Отговори
# 210
И Надя иска очила, нареждаме се на опашката !!!
А бе тия жирафи дето все говорите за тях и ги чакате ги видях в Бонжура в Бургас, само че удоволствието струва около 52 лева. 
Добре че ме подсетихте за кафето отивам да си спретна едно, до после.
Да си призная опитвах се да си направя линийка и сега ще видим какво е направила моя милост компютърния гений. 

# 211
Явно нищо, но аз съм тъпа и упорита и послед пак ще пробвам.

# 212
Здравейте,компанията  bouquet!
Ясно е отдавна къде сте всички сега-бързате към голямата среща Hug.

Да си изкарате супер newsm10 newsm44 newsm68!
Ще чакам с нетърпение снимките ви.
Мойта хубавица я чакам сега с нетърпение от гостуване при свекитата.Мисля си дали като ме види, ще каже ли ма-ма newsm78.
Снощи бяхме на годишнина в една супер кръчма,отчетох бая танци,отлепихме до 2ч., а после си спретнахме с мъжо и luvbed...
Айде,мацки,чакам ви!

# 213
При нас времето стана отвратително с превалявания. Ние днес следобед ще си тъпейкаме в къщи, но се надявам да се разхождате и заради нас  newsm68, чакаме отчет.

# 214
Леелеее мацки бясна съм и страшно изплашена.
Бяхме на разходка с детето пред блока, видя ни една съседка, дойде, напипа хубаво Жорко и на въпроса ми как са тя ми изтръси най-невъзмутимо : "Ами ужас, какво да ти кажа, каката ни беше с варицела преди 2 седмици, сега пък  малкия(1г7м.) е с варицела"  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out е, защо тогава пипа детето ми!!!!!!!! все пак е майка, би трябвало да се сети...незнам, сега 14 дни ще съм на тръни, аз ако съм няма да се приближа до бебе дори!
Честит Рожден Ден Данче_то - да си жива и здрава!!!

mmilena какво е това прозорче бре, сега ще търся и аз тези екстри

# 215
Здравейте и от мен!

Тони заспа докато сучеше и аз се възпозвам да драсна някои ред,че после ще ходим на разходка. Днес си тръгнах по-рано от лекции че ми омръзна и се уморих и вече не възприемах нищо. Освен това не мога да си видя детето и мъжа.
Тони май свикна да спи с мен и то се очакваше след като три седмици си спахме гушнати докато бяхме на гости при моите родители. Снощи махнах решетката и доближих леглото му плътно да спалнята,така ме усеща до него и същевременно е в своето легло. А и не го разбуждам когато се размрънка вечер да суче само подавам цица и той сукне малко и продължи да спи. Simple Smile Даже няколко пъти се излъга с водичка.

Днес е голямата среща на софиянки. Ще чакаме снимков материал. Аз сега ще се забия в албумчето да разгледам снимките че все не ми остава време.

Честит Рожден Ден Данче_то! Много здраве и любов! newsm51

Лек ден на всички! Hug

# 216
vst_80 сега видях снимките които си качила - и се окаазах праааваааааа - видях ви в събота пред руската църква - знаех си че такава хубава мома с такава хубава мама няма начин да не са от августинките 2006  Grinning Grinning Grinning

# 217
много късно видях за сбирката,следващия път и ние

# 218
  • В ЛЮтеницата
И аз пропуснах срещата, ама на Лора и дойде много вятъра и слънцето, хем я мажа и с крем, а ми се струва много "слънчасала"...
Дайте снимки, че и без това ме е яд...
Marulka, очилата са сууууупееер!

# 219
  • София
DANCE_TO , честит рожден ден!

Tony_M, не знам какво да ти кажа  #2gunfire Такива хора просто не мога да понасям!

Бебешки очила има в прасешкия магазин. Дани, благодаря ти за инфото    bouquet Магазина е супер  Peace

Срещата и аз пропуснах  Sad, защото ходихме с леля ми и нейното бебче на църква за благословия. Praynig Сигурно сте си изкарали много хубаво. Следващия път, надявам се да се класирам.

# 220
  • София
Аз само за малко,че успях да кача снимки,ама не съм ги надписала,защото хич нямам време,ама давам право на всяка мама да се надписва.Срещата беше много готина,но подробности - после Twisted Evil

СРЕЩА

# 221
Буб4е, мерси за снимките Hug.КАто не мога да дойа, поне да оплакна окото  с  хубави мами и още-по -хубави бебета Wink Разпознах пове4ето по снимките.А има ли и друг фотограф, от който да о4акваме още снимков материал? Блу...?!?!?! Хайде- ще ми разведрите деня  Laughing.Ще чакам и подробности

# 222
  • София
Честит рожден ден на Данчето! Миличка, неприлично млада си!  Wink Heart Eyes  bouquet
И аз хвърлих едно око на снимките, но нещо пак снимка.бг се скапа newsm78 Иначе сте страхотни! Много ме е яд, но нямаше как да дойдем. Ивчо е все така, много ми е притеснено. Може би ще прозвучи тъпо, но се радвам, че вдигна Т. Иначе се чудех да не е алергия към пуйката Rolling Eyes Дежурната д-рка даде АБ, който е противопоказен при диария Close Twisted Evil Не че мислех да му го давам... Ще яде Милупа HN25 и оризова каша само. Ох, дано да мине бързо!
До скоро!
А, vst_80 , твоите снимки не ги открих Rolling Eyes

# 223
  • София
А, vst_80 , твоите снимки не ги открих Rolling Eyes
И аз Sad
Още снимки и от Блу,и от Мама Марго,а мисля,че и още снимаха Flutter
Elwing,дано на Ивчо му мине бързо Hug
Блу,на мен само на Ина снимката на първа страничка ми се губи  newsm78Може да е само при мен,Фърли едно око,моля темкато ти остане време Hug

# 224
Елф4е, ти не се ли обади на готиния доктор?К'ви са тия дежурни дето  ще лекуват  така....#Cussing outЗа пуйката- не се притеснявай- не съм 4ула за реакция към пуйка Peace.То и за тожа пиле и пуйка са първите месса,защото са леки.
Нацелувай Ив4о от мен Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт