрах, че отсъстваше две години от екран, не снимаше нищо, защото е гледал болния си от рак баща, който почина през 2023 г. Затова е изчезнал след 2020 г. и епизодите на The Goddess of Revenge. Добре, че започна отново да снима.
И любимият чебол на повечето от темата, хаха. Чакаме, чакаме 17 януари и старта на Positively Yours.
, имам предвид от ангажиментите.
роли. Но после имаше няколко неудачни според мен. Не ми се рови сега да гледам кога какво в биото му. Казвам с какво впечатление съм останало от видяните му заглавия. Ей на, сега ще ги видя в Our Golden Days. Да се чуди човек как се ъпгрейтнаха тез 50 серийните съботно-неделни толкоз с кастовете си от известно време. Ммм, ние не се чудим де , фигуративно го написах в предишното изречение. 

оххх ,
какви лафове имаше този герой. Забравила съм му името. Бо?