Магията на изтока - тема 76

• 19 808
  • 664
  •   1
Отговори
# 660
.................................
Милата ми Чонг Ън Че. Разведена на два пъти? Че той У Джин ще я вземе ли тогава, хаха? Нали той е за нея? Помня от нещата, които четох преди да излъчат сериала, че нейната героиня ще е свързана с героя на Йон У Джин.
..................................
Не се е закъхарила хич Ън Че, ама майка ѝ не се е отказала да я впримчи още веднъж и Йон У Джин е таргета този път. Уж "случайно" реши да ги запознае на годишнина на фирмата, но и двамата бивши, естествено чеболчета Rolling Eyes, бяха там. Ън Че-то свари набързо да му ги представи и му каза, че майка ѝ явно очаква от нея да направи хет-трик Joy.

# 661
Ясно. Дано героят на У Джин да има чувство за хумор, че няма да му е лесно с нея и майка ѝ.

Така разсъждават големите професионалисти (актьори).
В епизода на Whenеver Possible онзи ден си призна, че е стар човек, който живее сам в Банги-донг (хубава сеулска махала/ квартал, където живее средната корейска класа). Не живее в тузарските сеулски квартали, за разлика от други корейски "звезди". Брат му, който е по-малък от него и се казва Чо У Сонг, има три деца. Ин Сонг сподели, че бил чудесен чичо, но когато някое от децата започне да реве и да се тръшка, той се радва, че може да си тръгне и да не са занимава с тях, хаха. Малки били дечицата на 3 и 4 години (близнаци).
Това предаване има за цел представяне/ реклама на малки бизнеси на обикновени корейци - заведения, ресторанти, някакви магазинчета и пр. И се канят известни личности, с които се посещават тези места заедно и с двамата водещи - Ю Йон Сок и Ю Дже Сок.
Вървяха по заледените улици на Сеул, всички останали започнаха да се пързалят като малки деца, а само Ин Сонг вървеше и им каза да бъдат внимателни, че паднат ли - няма ставане на техните години, хаха. Беше като баща на Ю Йон Сок, Ю Дже Сок, Пак Хе Джун и Пак Джонг Мин. И той ги заведе в едно виетнамско ресторантче, в което обядваха. След обяда влязоха и в малко заведение, в което човек може да пие сам, т.е. бар за хора, които искат да бъдат сами и да си пият, докато се запознават с други хора, които също са сами.
Влязоха един по един, а собственичките - 4 млади жени, изпаднаха в екстаз при появата на Йон Сок, но когато влезе Ин Сонг - виковете бяха двойни. Все още го разпознават и обожават, хех.

Може и да не сервират храна на южнокорейци, хаха.

Четох, че неговия герой в Humint, който е агент на NIS, ще защитава госпожицата, която играе севернокорейка, защото тя е негов източник на информация, помага му. Да, но тя е свързана и с Пак Джонг Мин, който също е севернокореец, а тя има някакво тъмно минало с него.
Само да не ми го разлигавят в някакви романтични отношения с нея, че няма да му отива на този екшън и такава бримка. Достатъчно е да гледаме южнокорейски и севернокорейски преследвания и убийства на територията на Владивосток.
Вчера беше ВИП-премиерата на филма в Сеул. На 11 февруари тръгва и официално по кината.

Този път госпожицата е облечена, 2в1. Да не я мислиш пак, хехе.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 20:44 от rossonera

# 662
Добро утро! Ако някой проявява интерес, в сайта vsedoramy вече е наличен A Pale View of Hills. Казах ви аз, че ми е натоварена програмата на японския фронт. Няма само Шо да си има Списък!

# 663
  • вятърничава
bell, ще чакам да споделиш мнение.

ross, благодарение на мен вече знаеш кой е Ю Ши /Ашан, както и откъде се появиха пианистката и Dex 🤣. Така де, и аз да те науча на нещо. Между другото, сезон 5 на шоуто Single's Inferno се излъчва в момента, ще приключи следващата седмица. Аз съм му фен от сезон 1, а Dex, И Да Хе и останалите пак коментират и очаквам нови звезди да избухнат на небосклона, както и някоя любов.

Нещо не ми харесва как се представи нашият красавец в последните епизоди на Love Between Lines, много мръсничко взе да играе, даже преиграваше. Радвам се, че се осъзна и не достигна висините на баща си. Показа палитра от всякакви емоции, това с ледената People Bath си изглеждаше доста болезнено. Направо си плаче за рекламно лице на някоя марка уиски. Не му се получи с любовта, дано следващия път го видим в главна роля.

# 664
Дай Шю мисли за теб.
Ето ти и един работлив и трениран японец от Осака. Прави ми впечатление, че се прибира около 18:00 ч. от работа. Това не се случва на кой знае колко японци.

Чонг Ил У е още в Япония. Похвали се онзи ден, че е посетил Фуджи-сама, похвали се и с нова подстрижка (няма голяма разлика). Със сигурност снима сериал, няма какво друго да е.

Нищо не съм гледала от сряда насам, то и нищо няма. Японските ми сериали са само в неделя, понеделник и вторник.
На интересен филм също не съм попадала тези дни.

Днес из Сеул с хьонг и макнето. Големи приятели са станали покрай снимките на Humint.
Пак Джонг Мин играе в постановката Животът на Пи и хьонговете се снимали до рекламни пана с него.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 13:26 от rossonera

Общи условия

Активация на акаунт