Отговори
# 600
  • София
sanaka, това звучи невероятно, не може чак такова падение. Не знам дали бих си причинила да го погледна, даже и  от любопитство, стига ми и твоя преразказ.

# 601
  • В Страната на чудесата
Аз (като вече бивш член на ФБ група на плоскоземците Stuck Out Tongue Winking Eye) мога само да потвърдя, че голяма част от хората сигурно са там, като мен, за да се забавляват, но има и такива, които си звучат съвсем налудничаво-сериозни. Някъде отвъд Южния полюс май било скрито доказателството за плоската Земя, обаче нямало да ни пуснат там, да разкрием истината. Joy Joy Joy

# 602
  • Варна
Санчо, утре си пусни и ЕргенЯ за да видиш, че има още по-зле. Аз преди десетина дни направих опит да гледам и двете предавания. Мемета из социалните мрежи ми събудиха любопитството. Повече от десет минути не можах да ги изпърпя. Ако това е някаква извадка на българското общество, по-добре да се изнасям.

# 603
  • Пловдив
Дори и с "изследователска" цел не мога да си причиня, да ги пусна аз Joy ...но пък се загледах в Трейтърс, макар че и там всичко е сценарий.
А относно необятността на човешката идиотия се убедих преди 4-5 години, когато човек, който имах за все пак някакъв авторитет, на дълго и на широко ми обясняваше, как ни пръскат Rolling Eyes

Наборът и тази седмица не се прибра - имал си планове Stuck Out Tongue Winking Eye Да не го урочасам, но тази учебна година се обажда (почти) всеки ден, което си е огромен напредък Joy

# 604
Уви, съвсем представителна си е извадката за профила на хората извън нашия социален балон... Телевизиите по едно време ставаха за видео обзор на новините от деня (защото отдавна си ги извъртял по няколко пъти онлайн и в социалки), после понапълниха програмата и с някакви реалити формати - кой успешен, кой пълна боза, в момента вече копаят дъното и просто пълнят с чалга съдържание, за да "имат дълга рекламна пауза". Laughing Нещо като телешопи, само дето са с национално ефирно покритие.
Сериозни уж журналисти се държат като комедианти - съвсем наскоро, заради скандал около ББ и статия в WSJ, имаше интервю (не помня с кого) при Цв Ризова, която на въпрос запозната ли е със статията, отговори, че не е, защото съдържанието било достъпно срещу абонамент (от 4 долара!). В държавната пък "орязаха" интервю на кмета, защото на някого не му се харесало какво се говори в него. Сега си спорят дали е цензура или "техническа грешка". РР също се беше оплакал от цензура.
И така. Нещо като цирк Балкански сме.

# 605
  • София
Имаме приятел , човек около 45 годишен с бизнес , производство, имоти по морето и къде ли не. Умен уж. Веднъж с мъжа ми се хванаха на едно гости беше, да спорят дали Земята е кръгла или плоска.  Часове прекараха в този безмислен спор, аз  го отдавах на изпития алкохол точно тогава. За нашия приятел ,,няма категорични доказателства че Земята е кръгла"  . Още ми е сюрреалистично като спомен. Питам се , абе толкова ли се напиха тези мъже .... ? Joy Да кажа че човекът е Магистър по География от СУ....  ( честно, оттогава гледам на него с друго око, хем знам че е свестен човек.  Явно има много фенове на този спор )

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 10:40 от Cabo San Lucas 40

# 606
  • София
sanaka, хвърли едно око на Ергенът, трагедия, трагедия, даже мислиш за паралелна реалност. Тези хора живеят, реализират се някак и са обкръжението на нашите младежи, хич не съм обнадеждена.
Имах колега (образован и интелигентен човек Thinking) поддръжник на “плоската Земя”, такива скандали в офисите никога не се бяха случвали.

# 607
  • София
То всички се смеят. А не е смешно Трагедия е ... Децата гледат, смятат че тези са Уау... понеже нали са по телевизора...

# 608
Вие ме хвърлихте... в космоса направо Astonished
След кемтрейлс и чипирането вече си мислех, че нищо не може да ме учуди.
Ами докато хората си спорят и вярват в такива идиотии и си промиват мозъците с "риалитита", ще се разминават с шум за три дни безочливи незаконни строителства, невинни срещи с деца на приятели, поръчкови прокурорски акции и все по-стесняващия се контрол на средства по програми. "Тука е така..." Disappointed Relieved

# 609
И ние имаме съсед, привърженик на теорията, че луната я прожектират извънземните, за да ни заблудят 🤷‍♀️
Ергенът не съм гледала скоро (може би от 2-3г), Биг брадър - въобще, но изтръпвам кого/ какво ще доведат децата вкъщи. И си мисля, че просто няма как в това да се е превърнало обществото.

# 610
Значи разказвам на мъжа ми какво пишете и се залива от смях. Ние реалита не гледаме, даже и на новините имаме едно наум, защото понякога и това което дават знаем и не е като на екрана.
Миналата седмица ми привлекоха вниманието в ФБ коментари за участието на Ей Бо в талантите та го върнах да гледам.
Моят младеж днес учи чак не повярвах цял предиобед стои пред отворени тетрадки.

# 611
Ох и ние така се смяхме вкъщи с мъжа ми, J_M_M, но пък като се сблъскаме с реалността, не винаги е приятно. Например здравните карти за децата, които уж са електронни, ама не са. Бележка за платен данък на МПС, който в данъчното се чудят как съм платила и що нямам бележка Satisfied. След това ми принтират с пуфтене бележка от 2021. А и най-култовото от последно време - включвам се на онлайн родителска среща за един от курсовете на децата. Прекрасна млада, руса мама се е пуснала на камера и през  цялата среща си пилеше най-демонстративно ноктите и замяташе коси Scream
Ние с набора днес се изпокарахме - това да си оправи стаята и да прави нещо друго освен висене пред компютъра е невъзможно. Яко го е треснал хормона и вече се опитва и да ме надприказва Sad Аз не че съм от най-приказливите, но съм старомоден родител и очаквам поне малко старание и съобразяване от негова страна.

# 612
  • София
Да си оправят стаята ли ? Все до края на 12 -сти клас ще се случи. Надявам се .... не бързаме..

# 613
  • Варна
И аз съм старомоден родител, но се научих да си подбирам битките. Стаята не ми е драма, има врата, затварям и не е мой проблем. Напоследък и при нас личи пубертета. Има повишаване на тон, ръмжене, НО ... Омммм и това ще мине еее, Оммммм 😁

# 614
  • София
Ръмжене, пуфтене като пАрен локомотив, въртене на очи - все част от ежедневието ни. Култово е, когато наборът твърди, че си бил оставил на едно точно място нещо-си, а сега липсвало - аз съм виновна, естествено. Нищо че току-що съм се прибрала от тридневно странстване извън дОма Joy

Напоследък все си поглеждам това, което големият ми син ми изпрати преди време. Усмихва ме Hug

Общи условия

Активация на акаунт