Магията на изтока - тема 76

• 18 159
  • 606
  •   2
Отговори
# 450
В последните дни не съм писала в темата, но се старая да ви чета редовно. Много съм ангажирана служебно. След 2-3 дни започва почивката ми за празниците. Надявам се тогава да имам достатъчно свободно време да гледам и коментирам филми и сериали.

# 451
Свекърът и снахата се разбират много добре, а Ча Чи Су умира от любопитство, хаха.
Днес много му лазиха по нервите - баща му се среща с любимата му, а най-добрия му приятел не се отказва от сестра му.

Последна редакция: сб, 20 дек 2025, 21:16 от rossonera

# 452
Честита ни зима, официално. Мразя я, но ще я изтърпя.
Джу И Лонг публикува джаозъ, които е хапнал на обяд. Отгоре имаше надпис "Зимно равноденствие" и се усетих, че верно, че днес идва астрономическата зима.

Ча Чи Су ме накара и днес, в епизод 40, широко да се усмихна. Реши да посети шурето и тъщата и да им поднесе подаръци, хаха. Голям образ е Чонг Ил У.

А това ме вбеси, ама наистина вбеси. Пак вечната тема за социалните класи, разделение, пак предразсъдъци и как 24-годишна жена не може и няма право да обича и да бъде с богат, разведен и с 9 години по-голям от нея мъж. Боже мой, корейски консерви!
Зная, че показват такива сцени и истории, защото това е семеен сериал, който се излъчва в най-гледаното време по националната телевизия и се гледа от стари и млади, особено от корейски омонита и аджуми, но все пак е абсурдно.
Ядът ми премина, когато видях превюто за другата седмица. Злата вещица, която няма право да се нарича майка, най-после ще бъде разкрита. Вървим към щастливия финал, но отново изстрадали дозата корейски "морал".

Тъжно ми стана, като гледах Хьон Мин как пада на колене. Ненужни драми.

# 453
  • MJF
Ъъъъ, добре Рос, взимам го под внимание и  Love Me. Rolling Eyes нещо загубих бройката с колко сериала се нагърбих да започна. А имам и сумати кънки.
Thinking абе не сме вчерашни , ще смогнем / наваксаме.

# 454
За Love Me предупреждавам, че е мрачен сериал, сцените са тъмни и се лее една меланхолия, униние. Както казах, jTBC-стайл.

Отворих си преди малко YouTube-а и кой ми изкочи, хаха. Това е, защото говоря за Хьон Мин.
Този откъс беше от това лято, когато Хьон Мин вече се включи в епизодите на предаването My Ugly Duckling (My Little Old Boy).
С Че Джин Хьок решиха да заведат майките си на пътешествие, да посетят цветен фестивал (двамата са много близки приятели след епизодите на Tunnel). Да, де, но Джин Хьок уж организирал всичко, но не погледнал докога са датите на фестивала. Отидоха двамата с майките си, а то заключено. И майката на Джин Хьок като започна да го нарежда в колата, да мрънкоти, но при него от едното ухо влиза, а от другото директно излиза, хаха.
Хьон Мин само шофираше и мълчеше, майка му и тя, хаха, но Че Джин Хьок отнесе голяма тирада от маман за това колко е неорганизиран.
Затова няма да се ожени той, с такава свекърва - всяка снаха ще избяга.

# 455
Довърших Don't Call Me Ma'am. Доволна съм. Съвсем приличен сериал като за корейците, при това с хубав завършек.

Наваксах и с излезлите епизоди на Nice to Not Meet You и Dynamite Kiss.

Три нови заглавия тази седмица при корейците. Днес - Idol I, в сряда - Made in Korea и в петък - Cashero.

Общо взето всеки ден от седмицата има с какво да оплакнеш окото Joy.

# 456
Издокарали са го като някакъв начетен квартален мухльо, който са тормозили в училище. Бива ли такова престъпление точно с него?! А госпожата отново тунингована като за госпожица, защото в не-знам-кой-поред-сериал на нея все ѝ търсят мъж.

Старт на 28 февруари и пак по омразната jTBC. Живот и здраве дотогава.

Да ожаля и горкия Пьо, отново попаднал в неприятна компания.

# 457
Рос, jTBC са намерили цаката като привличат любимците ти в сериалите си Smile.

Пьото няма да го жаля. Пешка не ме дразни чак толкова.

# 458
Това е единственото им оръжие срещу мен - да вкарат някой голям мой любимец и да ме принудят да им търпя абсурдите.
Но няма да спра да ги критикувам, защото го заслужават.

А нещо за него? Конкретно за представянето му, след като вече си наваксала с епизодите.
Все пак е много специален от над 10 години в тази тема.

# 459
Сладурко си е Ки Йонг и добре им се получава с Ън Джин. И другата двойка, на младия татко и богатата кифличка, ми харесват.
Да идва четвъртък, че да ги съберем най-накрая. Няма да се разсърдя, ако "One Dollar Lawyer" се появи още веднъж, да навре на едно определено място онзи смотан чебол и да освободи мамчето от тормоза.

# 460
Така е, а и задължително трябва да има такива като Ки Йонг, за да се издържат/търпят всички дивотии, които ни поднасят корейците в сериалите си.

Изгледах епизод 1 на Idol I, но не ми беше кой знае колко интересно. Суйонг е прекалено влюбена в него, като негова почитателка (пен-ка). Идва ми налудничево, предвид, че тя е адвокат. Историята е тра-ла-ла, но ще прехвърлям епизодите заради причината в главната мъжка роля.

Детето излезе в събота от казарма. Какво дете?! Какви ги говоря... Той е вече на 30 години.
И сега чакам да видя с какъв нов сериал ще ме зарадва.

# 461
Едни излизат, други влизат. Преди няколко дни Йо Джин Гу се отправи на там. Като си спомня какъв дечко беше в Илджимето, а ей го вече в казармата.
Бая годинки стаж навъртяхме тук Crazy. Доста актьори и актриси израснаха пред очите ни Simple Smile.

# 462
Събуждам се и не мога да повярвам какво прочетох току-що...

Хару и Махиро Такасуги са се оженили в началото на декември, на скромна церемония само с най-близките си роднини и приятели. Днес го обявяват за японските медии.
Нали ги гледахме преди две години в Watashi no Oyome-kun и се оказа, че там са се залюбили и работата станала.
Хару и Махиро?! Тя е на 34, а той на 29 години. Махиро си взе анего.
Да им е честито, все пак и двамата са ми големи любимци и както се събраха на финал в сериала, така сега да им върви и в живота.
Нашата Хару омъжена за Махиро?! Още не мога да преработя тази изненадваща новина.... Трябва пак да си пусна епизодите на Watashi no Oyome-kun. А Юта Фурукава дали е бил на сватбата? Все пак беше до тях в сериала, като брат на Махиро. Помня комичните ситуации с неговия герой.

И една хубава корейска новина.
2в1, нали наскоро спомена, че Ким Ре Уон се е изгубил, не снима, а ти липсва? Е, той се завръща в сериал на любимата ми SBS и то на бейзболна тема Full Count. Видях сега новината при корейците и надушвам нещо като любимия ми Hot Stove League, чието продължение (или подобна история) чакам вече 7-ма година от SBS.

# 463
Хайде сега и другите "аджошита", които ми липсват на екран да вземат да се появят. Няма да се разсърдя, ако Сонг Ил Гук, Чу Джин Мо, Пак Ши Ху, Уон Бин, Рю Су Йонг, Чу Санг Ук, Юн Джонг Хун... решат да се поразработят Mr. Green.

# 464
Уон Бин никога повече няма да се върне. За него е ясно от дълги години, но Рю Су Йонг си се изявява, макар и не в роли. Снима кулинарни предавания, готви и гледа детето, докато жена му работи. Снима и не малко нови реклами, показвала съм го през тази година.
Нали Шошулчо се чудеше откъде го познава, а биби-то не знаеше кой е той, хах.

Ето го, прекрасен в костюм и готви.

Но като спомена и Юн Джонг Хун... За него съм абсолютно сигурна, че играе или в театър, или в някакъв мюзикъл. Виждах го наскоро... Изявява се, но явно е решил да пробва отново и театралната сцена.
Но и аз, като му погледнах филмографията, не съм го гледала от 2022 г. Не е снимал сериал.

Чу Санг Ук и на мен много ми липсва, но видях, че ще участва в новия сериал на Со Джи Соп, който ще излъчат през юни. За него също има надежда, че скоро ще го видим, както Ким Ре Уон.

А не ти ли липсва и един друг мой голям любимец - И Санг Юн, мм?
Видях, че се е снимал в сериал излъчен по Нетфликс тази есен, но ролята му не ме впечатли. Той трябва да е главно действащо лице, а не да гледам някакви други корейски гъби в главните роли.
Когато се завърне с главна роля - ще го посрещна с отворени обятия.

Засега сме само с Ким Ре Уон, а пък на останалите все ще им дойде реда, но без Уон Бин, а ме съмнява, че Сонг Ил Гук ще снима скоро, също и Чу Джин Мо.

Общи условия

Активация на акаунт