Отговори
# 540
Най добре в магазин.
Опитвах се да махам на нещо, което също ми бяха продали така и нараних текстила:-(

# 541
В магазин. Аз пищях с дънки на  набора преди година. Купуваме дънки от магазин в единия мол, там работеше приятелче на големия син. Та младежът уж маха алармите, ама една останала. Влизаме в книжарница пищим, преглеждат багажа, всичко наред. Отиваме в другия мол и на входа магазина от същата верига преди да прекрача се обръщам към служителка, обяснявам какво сме купили, прекарахме дънките пищят търси жената, аларма не вижда, вече на касата позната успя да я открие в малкото джобче.
Валят оценки от входни, някои добри други не.

# 542
  • София
Примерно в Зара в МОЛ Парадайз има каси на самообслужване и там има машинки, на които можеш сам да си махнеш алармата. Кети май не е от София, но ако при вас имат такива магазини, там можеш да го направиш. Или се свържи с онлайн магазина да си оправят бакиите.

# 543
  • София
Ние сме махали веднъж, сега точно не помня. Сряза го мъжа ми някак, ама примерно с ножовка , беше преди време и трябва да го питам точно какво направи . Другото ,  да, с касова бележка, обратно в магазина, ако ви се занимава де .. но има начин да се среже..

# 544
На мен веднъж ми се случи - в едно Пепко ми продадоха без да са свалили всички аларми. На изхода не изпищя. Изпищя в друг магазин месеци по-късно, когато детето беше за първи път с якето. Оказа се под качулката пищялката, как да я видиш? Минавайки през друго Пепко помолих да я свалят. Естествено, не носех бележка, но не беше проблем.

# 545
Как сте в лошото време?

Снощи отидох да си прибера младежа, че се е разболял Sad Пътувахме бавно в проливния дъжд и успяхме да си поговорим. Обърнах към учебния материал - нямало да има там проблеми тази година. Е какво повече да искам Simple Smile Днес сме на лекар и тази седмица ще си почива.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 18:09 от Bеа_2022

# 546
  • European Union
Да се отчета с алармата. Явно е била дефектна, защото пробваха в два магазина и изобщо не реагира на магнита. ММ се запъна и каза, че я е счупил с отвертката.

# 547
  • София
Две гаджета звучи добре, стига да не са едновременно .. Joy

# 548
  • гр.София
Здравейте,има ли майки на деца кандидатствали в НПМГ са химия и посещавали курсовете по химия през априлската ваканция. Искам да разпитам за малко повече информация.

# 549
  • София
Курсовете бяха при Наско Стаменов, доста интензивни, много писане , ужасно много деца се записват и групите преливат от деца. Има сутрешна, има следобедна група ако помня добре..., това през априлската ваканция. Не може да се разчита само на този курс, трябва солидна подготовка извън него. Но за преговор, синтезиране на материала и насоки от водещ преподавател е Ok.      ellimink, не успях да ви отговоря на запитването на лични, явно  не можете да получите лично съобщение...

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 20:27 от Cabo San Lucas 40

# 550
Положението с наборната тази година стана майко мила.  Такива оценки не бях виждала. Доживях да се радвам на 5-ца. Като ги започнаха с входни нива и те като не помнят нищо от по- миналата година и… ама не ме слуша, от края на ваканцията повтарям, че без преговор, само на мускули няма да станат нещата. Не ми се мисли как се оправят тези оценки.

# 551
Днес в Школо се появи и червена оценка. Много се смях, нов специален предмет правили писмено изпитване миналата седмица, на въпроса какво написа отговора беше за не повече от 2 е толкова и получи. Сега ще седне да чете. За утре за някакъв дебат се готви. Иначе входните като изключим БЕЛ, (който още не е проверен и не очаквам много) са прилични. В първите пет на випуска е.

# 552
Няма да се плашиш Grinning И при нас е така. На всичкото отгоре наборът все 5 и 6ци очаква и получава с 1-2 единици по-ниски оценки. Все бил на стотни и десети от по-високата оценка Laughing Днес разправя, че очаквал 4 или 5 по философия и ние с ММ се споглаждаме заговорнически и викаме аха да очакваме 2 или даже 1 Grinning Беше в потрес от нас. Доста тежко приема по-ниския си успех тази година.

# 553
  • София
Аз принципно нямам високи очаквания от входните. След цяло лято мързел. По биология е с 5,20, което ме радва, защото е от важните му предмети. По химия очаква 6. По бел обаче - тройка. Ама ужасна била скалата, ама почти всички били с четворка... Добре, бе, сине майчин, като почти всички са с четворка, ти що си с тройка? Joy Но съм доволна, че на правопис и пунктуация няма грешки. Само литературата е трагедия, ама то отдавна ми е ясно, че от него литературен критик няма да излезе. Satisfied

Последна редакция: ср, 08 окт 2025, 21:42 от sanaka

# 554
Като гледам направо сте си супер.

Аз винаги се радвам на петиците. (За мен те са си по радост равни на шестици.) На входното по  Информационни технологии е така. По английски обаче виждам 4, което ме озадачава.  Той  чете доста на английски - ще трябва да наваксва тук явно.

Общи условия

Активация на акаунт