Отговори
# 270
  • София
Добро утро Heart Eyes
Ние вече втора нощ се храним само веднъж и то към 4-4.30,ама може и да е по случайност,ще видим Mr. GreenИначе аз определено се чувствам по-отпочинала и свежа Party
Блу,аз изкарах един такъв двудневен вирус като бях в Сандански,много гаден и бях решила,че ще мра,ама на втория ден бях значително по-добре,само бях отпаднала,а на третия вече ми нямаше нищо SickДано да е това,защото вече най-гадното ти е минало през главата и сега ти остава само да се оправяш Hug
vst_80,честито,дано бебчето да е много здраво и послушно,а родителите много умни,за да го слушат и те Laughing
И аз чакам една моя приятелка и колежка да роди средата на май Peace
Само дето много ми се иска и кумата ми,и брата на мъжа ми да се похвалят с такава новина,ама няма сега да ви занимавам с такива неща.Само ще споделя впечатлението си,че от моето поколение почти всяка втора жена е с някакъв проблем,който й пречи да забременее #CrazyОколо мен поне е така и това е много жалко Sad
Сега се понасям,че 25тия кадър(Бланк Heart Eyes Joy) току що си изпусна празната купичка от попарата,с която си играеше и цапаше навсякъде около нея Whistling
Като сготвя тиквичките с ориз и пилешко може пак да се включа Hug

# 271
  • София
Привет и от нас! Hug
Честито бебче на приятелката на vst_80 ! Как ще се казва? Да е здравичко и коликите да го подминат! Wink Дани, кога е термина на твоята приятелка?
blanc , супер си! Направо все едно съм била на срещата! Heart Eyes Само ми е любопитно - кои бяха татковците? Wink И да се оправяш от "нашия" вирус! Peace
При нас нощта беше тежка - постоянно мрънкане, имаше Т. Сега пак недоволства. После ще пиша повече.
 Heart Eyes

# 272
Добро утро, моми4ета HugВзимам си от кафето и колата, 4е нещо ми спи Tired.Даро реши да се събуди в 7,15 ooooh!, а  аз бяг снощи на работа о малките 4асове и  не бях о4арована от ранните й мераци...Свеки си замина рано-рано.Мъжът ми я закара до гарата, та  ми спести разкарването .Направих й обедното пюре и сега  е време и за мен.vst_80 , 4естита радост на приятелката ти HugАз 4акам утре моята приятелка, която 4ака близна4ета- мом4е и моми4е, да влезе  за секцио.Толкова се вълнувам, сякаш аз о4аквам  де4ицата Grinning
Днес времето май ще е хубаво, така 4е съм се настроила за разходки Party
хайде- спирам до тук- после - пак Wink

# 273
Здравейте мами,
Аз от сутринта надниквам да ви видя как сте,ама ми се е свило сърцето за Никушко и не ми се пише.
Велмар  Hug
Хайде да дам и аз едно предложение за нова тема, че като гледам я изписахме тази

Пролетта навън дойде, първи крачки прави августинското дете  Grinning
Покрепям! Peace

vst_80 честито !Много се радвам за тях пък и за вас покрай тях,много е приятна новината за всяко ново бебче!  bouquet
dani777k,nana77 чакаме отчет! Simple Smile
Elwing единия беше моя мъж ,а другия е татито на Деница!
Ако искате моя може да го видите в албума на 8 месечните как с количка качи вр.Атово падало в Стара планина Laughing
И аз за 1 ви път мога да се похваля със спящо  бебе тази нощ,но пък аз цяла нощ не мигнах от притеснение  ooooh!,така е с две ако не е едното ,ще е другото...
Лек ден от нас на всички!

# 274
  • София
Марго не се притеснявай мила, всичко ще е наред или поне ще бъде, след като отидете при д-р Ангелова.  bouquet

# 275
Здравейте,
Бланк, поздравления за резюмето от срещата  bouquet
Блу, скорошно оздравяване Peace Твоите тати и беба наистина са си съкровища. Рядко се срещат такива печени татита.... пу-пу-пу!!!
Марги, спокойно мила Hug Сигурно напразно се притесняваш. Според мен е недостиг на витамини или някакъв вид алергичен дерматит - нормално за пролетно време. Хайде, успех ви желая Peace
И аз ще се възползвам от контакта за дерматоложката, защото Ники има някакъв упорит дерматит на дясната си бузка.
Снощи някакъв кретен от горните етажи в 23 часа пусна бормашина или друга някаква вибро-машина Shocked Ники се събуди уплашен, разпищя се и сума ти време го успокоявах. Е , как може да има такива безумни кретени, бе хора #2gunfire Каква е тая спешна ремонтна работа дето не може да почака до другия ден ooooh!
В последно време Ники се събужда все по-рядко през нощта за да се храни и в резултат на това кърмата ми започна да намалява. Вече не успявам да му изцедя една доза за яденето в 10 часа и лека по лека минаваме на попара + кърма колкото има. Ще продължавам да го кърмя за вечеря и през нощта докато мога.
Велмарче, давай си малко почивка. От къде я черпиш тази енергия?
vst_80, поздрвления за хубавата новина. Честито!

Последна редакция: вт, 17 апр 2007, 10:56 от Kabiv

# 276
Здравейте мами, много съм доволна от срещата !!!  Айде пак!

Kabiv, сетих се за моя съсед под нас (във Варна). Пробива си нашия с подобен шум, а Пресиан му се спеше ужасно. На ръце го диндиках, а той пищи!!!!! Неможах да намеря тихо място в 120кв.м апартамент.   Слязах при комшията с бебето в ръце, и му вкарах оферта за следващия ден да продължи, когато ще ни няма в къщи.  А той, к'во ми вика: "Ей, комшу, извинявай! Аз имам още една дупка да пробия, 2мин.Ако искаш влез, изчакай! Shocked 
Както му бях ядосана, ми стана толкова смешно!

А къде се намира Прасешкия магазин?

# 277
Здравейте и от нас!
И аз цяла сутрин хвърлям по едно око, ама хич не мога да седна и да драсна някой ред - Лори хич не е в настроение днес и цяла сутрин мрънка, а на мен вече главата ще ми се пръсне bash
Днес най-накрая успяхме да се свържем с таксиметровата фирма   phoneuu - на телефона беше един доста любезен господин, който изслуша всичко внимателно и каза, че ще се свържат с въпросния шофьор, ще проучат случая и ще ни се обадят- какво ще стане и аз незнам Thinking
Момичета много ви благодаря за поздравлениета за моята приятелка  newsm51  love001
Elwing за съжаление бебчо все още е без име Laughing
Аз мога да се похваля, че ще имаме с Лори много подобни поводи  за радост тази година - имаме още 4  preggo приятелки и се надяваме че бройката ще се увеличи newsm17 newsm10 smile3521
velmar  стискам палци и за твойта приятелка - утре ще чакаме новини.
Е, днес май наистина ще е хубаво времето  sun и ще има  newsm52 1stroller
Слънчев ден на всички   love001

# 278
bebon Прасешкия магазин се намира срещу затвора - и понеже съм зле в обясненията ти пращам карта, дано се ориентираш по нея щото аз съм много зле в това отношение  Embarassed
http://www.piggyshouse.com/

# 279
Хайде и аз да се включа и пак да напомня за мамите, които пропуснаха да дойдат, че срещата беше супппеееррр! Mr. Green hahaha Единственото неприятно последствие е, че настинах и сега седя пред комп-а с течащи сополи. Embarassed
Elwing, ама какво му става на Ивчо? newsm78 Я го нацункай хубаво и от нас и вече да се оправя, за да се видим.
А количката наистина е много готина. Ние взехме подобна, но на Джордани, защото исках само предните колела да са двойни. Peace

Дани, да с сухо лепило в стик ги лепнах!

vst_80, поздрвления за бебчо. Да е жив и здрав!

Вчера и ние ходихме до прасешкия и наистина е много изкушаващ, а и цените са много добри...харесах си едно столче за кола на Кенгуро, но още се колебая. newsm78

# 280
Хайде и аз да се разпиша преди да сме излезли  bowuu
Днес съм малко по добре и смятам да ходя по бебешките магазините и ако ми остане време може и на фризьор да отида  Mr. Green
Vst_80 поздравления за бебчето да е живо и здраво и аз чакам една приятелка до клая на април да роди  Wink
Време за нова темичка Бубче,Блу  smile3534
Харесва ми предложението на Нана: ПРОЛЕТТА НАВЪН ДОЙДЕ,ПЪРВИ КРАЧКИ ПРАВИ АВГУСТИНСКОТО ДЕТЕ  Peace
Да Ви се похваля,най-накрая си влязох в старите дрехи  Mr. Greenе имам още 1-2 кг.да сваля ама все пак вече мога да си ги нося  newsm44
Ставам да ядем и после излизамееееее   love001

# 281
  • София
ПРОЛЕТТА НАВЪН ДОЙДЕ,ПЪРВИ КРАЧКИ ПРАВИ АВГУСТИНСКОТО ДЕТЕ , ОК Peace
Ама ние не сме от тия Wink

# 282
здравейтеее
mmilena видях го прозорчето, то при мен си беше отворено, мерси все пак
vst_80 ние не сме били на сватбата, видяла си някой друг, просто минавахме с колата покрай църквата и ви видях с бебка..обаче ако бях сигурна че си ти щяхме да ти се представим с Жорко Simple Smile))), и чакаме новини че са наказали таксимераджията, браво че си се обадила - ти "ОК супертранс" ли ползва?
Elwing честита ви количка и от нас - радвам се че сте добре вече..уфф тия болести край нямат
miss 74 какви са тези температури от теб? как си днес?
blanc съчувствам ти душицо с тези чести тоалетниииии
Браво за срещата - супер сте - всички и бебета и мами.
Хайде чао от нас за сега

# 283
Мами, ще ходите ли тази година на моренце? Къде? Дайте идеи

# 284
ПРОЛЕТТА НАВЪН ДОЙДЕ,ПЪРВИ КРАЧКИ ПРАВИ АВГУСТИНСКОТО ДЕТЕ , ОК Peace
Ама ние не сме от тия Wink
И ние не сме от тия, обаче заглавието е супер. Peace
Бланк, много хубаво си описала. Ние продължихме с разходката доста след като срещата свърши. Ама нали сме отдалече и гледахме да си оползотворим времето. Wink Поздрави на баткото, Влади каза, че се е забавлявал добре с момчетата.
Vst80, честит юнак на приятелката ти! Да е жив и здрав и много послушен! smile3504 Дано обаждането ти в таксиметровата фирма да има ефект и най-вече наказание за шофьора. Браво на майка ти за роклята на Лора. Чудна е.  bouquet
Блу, Мис74 и всички болни мами и дечица, оправяйте се бързо. Сега е време за хубави и дълги разходки, а не за болести и стоене в къщи.
Мама Марго, дано не са гъбички, защото те се лекуват много дълго. Praynig Освен това понякога се появяват пак след време.  Преди няколко години имахме неприятна случка с  Влади от котетата на съседите. И ние тогава ходихме в 29-та поликлиника, но при д-р Мариана Хитова.
Засега спирам, че трябва да вземем баткото от училище и да го заведем на плуване.
Приятен следобяд от нас с Деничка. smile3525

Общи условия

Активация на акаунт