Отговори
# 285
  • София
Влизам да се отчета.

Калоян е 9800 грама и 75 см  newsm44 За месеца е наддал 300 грама и е пораснал 1 см, което ме прави изключително щастлива, че все пак е наддал нещо, а не е свалил, заради болестта newsm10

Но си изчакахме чакалото, дето се казва. Тази педиатърка е най-мудното същество, което виждам, да не говорим, че изобщо не си прави труда да запомни бебетата. Разбирам, че ние сме "натресени", защото нашето си "оригинално" Joy педи замина за 3 години в чужбина и тази я замества, ама все пак да си беше напрегнала малко акъла...
Както и да е...Питах я за заместител на Панадола, тя вместо да ми каже взе да философства колко била добра д-р Ангелова и сигурно ли било, че алергията е от парацетамол.  smile3515 Накрая с 300 зора и измъкнах от устата, че мога да купя Нурофен.

Моля ви, ако някой има Нурофен вкъщи да погледне на листовката дали наистина няма парацетамол, че вече въобще не й вярвам на тази скумрия smile3503

# 286
Нана, аз имам Нурофен за деца /суспензия/. На листовката пише, че съдържа Ибупрофен 100 мг/5 мл, както и помощни вещества. Никъде не видях да пише Парацетамол.  Ако това ти свърши работа, ще се радвам.

# 287
  • София
Нана, аз имам Нурофен за деца /суспензия/. На листовката пише, че съдържа Ибупрофен 100 мг/5 мл, както и помощни вещества. Никъде не видях да пише Парацетамол.  Ако това ти свърши работа, ще се радвам.

Албенче, благодаря мила!   bouquet Hug

Значи като преведат пари на мъжа ще ходя да купувам Нурофен да имам вкъщи.

# 288
Нана, ето тук можеш да намериш подробна информация за Nurofen:
листовка - http://www.bda.bg/bdias/15259s.pdf
за останалите видове - http://www.pharmacy-bg.com/pills.php?cmd=list&id=215
По принцип на http://www.pharmacy-bg.com може да намерите пълна информация за кой да е медикамент Wink
Успех и здраве Peace

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 16:35 от Kabiv

# 289
  • Някъде там...
Добър ден мами и бебочета Heart Eyes

Днес ходихме на консултация, та вече сме 10,100 кг. и 73 см. Моя дебеланчо пак дебелее Sick, нямам ръце вече Sick Само че сме със зачервено гърло  Sad и след малко като се наспи Вики отивам да му взема Стодал и Вит.С. Пак има някакъв грип  Cry Cry Cry-започва с зачервено гърло, кашлица, разтройство и т.н
Иначе оревахме цялата поликлиника, абе ужас. Много е наплашен от тези лекари.

Да Ви се похваля,най-накрая си влязох в старите дрехи  Mr. Greenе имам още 1-2 кг.да сваля ама все пак вече мога да си ги нося  newsm44

Блазе ти Tired, кога ли ще стане това нещо и при мене newsm78

Болните да оздравяват бързо  bouquet

Айде чао Heart Eyes

# 290
  • варненка от София
Здравейте мамчета,

в последно време ме мързи да пиша тук, а и нещо не съм на кеф целокупно  Tired, пролетна умора ли е, кво ли  newsm78

Иначе детенце е добре, то това е важното. Питахте ме от къде са очилата, купихме ги от Варна, но няма начин да ги няма и в София. На Чико са и са със 100% UV защита, 25 лв ни коства удоволствието. Принципно се водят за 12 месечни деца, но ние лятото ставаме на толкоз, така че няма проблем. Иначе Шушелия учудващо не ги маха от очите си, а седи с тях, върти се, съща кокона.
От както се върнахме от София, вдъхновена от Айла, и аз постигнах почти сухи памперси. Вече си седи на гърнето и си върши работата там. Голяма калпазанка и беледжийка е обаче, беля, след беля върши. Вчера за секунда я оставих на гърнето и докато се върна при нея, заварих я седнала до него, бърка в акото мачка и маже, не беше успяла да хапне, но порядъчно беше оплескала околията  Mr. Green

Няма вече почивка. Два дена тук е много ветровито и кофти време и не сме излизали  Embarassed, та сега е още по крещяща и дива, а аз още по гроги и мързелива.

Прекалих  Blush, отивам да си посрещам мъжлето от работа и съответно отмяната в грижите за шушелия  Tired Tired Tired

# 291
marulka_s разсмя с описанието на белята. Joy Макар че предполагам на теб не ти е било смешно.

miss_74 и аз ти завиждам. Как само ми се иска и аз да се напъхам в старите си дрехи. Sad

Много болни има пак. Бързо оздравяване на всички.

Забравих какво щях да пиша още. newsm78
После пак. Mr. Green

# 292
  • София
Здравейте  и от нас! Днес купих на Яна слънцезащитен крем NIVEA baby с фактор 30 за 11,80 . Аз съм голям фен на техните

продукти.

# 293
Прибрахме се,не остана време за фризьор  Close
Днес купих слънцезащитен крем VISHY с фактор 50+ за 26,00 лв. Wink
Момичета вече съм по-добре  Hug
Mimss,Kaili и Вие ще се вталите,при някои килата се свалят по-бързо,при други по бавно,ще стане само търпение се иска  Peace,а и сега като започнем да бягаме след тях ....... Laughing
Kabiv ние мислим през юли да ходим за 1 седмица на море,но още не сме решили къде  newsm78
Хайде чакаме новата темичка  hahaha

# 294
  • гр.София
Само набързо. Nana,след като объждахме с теб Нурофена,изчетох надлъж и нашир листовката-няма парацетамол Peace На моя сироп пише цена 5.57лв Вътре има нещо като спринцовка и е лесно за даване.

# 295
  • София
blanc благодаря ти! Аз също я прочетох, Кабив пусна линк. А и чичко Гугъл извади един сайт, в който се сравняват лекарствата и там Панадола и Нурофена бяха в различни групи, заедно с други лекарства, съдържащи съответно парацетамол и ибупрофен. Така че утре ще ходя до аптеката да купя Нурофен да имам за всеки случай! Wink

# 296
  • у дома
ааааааайде от мен да мине НОВА ТЕМА  Mr. Green  smile3534

# 297
  • софия
Здравейте,мили  Hug!
Ние днес бяхме на консултация и сме 9400кг и 73 см  Peace!
После ходих да снимам Найа,за паспорт,а тя се скъса да се смее,та малко повисяхме във фотото,около половин час  Rolling Eyes,докато издокарахме една снимка с малко по затворени уста.
После 'айде на "Мария Луйза",да подадем документите,за паспорт и решихме да е експресно,за 8ч. не,че е такъв зора,ама там вадят само екс. ,а иначе да сме ходили до районното.Таткото пред цени,че след,като така или иначе сме там да сме плащали и да се свършва.Взеха ни 40лв. изчакахме на всички опашки и накрая се оказа,че в комп. аз им излизам с новото именце,което,защо ли реших да взема на мъжо,когато подписахме,но не съм си сменила още документите  Banghead! Сега не мога да извадя на Найа паспорт,преди да оправя мойте  Twisted Evil!
После на срещичка  Dreams и Ralka Balka,по клюкахме си и айде по домовете.Аз пак минах през прасешкия,много лошо,че ми е толкова на близо,купих нови биби,за шишета,че с тези с позициите много се Улива и там са получили от очилата на Чико има сума ти цветове и два,три модела.Найа,много ми се въртеше и сега не успях да взема,но утре в други ден пак,ще я "натисна" Mr. Green!Няма да оставаме по назад от варненките,аааа ма ха  Laughing!
Лека вечер на всички  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт