Магията на изтока - тема 76

• 18 490
  • 618
  •   1
Отговори
# 615
  • MJF
Bowtie виден мързел.
Значи и на въпросния ресурс съм го мярнала, все пак на него гледам кор-заглавията но японски там .... , та затова даже не ги забелязвам и малкото такива. Ок.
Значи мъдрец героя му.

Idol I
В 11 -и дадоха кадри от ученическите години на ГГ и прокурора . Те нали са учили в едно училище. Та още тогава след нейните думи и постъпки след голямата трагедия с баща ѝ , тоз тийн даде надежда че все пак има шанс да мисли и самостоятелно. Та така.

# 616
  • вятърничава
bb6, а моя любимец Kim Won-Hae какво е играл в Can This Love Be Translated? ? Онзи ден забелязах че е снимал и друго текущо заглавие.
Играе приятел на родителите на ГГ - преводача,на който се падна тежката задача да преведе тази Love Imp.
Отплеснах се,та Kim Won Hae влезе в ролята на един много цветен и смешен приятел и на героя на Kim Seon Ho, освен че го ползваше да превежда по срещи с почитателите си,понеже е писател, редовно се опитваше да го покани да му прави компания на чашка, появяваше се в дом му, наследен от дядо му, където имаше събрани много книги, включително стари колекционерски издания. Също му даваше съвети за живота и любовта, много адекватни и непоискани естествено. Помагаше в ситуации, като леко случайно събираше ГГ заедно, защото те малко се бяха разделили, ама човекът верен и опитен приятел, веднага ги разбра,че ги дърпа един към друг и страдат.

Такива ми ти работи. Сега такава реклама му направих на сериала, ама не знам, май не го препоръчвам. Макар че има от болестите по твоята специалност, има си пациенти за теб.
За Fukushi Sota направо ми дожаля, чудя се защо е приел тази роля. Дано да е доволен. Иначе е убавец и показа мускули. Научи и корейския, за разлика от главната, която освен аригато, друга японска дума не запомни.

# 617
  • MJF
Хехе , ясно , вихрел се е героя на моя любимец- приятел, психолог,медиатор и сие го е играл. Satisfied
Много благодаря Hug

Малко да ви раздвижа с едно танго.

Рос, това е дуета от рекламата с гребящия актьор дето ни пусна миналите дни. На волната на 4К в Пекин от миналите дни.

# 618
Виждам. Прочетох имената им и разбрах кои са, помня. А онзи гребящия актьор е Джу И Лонг.

Mirai no Musuko - епизод 3

Толкова е кавайй това сериалче, че ми става много мило и свидно, като ги гледам тримата "татковци" около малък Сота и мама.
Таткото навърза много бързо нещата и си даде сметка, че може той да е баща на Сота (но той няма и представа, че детето е от бъдещето). Какъв образ беше Акихиса Шионо в тази сцена, хаха. Нозому Котаки пък съвсем се обърка, защо Акихиса му задава такива странни въпроси за детето и Мирай, хаха.
Меча, меча кавайй история и точно в стила на тези семейни човещинки, каквито японците правеха в недалечното минало.
Детето, Сота, е японско слънчице. То това май си ходи с името Сота и при големия Сота - Фукуши.
bb6, снахето ми се види бременна. Качила е в бузите, да не ни изненадат скоро с официално потвърждение, мм? Сериалчето го снимат от края на ноември насам, така че не се знае...

След като приключих с корейските сериали за дълго време - настроението ми се върна с трите японски сериала, които гледах вчера и днес.
Сега да видя и Сота Фукуши в епизод 3 на Tokyo P.D., че да заспя спокойна и с настроение.

Следвам една влогърка от Мансфийлд, предградие на Далас, по-точно градче сгушено между Далас и Форт Уърт. Горката женица, съжалих я като видях какъв лед и мраз има там вече четвърти ден, и то на юг под 32 паралел. Следвам я, защото е градинарка, имат ранчо и с мъжа ѝ се занимават със земеделие. Взимала съм/ прилагала ценни съвети от нея в моята градина.
Топлят си семената в оранжериите, топлят и растенията и се надяват скоро времето да отпусне. Не са нормални такива температури в Тексас, пък било то и Северен Тексас.
Имало глобално затопляне, а? Не знам, не знам на кой и на какво да вярвам, като и знам и при мен какви температури бяха само до преди дни, а и идват нови минуси след петък.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 20:29 от rossonera

Общи условия

Активация на акаунт