Отговори
# 255
  • София
Я, колко мами липсвали от срещата! Аз се чудех дали са се крили от обективите или случайно не са снимани Wink
Аз май избързах да се похваля, че сме по-добре - преди малко пак имаше фонтан след ядене Sad , но поне акането от сутринта е само едно. Много ми е мъчно, ходя и аз като пребита. Толкова е гадно да ти е болно детенцето Cry Sad
ronkis , количката ни е подарък от нашите и сестра ми, ние не можем да отделим в момента толкова - 333лв е, плюс дъждобран и чувалче за по-студено време. Без тях съм я виждала по 280лв в Силвърцентъра в Люлин. Нашата е сиво с черно, малко мрачни цветове и се чудя лятото като нагрее как ли ще е вътре Rolling Eyes
Ние бяхме малко на разходка, да я сефтосаме, но ми се видя бая духовито и се прибрахме.
Ще ставам,  Heart Eyes Hug и до скоро!

# 256
  • у дома
искаше ми се днес да напиша един от онези мои постове, но нещо цял ден компа забива, главата ме боли, Ния мрънка и така..

само ще се отчета набързо, че в събота ходихме до моят дядо на село (150 км от Софето)  Party там видяхме щъркел (както всяка година Wink ) и си свалихме мартениците  Mr. Green вечерта бяхме на гости на лелята на мъжът ми и благополучно се прибрахме в 21.30 вечерта  ooooh! за неделя нещата са ясни  Mr. Green все още съм страшно изморена, добре че днес времето беше сравнително гадно, за да имам оправдание за липсата на разходка  Embarassed
радвам се, че Ивчо и Калоян са по-добре  Hug

много ме боли главата  Cry отивам да полегна  Tired

# 257
  • софия
Леле,нещо ми е голям студ  cold...,дали пък не се разболява  Thinking  Sick!
Анди,ти мечетата ги залепи с тези сухите лепила,които са като червило ли?
Днес бях на масаж,добре,че мацките там ги познавам добре,че Найа ПАК не беше в настроение,та имаше кой да я забавлява,до като мен ме  newsm66!

# 258
  • гр.София
 val_stef, не ми се получи. На Бубчето се дължат свежите надписи Peace
 Мен ме е пипнал вирусът на Ивчо,ама аз не нося памперс и е сложно Mr. Green

Борисовата градина е прекрасно място и за мое учудване имаше къде да поседнем, въпреки множеството.
 Похапнахме на езерото Ариана, после седяхме до езерото с лилиите.
 Децата масово отказваха да спят,задрямваха само за 15-тина минути.Никакви приспивания и увещания не помагаха.
 Едно момиченце подтичваше след баща си и го питаше: " Тати,тати,виж ,колко бебета! Ама защо са толкова много!?" А той: "Вярно,бе,много са! Ми,тука е Бебеландия, а по-нагоре-Коколандия!" ( Има такава площадка в парка)
 Явно,сме правели впечатление
 Имаме големи сладури със зъбчета Peace
         ( София пее в момента с Десислава от Вип-брадър Shocked)

Бамбуча, макар че не е от София, беше довела мъжко подкрепление за Гого, Пресиан и Ники! Мацките преобладаваха.
 Деница, Елица и София си водеха батковци, но те си я караха самостоятелно,по-мъжки.
 Има и двама,недокументирани татковци
 Ники на Кабив и Ина направо са си проходили.
 Чували ли сте за т.наречения 25-и кадър в киното? Окото възприемало само 24 кадъра в минута, а 25-ия му идвал в повече, не учленяваш образи, а виждаш само едно движение-толкова бързо се сменят кадрите.
Та ....Ина е нещо такова, 25 кадъра в минута Simple Smile
 Ваня и Николета са също много подвижни и реактивни-  сигурно е от младосткия въздух.
 Мартина е много сладка, сдоби се с балон и се държа като истинска дама.
 Йоана на  Vesi спа почти непрекъснато, но с  ле-еко отворени очи следеше какво става наоколо Sunglasses
 Деница и Ния са изключително общителни и засмени.
 Ния и Христо помахаха с ръчичка на сбогуване smile3501
 Елица се събуди към края,показа зъбчета, а Мама Марго на снимките май е с прочутата червена " ветровка" Simple Smile
 Ирма -и тя в клуба на дамите с перфектно поведение Peace

За мамите-друг път Heart Eyes

# 259
Здравейте мами,
blanc много добре е описала нещата но е забравила да каже колко сладка беше София с кърпата на главата  Flutter
Момичета моля за помощ,трябва ми дерматолог! Praynig
Ники има едно олесяло нещо на главата днес го забелязах ,водих го на лекар ,но не при неговия защото не беше на смяна,казаха че може би е гъбички  newsm78 Утре ще взема направление за дерматолог,но ми се иска да ми препоръчате някой от когото сте доволни!
Elwing честита количка!С здраве да си я ползвате!    bouquet Дано Ивчо по бързо се подобри! Praynig
Блу да не е кръвното пак?  newsm78

# 260
  • София
Марго с огромно съжаление, но и с чисто сърце ти давам координатите на д-р Албена Ангелова, дерматоложката, при която водих Калоян преди седмица, а след мен и Велмар заведе Дари. Изключителен специалист е и е много внимателен лекар. Кабинетът й се намира в 29-та поликлиника в ж.к Гоце Делчев, ул. Георги Измирлиев 8, ет.3, кабинет 308.
От вас като вземеш 76, той спира точно пред поликлиниката.
Мобилният телефон й е 0899 41 91 81 - обади се първо, защото е много зает лекар, но й кажи, че става въпрос за дете, ще те приеме веднага!  bouquet

# 261
  • софия
Марги,тъкмо и аз щях да ти напиша,че Нана,е много доволна от дерматоложката при,която води Коко,но тя вече ти даде координатите.Дано всичко е наред  Hug!
Лека нощ,момичета!

# 262
Нана много съм ти задължена!  bouquet
Благодаря ви момичета! Hug Hug Hug Heart Eyes

# 263
Момичета, мързи ме да пиша нещо Tired.На работа съм извънредно и  едва гледам..... Rolling Eyes
Мама Марго, Нана ве4е ти е писала за дерматоложката.Непрееменно й се обади Peace.Аз й звъннах както си седях в парка и се разхождах умислена, и тя ми каза да дойа когато реша- ще ни приеме.Хайде- стискаме палци да не е нещо сериозно  Praynig.
Ами - това е - разписах се Crazy.Утре изпращам свеки да си ходи Party, та сигурно и настроението ми ще се пооправи Wink ДО писане........... Joy

# 264
Здравейте мили мами и сладки, надявам се спящи бебчета! Hug
Тази вечер съм мноооооооооого щастлива - моя приятелка този следобед роди момченце   ylinfant newsm44 newsm35 . Преди малко се чухме - тя се чувства добре, надявам се и бебчо да е добре и скоро да си бъдат вкъщи newsm17
Ето и една скромна почерпка от нас за първия ден на поредното наше малко сладко приятелче  newsm38 Wine Glass beer3
Е, похвалих ви се  newsm62
Надявам се болничките бебчета да се оправят скоро, а мамите да се стягат - никакви болести, стягайте се и се пазете, че хубавото време вече идва и дългите и приятни  разходки ви очакват.
Много   love001 за всички вас!

# 265
  • софия
Добро утро  Hug Hug!
VST,ЧЕСТИТА РАДОСТ!!Това е най-хубавата новина,която човек може да чуе  Grinning!Да расте здрав малкия мъж!
Ние отиваме от 10 на консултация,а точно тогава Найа е свикнала да заспива на спалнята,ще бъде "чуден" преглед!  Wink!
Лек ден,мацки!
Ето една кола от мен,за разсънване,делнете си я   Mr. Green:

# 266
  • София
Добро утро, хайде да се разпишем като най-ранобудни!

Да си похваля детето първо - спа от 22.30 до 7 без да става за ядене! newsm44
Като гледам последната седмица Калоян удължава спането без ядене, а и през деня започна да спинка повечко, та се надявам това да е тенденция, а не просто временно явление Mr. Green

Днес сме на консултация, та се надявам да не е отслабнал много, макар че е видимо, след тази седмица само на мляко. После ще докладвам!  bouquet

VST - честито приятелче!  bouquet

# 267
  • у дома
Добро утро!  Hug
аз имам най-доброто дете и най-добрия тати  Heart Eyes снощи си легнах преди последното хранене на Ния, бях много зле, повръщах два пъти... те са хапнали и после и двамата по креватите  Grinning Ния спа непробудно, та успях да поспя и аз  Party сега не ме боли главата  Praynig но определено не е от кръвното  newsm78
dani, то тази кола само за мене няма да стигне  Mr. Green
vst_80, Честита Радост! Да са живи и здрави  Hug   bouquet nana77  newsm44  да дадете отчет след консултациите  Mr. Green

Бамбуча, макар че не е от София, беше довела мъжко подкрепление за Гого, Пресиан и Ники!

аз само лекинко да коригирам, Пресиан си е от Варна  Mr. Green така че Софийски мъжки мами, засрамете се  Naughty  Joy

лек и слънчев ден  Hug

# 268
  • София
Хайде да дам и аз едно предложение за нова тема, че като гледам я изписахме тази

Пролетта навън дойде, първи крачки прави августинското дете  Grinning

# 269
Здравейте , и от нас!! Laughing
Днес има слънчице-ура,ура ,ура!
И аз ,като Блу лошото време вчера ми беше оправдание да не излизаме  Embarassed.Блу-дано ти мине бързо това повръщане,че е много неприятно!Браво на татито ви и Ния!!
vst_80 Да е живо и здраво бебчето на приятелката ти !
Кафенце??Към колата на Дани777

Общи условия

Активация на акаунт