Магията на изтока - тема 76

• 19 815
  • 665
  •   2
Отговори
# 660
.................................
Милата ми Чонг Ън Че. Разведена на два пъти? Че той У Джин ще я вземе ли тогава, хаха? Нали той е за нея? Помня от нещата, които четох преди да излъчат сериала, че нейната героиня ще е свързана с героя на Йон У Джин.
..................................
Не се е закъхарила хич Ън Че, ама майка ѝ не се е отказала да я впримчи още веднъж и Йон У Джин е таргета този път. Уж "случайно" реши да ги запознае на годишнина на фирмата, но и двамата бивши, естествено чеболчета Rolling Eyes, бяха там. Ън Че-то свари набързо да му ги представи и му каза, че майка ѝ явно очаква от нея да направи хет-трик Joy.

# 661
Ясно. Дано героят на У Джин да има чувство за хумор, че няма да му е лесно с нея и майка ѝ.

Така разсъждават големите професионалисти (актьори).
В епизода на Whenеver Possible онзи ден си призна, че е стар човек, който живее сам в Банги-донг (хубава сеулска махала/ квартал, където живее средната корейска класа). Не живее в тузарските сеулски квартали, за разлика от други корейски "звезди". Брат му, който е по-малък от него и се казва Чо У Сонг, има три деца. Ин Сонг сподели, че бил чудесен чичо, но когато някое от децата започне да реве и да се тръшка, той се радва, че може да си тръгне и да не са занимава с тях, хаха. Малки били дечицата на 3 и 4 години (близнаци).
Това предаване има за цел представяне/ реклама на малки бизнеси на обикновени корейци - заведения, ресторанти, някакви магазинчета и пр. И се канят известни личности, с които се посещават тези места заедно и с двамата водещи - Ю Йон Сок и Ю Дже Сок.
Вървяха по заледените улици на Сеул, всички останали започнаха да се пързалят като малки деца, а само Ин Сонг вървеше и им каза да бъдат внимателни, че паднат ли - няма ставане на техните години, хаха. Беше като баща на Ю Йон Сок, Ю Дже Сок, Пак Хе Джун и Пак Джонг Мин. И той ги заведе в едно виетнамско ресторантче, в което обядваха. След обяда влязоха и в малко заведение, в което човек може да пие сам, т.е. бар за хора, които искат да бъдат сами и да си пият, докато се запознават с други хора, които също са сами.
Влязоха един по един, а собственичките - 4 млади жени, изпаднаха в екстаз при появата на Йон Сок, но когато влезе Ин Сонг - виковете бяха двойни. Все още го разпознават и обожават, хех.

Може и да не сервират храна на южнокорейци, хаха.

Четох, че неговия герой в Humint, който е агент на NIS, ще защитава госпожицата, която играе севернокорейка, защото тя е негов източник на информация, помага му. Да, но тя е свързана и с Пак Джонг Мин, който също е севернокореец, а тя има някакво тъмно минало с него.
Само да не ми го разлигавят в някакви романтични отношения с нея, че няма да му отива на този екшън и такава бримка. Достатъчно е да гледаме южнокорейски и севернокорейски преследвания и убийства на територията на Владивосток.
Вчера беше ВИП-премиерата на филма в Сеул. На 11 февруари тръгва и официално по кината.

Този път госпожицата е облечена, 2в1. Да не я мислиш пак, хехе.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 20:44 от rossonera

# 662
Добро утро! Ако някой проявява интерес, в сайта vsedoramy вече е наличен A Pale View of Hills. Казах ви аз, че ми е натоварена програмата на японския фронт. Няма само Шо да си има Списък!

# 663
  • вятърничава
bell, ще чакам да споделиш мнение.

ross, благодарение на мен вече знаеш кой е Ю Ши /Ашан, както и откъде се появиха пианистката и Dex 🤣. Така де, и аз да те науча на нещо. Между другото, сезон 5 на шоуто Single's Inferno се излъчва в момента, ще приключи следващата седмица. Аз съм му фен от сезон 1, а Dex, И Да Хе и останалите пак коментират и очаквам нови звезди да избухнат на небосклона, както и някоя любов.

Нещо не ми харесва как се представи нашият красавец в последните епизоди на Love Between Lines, много мръсничко взе да играе, даже преиграваше. Радвам се, че се осъзна и не достигна висините на баща си. Показа палитра от всякакви емоции, това с ледената People Bath си изглеждаше доста болезнено. Направо си плаче за рекламно лице на някоя марка уиски. Не му се получи с любовта, дано следващия път го видим в главна роля.

# 664
Дай Шю мисли за теб.
Ето ти и един работлив и трениран японец от Осака. Прави ми впечатление, че се прибира около 18:00 ч. от работа. Това не се случва на кой знае колко японци.

Чонг Ил У е още в Япония. Похвали се онзи ден, че е посетил Фуджи-сама, похвали се и с нова подстрижка (няма голяма разлика). Със сигурност снима сериал, няма какво друго да е.

Нищо не съм гледала от сряда насам, то и нищо няма. Японските ми сериали са само в неделя, понеделник и вторник.
На интересен филм също не съм попадала тези дни.

Днес из Сеул с хьонг и макнето. Големи приятели са станали покрай снимките на Humint.
Пак Джонг Мин играе в постановката Животът на Пи и хьонговете се снимали до рекламни пана с него.

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 13:26 от rossonera

# 665
Гледах A Pale View of Hills. На мен като цяло ми хареса. Малко бавно върви, но актрисите са очарователни, дори само заради тях си струваше. Въпреки това не мисля, че бих го препоръчала на човек, който не е чел книгата и не е фен на творчеството на Ишигуро. Накратко, моето лично мнение е, че филмът не е подходящ за широката публика.

Общи условия

Активация на акаунт