Отговори
# 225
  • София
 velmar , не съм звъняла на готиния д-р. Неудобно ми е Rolling Eyes Утре ще го посетим със сигурност.

# 226
velmar , не съм звъняла на готиния д-р. Неудобно ми е Rolling Eyes Утре ще го посетим със сигурност.
Абе- зжънни му за консултация бе....сега нее момента да се притесняваш и да ти е неудобно.Като те знам какжа си - ще луднеш до утре.Хайде- хващай телефона и след малко 4акам  да 4уя какво е казал Naughty

# 227
  • София
Неудобно ми е, защото нали все не ни взима пари, сега и в почивен ден да го притеснявам... а и по тел. какво може да каже. Иначе д-рката каза да пие и Смекта и оризова вода на Хип с морков, но ефект - нулев за сега. Най-вероятно и той това ще посъветва. Rolling Eyes

# 228
Неудобно ми е, защото нали все не ни взима пари, сега и в почивен ден да го притеснявам... а и по тел. какво може да каже. Иначе д-рката каза да пие и Смекта и оризова вода на Хип с морков, но ефект - нулев за сега. Най-вероятно и той това ще посъветва. Rolling Eyes
Стига си предполагала, ами звънкай !!! Хайде- 4е оспамихме темата.Вклю4и си кюто Wink

# 229
  • София
Здравейте!Ние пак пропуснахме срещата  Cry Нещо нямам време да влизам тука с тези разходки напоследък! Ние си имаме второ горно зъбче  newsm47-бързак се оказа до тука моето мишле! Но заради това зъбче изминала нощ беше кошмарна-никакъв сън!  #CrazyВчера му купих от Мол-а Адидас маратонки за 72лв.Бях на бул Булгария в NIKE до Зара-та харесах му страхотни маратонки,но бяха 17-ти номер които му бяха точно по крака.Нямаха по голям номер и направо умрях от яд. Close Иначе не бях особенно впечатлена от моделите предлагани за малки,а да не говориме,че и почти липсваха.Айде ние ще папаме сега и ще го сложа да спи вече,че е много кисел. newsm46

# 230
  • у дома
привет мацки  Hug

само да кажа - успях да кача и аз снимки от днешната среща  Peace наслаждавайте се  Mr. Green за недошлите мами - червен картон  Twisted Evil  после ще се пробвам да давам отчет и пиша повече  Joy

# 231
Срещата беше суперска... Hug  Heart Eyes Понадписах някоя и друга снимка,ама снимка.бг пак забъгна.....
Толкова съм уморена,че ми иде да заспя като Ния на дивана  Joy
ТониМ въпросното прозорче се намира най-горе в ляво,като влезеш в темата.До надписа  Д-р Нивеа бейби има от ляво една стрелкичка,натисни я и трябва да ти се появи пустото прозорче(казва се Инфо център)
Лягам ,че мнооого ми се спи.
Лека нощ на всички.
Дано Ивчо се оправи до утре. Praynig

# 232
Здравейте на всички!
Ехххх, много хубава срещичка сте си направили, жалко, че не можахме да дойдем, ама цял ден сме страшно кисели всички - хванала ни е яка умора от вчера и още не можем да се оправим Confused Сега разгледах снимките набързо - по-късно ще ги разгледам с голямо удоволствие и по-подробно - и чакам да разказвате  Grinning
Тони, ех значи сме се засякли - аз бях много смешна - и на двете сватби на които бяхме имаше по една майка с 8 месечно бебенце и аз тайничко се питах дали това не си ти. Мислех си че ще е страхотно да се срещнем така   bouquet Hug
А за снимките е възможно да не ги виждате - аз хич не мога да се оправя с това как да ги качвам тук - все чета чета обясненито ама нищо не отбирам Blush - качих ги в албумчето на осем месечните.
За сега това е от нас - отиваме да се чипкаме и папаме - по-късно пак съм тук  Laughing

# 233
Няма да се оправдавам, Блу приемам червения картон, но имах основателна причина. На всичкото отгоре от утре съм отново на работа и направо ще полудея.
Направо ви завиждам за днешната среща, страхотни сте, а малките са страшни бонбони.
Elwing, да не би и вие да сте завъдили гадния вирус с разстройство и повръщане. Стискам палци бързо да оздравеете, дано утре вече всичко да е наред.

# 234
много благодаря за поздравите  целувки и гушки на всички малки бебоци.

# 235
  • гр.София
  ЧРД на danche_to nbirthday  Много любов да даваш и да получаваш!

Бубчето , Блу, страхотни фоторепотери сте  bouquet

Елвинг, много ме е яд за вас, но важното е Ивчо да се оправя!

Лори на  vst_80 е много сладка шаферка Peace

Последна редакция: нд, 15 апр 2007, 23:23 от blanc

# 236
  • София
Данчето Добре дошла и Честит Рожден ден!  Hug  bouquet

Не съм писала скоро, но не пропускам да прчета какво се случва с вас. Много ми се искаше да дойда днес, но от 2 дни ме боли гърло и ме

тресе, вече съм и сополива...и така . Поне Яна е добре. а аз ще се оправя Heart Eyes

Момичета, много ви благодаря Heart Eyes Аз вече преживях най- големия си кошмар в четвъртък.

Мисля да се замъкна до св. Троица един ден, че много ме е яд за срещата, а то както видях от наше село съвсем сме се изложили

# 237
  • София
Снимките са суперски, някои ви разпознавам без грешка, за други доста се чудя. Всички изглеждате добре, а за бебетата нямам думи

# 238
  • гр.София
 Мда-а-а, ние от Дивия Запад на София се поизложихме малко...
 Аз мога да надпиша снимките,но не знам как newsm78

# 239
Честит Рожден Ден и от мен на danche_to!   bouquet

Elwing, слънце, стискам палци Ивчо да се оправи миличкото по-бързо  Praynig Давай му да пие повече водичка.

Нори, да се оправяш и ти Peace

Страхотни сте на снимките   bouquet blanc, сега чакам да дадеш подобаващи коментари за протичането и, че без тях не мога да навляза в обстановката  Mr. Green  Wink

Общи условия

Активация на акаунт