Отговори
# 45
  • София
Да, Бубче. Както написах в предната тема, ама вероятно не си имала още време да я прегледаш, при нас алергичният обрив е хипер тежък и затова дозата е 5 капки дневно. Дават се вечер без значение на гладно или не.
Днес снимката.бг не работеше и не можах да кача снимка на Калоян от вторник, когато вече казвахме, че е по-добре, за да видиш за какво чудо говоря.
Ама ще пробвам след малко...Пак ви пожелавам момичета, да не ви стига...  bouquet

П.П  Успях да я кача сега снимката в албумчето на 8-месечните

Последна редакция: ср, 11 апр 2007, 18:29 от nana77

# 46
nana77 сега се сетих че май има някакви хомеопатични за сваляне на температура,
нямам спомен къде и как съм чула, но преди време си мислех и аз че няма да е зле да имаме някакъв комплект за първа помощ - хомеопатия, което включваше и илачи за висока температура - но ви желая да не ви се налага да ги ползвате!!!!!
blac и аз съм по дългите писания Simple Smile))))) ама какво да правиш....

# 47
  • у дома
П.П  Успях да я кача сега снимката в албумчето на 8-месечните

видях.. дано по-бързо ви мине и повече да не се появява този ужасен обрив  Praynig  Praynig
дано и на Димана обрива отшуми, както и всички останали болнички да оздравяват
  Praynig   Praynig Praynig

относно дългите постове, аз ще си замълча
  Whistling

# 48
Здравейте  Hug
Бубче много сте сладки на кончето  Party
Nanaвидях снимките,наистина много се е обринал Калоян,дано повече да не се повтаря този обрив Peace
Днес цял ден в къщи в компанията на свеки откачих,добре че си тръгна преди малко че ми наду главата  Twisted Evil,а нещо май я гони склерозата,та ме е страх и детето да и оставя  newsm78 и за капак се разболявам Cry
Аз още не съм подала декларация за данъчно облекление и се чудя има ли друг такъв заплес като мен newsm78,ама то няма и на кой да оставя малката,а с нея не ми се чака по опашки  Rolling Eyes
Отивам да се храним  Mr. Green
Приятна вечер  Party
P.S Ммария купих гърне,въпреки шока който преживях  Close

# 49
Аз още не съм подала декларация за данъчно облекление и се чудя има ли друг такъв заплес като мен newsm78,ама то няма и на кой да оставя малката,а с нея не ми се чака по опашки  Rolling Eyes

Може да я изпратиш по пощата!  Peace Важи пощенското клеймо. Срока е до 15.04.

# 50
  • софия
Нана,миличка,направо като видях Коко на снимката и  Cry,а ти,какво си преживяла.....,дано бързо-бързо всичко отшуми  Praynig!

# 51
  • софия
Да взема да си споделя с вас....,а и Акъл да ми дадете....
От сигурно година и нещо,ме боли горе,където боли,като гастрит,но не е това,защото аз гастрита си го имам и знам,как остро боли...Мен ме боли,където се намира диафрагмата-една тъпа болка,но ме боли и отзад гърба,но не точно на същото място,като отпред,ами "обхваща" по-широк диаметър...
Толкова ме боли,че се събуждам от болка и не знам,как да се свия,как да застана,че да ме отпусне...АДДДДД!
Преди от време на време ми се случваше и не обръщах,много/много внимание,но напоследък ми се случва през ден-два.
Май е време да отида и да се консултирам...,НО на какъв лекар да отида.
Не ми се ходи до тъпото GP,а предпочитам направо при лекар по специалността...,нещо набързо и с час,че ще трябва да водя и Найа,нали сме си комплект с нея  Rolling Eyes...
Хайде,мамите,които от всичко разбират по  нещо да помагат  Hug.Към какъв лекар да се ориентирам-"вътрешни болести" ли?

Последна редакция: ср, 11 апр 2007, 19:59 от dani777k

# 52
  • София
Дани  благодаря за милите думи Hug

А сега за лекаря - според мен ти трябва направление за гастроентеролог. Има вероятност гастритът ти да се е обострил до такава степен, че да е вече язва Cry Така че не се бави, миличка.

# 53
  • София
Нана,направо ми се изправи косата,ужас,много ви гушкам HugА за Зиртека питах,защото наистина прочетох колко е тежко при вас и ме инересува различните приложения на Зиртека Peace
Дани,както ти е казала Нана или на гастроентеролог, или на неролог,че да не някой възпален нерв или нещо такова ooooh!
Сега да ви похваля моя мъж и да ви покажа вече завършения

иконостас
И малко типичен македонски инат Mr. Green
http://www.youtube.com/watch?v=_oB_ORdNmcE

# 54
  • у дома
dani моят мъж има две язви. прочете поста ти и според него това си е чиста язва. пита дали а..то ти е черно? ако е, значи има перфорация на язвата. имаш ли напъни за повръщане, като си миеш на зъбите например. ако нямаш такива симптоми, отивай в Пирогов да "лапаш гущера", т.е. да ти видят стомаха отвътре, къде е язвата и каква е историята й. най-добре джипито ти да даде направление.
това е неговото мнение. на него му се е случвало, пръвоначално киселини, после повръщане, черно а.. и т.н.

дано не е нищо сериозно  Praynig  Praynig  Praynig  Hug Hug

# 55
  • София
Хайде и аз да се разпиша тук!
Дани-според мен това е бъбрек!Защото майка ми страда от тях и като я почва започва така-първо от пред ,а после се разпростира и отзад!Но най добре е да отидеш на лекар!Може и да е някое възпалено черво!Но според мен е бъбрече!Успех ти пожелавам !

# 56
  • София
Дани,дигай се и отивай при личната, мацка,че здрав чарк няма да ти оставим както сме те подкарали EmbarassedДано не е нищо сериозно Praynig

# 57
Ха здравейте и от мен! HugТъкмо се у4удих къде ходите цял ден , 4 епоследното мнение е от сутринта и то- нова теми4ка.Блу- мерси   bouquet
Аз про4етох набързо  изписаните страни4ки и още по-набързо се вклю4вам по някои въпроси. Нана- нямам думи за обрива Shocked.Дано наистина вървите към подобрение Praynig.
Днес дадох на Дари малко кусу-кус.Сварих за 2 минутки само една лъжи4ка от него( взех най-дребния дето е на топ4енца).Дари го хапна Peace.На обед дебютирахме и с малко сиренце,въпреки притесненията ми- Реших да й добавя към зел. пюре и ....да видим какво ще става- така или ина4е в петък сме за от4итане на манту-то, та- да се види ако има нещо.Засега- няма реакции Peace.Ина4е- сме добре.Днес изкарахме цял следобед навън.Дари се вози на онези  неща дето им се пускат монети и те се клатят и пеят Crazy( не знма как се казват).утре ще пусна снимки Grinning.И на въртележка се вози ooooh!.А да ви кажа з акакво беше зялата тази програм- цял ден е в крайностите на анстроениятас и е направо невъзможна #Cussing out.Крещи- къде от радост, къде не, не иска д ая слагам в коли4ката, извива се на дъга, хвърля одеалца и шапки в движение ooooh!, хлен4и, после се залива от смях..абе- нещо му бее станало на това дете.Сега ми е доста уморено Tired,въпреки 4е се наспах порядъ4но( до 10,30).утре ще пусна снимки на обув4иците.А декоративни ( не помня кой търсеше)има страшно много по магазините на смешни цени.Хайде- ще ставам- отивам да сеи взема един душ и се излягам на спалнята пред ТВ-то.ЛЕка и спокойна нощ от мен HugДО утре

# 58
  • гр.София
 Велмар,ама без масълце,или сиренце,захар-за кус-куса newsm78
 А все да питам и за овесените ядки-много лепкава консистенция се получава-гадост!
 Дани, права е Бубчето, всичките ти чаркове ще изредим. При такава болка имах проблеми с белите дробове. Ако идеш в частна поликлиника,може би по-малко ще те мотаят.  Чудя се друго, всички бяхме бременни през изминалата година, колко пъти ни правиха изследвания на кръв и урина-а там винаги проличава,ако в организма тече възпалителен процес. Имала ли си сериозни отконения в стойностите?

# 59
сега се връщам от аптеката, там ми препоръчаха ХОМЕОВОКС - за тях ли говориш?
Tony_M май не беше това, поне не ми звучи познато. Но нищо сигурно и това ще подейства -  Praynigдано наистина да е само от гласа, а да не е нещо по-сериозно. Оправай се бързо Hug
bubcheto15 много хубави снимки - Сандански е любимия ми град и ходим там всяка година, с нетърпение чакам и тазгодишната ни почивка там в близките месец,два. А малката ти принцеса е направо приказна babydust7
nana77  Hug Hug Hug силни гушки и за малкия герой, дано вече да е по-добре и да не се повтаря пак този ужас за всички ви.
dani777k дано да не е нещо сериозно и болките да отшумят по-бързо.
velmar и мойта мишка днес беше пощуряла - направо незнам какво й става  33uu - пищя цял ден yahoo_49 smile3514 и беше истински  buria. Въобще тези дни се държи доста странно - незнам от време ли е от какво е newsm12 - дано да е временно newsm17
Е, някой беше казал нещо за дългите постове smile3503
Лека и спокойна нощ на всички  lovekiss smile3524 Sleeping

Общи условия

Активация на акаунт