Отговори
# 240
Честит рожден ден danche_to бъди винаги много обичана майка и жена!   bouquet
И аз качих малко снимки, но моите не са така хубави,за което съжалявам Confused
Много ми беше приятно да се запозная лично с всички! Hug
Беше много хубаво!
На болните желая бързо оздравяване! Hug

# 241
  • София
Добро утро момичета!

Днес съм много щастлива, защото дерматоложката ми разреши да се върнем на нормално хранене с изключение на бананите. Още 10 дни не мога да му давам нищо, което има банан. Ще продължим да пием Зиртека до петък, но спираме калция и витамин С-то.
Та сега за обяд ще му направя малко картофче със сирене, че му се остъргаха чревцата с това мляко.  Laughing
Лек и усмихнат ден от нас!

# 242
Добро утро

Аз не съм писала отдавна, но за сметка на това вчера бях на срещата. Беше ми много приятно и се радвам, че се запознахме лично с още страхотни майки.
Не съм направила много снмки, но ги качих при останалите от срещата. Може да ги разгледате и тях.
А сега ще се опитам да наваксам с четенето, ако ме остави малката обаче  Close

# 243
  • гр.Добрич
Разгледах снимчиците и всички сте много хубави. Май временцето в София е било хубаво, щом сте по къси ръкави. При нас беше кучи студ, силен вятър и дъжд, направо изкуках вкъщи цял ден сама с малчо.

Елфче, как е Ивчо?

# 244
  • София
Здравейте, момичета!
Много ви благодаря за загрижеността! Hug Ивчо сега е по-добре, не е акал от 4ч сутринта, което е чудо! И вече пръцка без да ака, което също е невиждано скоро! Но за сметка на това оповръща нощес 2 пъти всичко - спалнята, мен, себе си - такова чудо не е било друг път, имам чувството че повърна повече, отколко е ял Rolling Eyes Имаше и Т. Извинявайте, че ви занимавам с такива неприятни и смрадливи теми  Sick Измъчи се детенцето. Пак сигурно няма да качи нищо този месец.  Rolling Eyes
Нана, радвам се че сте по-добре!  Hug
Нори , оправяй се и ти!  Heart Eyes
Честити зъбчета на обзавелите се!  Peace
Аз забравих да ви се похваля - имаме си количка - вчера успяхме да идем до прасешкия магазин набързо. Не успях да го разгледам, но мисля друг път пак да го посетим. Обслужването наистина е чудесно! Peace
Хайде, отивам да гледам снимки, докато посеркото спи.

# 245
Днес се прибрах по-рано от лекции и се възползвам че Тони и майка са на разходка да седна на компютъра. Тони все още няма зъбки,но иначе се лигави и на моменти е много кисел. От една седмица го слагам в проходилката и е много смешен. В началото гледаше без да се движи много, а сега вече обикаля по спокойно. Като тръгне към мен ми заприличва на "Фред Флинстоун като пали колата". Много ми е сладичък. Laughing

Много сте хубави на срещата. Сега ще разгледами останалите снимки.

Elwing дано Ивчо оздравее по-бързо. Praynig Оводнявай го повече и по на често с каквото обича да пие-чай,вода. Може да му даваш и оризова вода.

Лек ден на всички! Hug

Току що разгледах всички снимки от срещата. Всички сте много хубави, а мамите стройни.  Grinning

Ох, ставам да почистя набързо преди да се приберат Тони и баба му. Heart Eyes

Последна редакция: пн, 16 апр 2007, 12:23 от Kaili

# 246
  • София
Здравейте и от нас Mr. Green
И Ина нещо има разтройство,ама не е толкова тежко като при Ивчо CrazyПредполагам,че снощи не съм й затоплила добре кърмата и й е прерязало стомахчето Rolling EyesАз нали откакто заместих сутрин кърменето с попара се цедя,за да не намалява кърмата и вечер й давам изцедената като добавка с шише и после й давам да суче.Не знам дали благодарение на тази добавка,ама нощес сме ставали да ядем само веднъж,явно не й стига иначе,ама докато можем така ще караме на кърма Peace
Понадписах някоя и друга снимка,приемам корекции Blush
Елфче,каква е новата количка?Ако си писала вече сори,че съм пропуснала WhistlingАйде после пак,че това го пише от 35 мин,а Ина скача по мен и ми е малко сложно Crossing Arms

# 247
Здравейте  Hug,

Аз вчера бях с бебе, но без фотоапарат и сега се радвам на снимките, които другите мами са направили Heart Eyes Много се радвам, че Ивчо и Калоян вече са по-добре!  bouquet

Времето вчера наистина беше много приятно и срещата ни беше много хубава! Hug Ще се радвам скоро пак да се видим!  bouquet

# 248
  • София
Пак съм аз Blush Ние сме по-добре наистина - още не е свършил работата Hug При всичките пъти на запек, как съм се молила да напълни памперса, сега обратното Crazy Ходихме до педито - гърлото му е червено Rolling Eyes И тя каза че има вирус, добре че не дойдохме на срещата, иначе щяхте да ме линчувате после. Снимките са страшно много - още не съм ги прегледала. Мното са ни сладки бебоците! И шаферката я видях - кукла е! Heart Eyes Пупу!
Бубче, количката ни е такава http://www.pegperego.com/page.php?sid=11aebb20c1aa1c1ea106910397 … 00000104&cl=N , но друг цвят.

# 249
  • софия
Здравейте,мами  Hug!
Аз,за вчера нямам оправдание,освен,ако мързела се брои  Whistling.Цял ден се опъвах с Найа от дивана на спалнята и обратно  Wink...
Много сте хубави всички  Heart Eyes-и мамите и бебоците-нагиздени!
Елфче,дано бързо да се оправя Ивчо!Найа е още сополива,но утре сме така или иначе на консултация и ще видим ,за какво иде реч.Количката е много хубава!Аз също съм си харесала,точно нея,но в розово и тъмно сиво  Peace!
Аз от днес започвам едно курсче-антицелулитно,пък да видим,ще има ли ефект  Thinking!
На другата среща,няма да ме познаете,ще съм стройна,гладка  Mr. Green!
Нана,радвам се ,за вас  Grinning!Значи пак,започва стабилно папане  Laughing!
Отвам да си "хвърля" един душ и изчезваме  Peace!

# 250
  • гр.София
 Eлвинг,честита количка, много ми харесва Peace

# 251
Привет и от нас!  Hug
Приемам си червения картон за срещата  Embarassed! И аз няма да се оправдавам.  Blush
Elwing радвам се, че Ивчо е добре - да го нагушкаш малкия юнак.  Hug Количката е много готина!  Peace
А мен днес така ме мързи още не сме излизали на разходка, но Токи днес такъв сънму дръпна, че и аз успях да дремна с него. Сега чакам да се събуди, да хапне и да обиколим квартала. Днес разходката ще е по скромна.
Да ви се похваля - в събота шофирах изСф, но си избрах лесен маршрут за начало и се отбих да разгледаме прасешкия магазин.  Вече от там ще пазарувам. Уж влязохме само да разгледаме и пак олекнакнаджобовете.  Laughing
Хайде дребньо се събуди!

# 252
Здравейте, вчера срещичката беше много приятна. Много се зарадвах да се видя отново с тези, с които се познавам, да се запозная с други и ми стана криво, че не се видях с трети. Надявам се скоро пак да се организираме в някой парк. Времето вече е хубаво, децата стават все по-забавни, така че трябва по-често да си намираме поводи да се виждаме.
Elwing, радвам се че Ивчо е по-добре и честита количка!

# 253
Здравейте и от нас  Hug
Болна съм,нямам сили за нищо  Sad
И аз разгледах снимките,ама всички сте много фешън /и мами и бебоци/ Peace,а само някоя мама да се е оплакала за фигурата Naughty изглеждате страхотно  Laughing
На Даяна пъпките изчезнаха,верно този крем  "ЕЛОКОМ" е страхотен  Peace
Аз още не съм подала декларация за данъчно облекчение,но днес по новините съобщиха,че няма срок и до края на седмицата ще свърша и тази работа  Mr. Green
Мали гледах отдеве на първа страница списъка с мамите /толкова много се губят/  newsm78
Отивам да пия кафенце и парацетамолче,че започнах нещо да горя  Twisted Evil

# 254
  • София
Здравейте и от мен!Моето бебе направо ще ми стопи всички жизнени сили които имам в наличност.Вече 3-та но никакъв сън,а през деня спи следобяд по 3 часа.Днес например е спал от 12.45 до 16.30 часа.Е,поспах и аз с него 2 часа,но нощния сън нищо не може да го компенсира.Така не можахме да излезнем целия ден и едва в 17 успях да сваря да го нахрана и с 100 км/час да излезнем на вън за час.Ми то направо полудях в къщи,а си е друго когато човек глътне малко въздух.Сега му готвя на малчко зеленчуково пюренце за 2-3 дни напред.
Elwing количката е много хубава.Именно на тази се бях спряла и аз,но ми е скъпичка като чели.Ти за колко я взе?

Общи условия

Активация на акаунт