Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 036
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Ще изместя темата от прането към миенето на съдове.
Преди няколко поста питах за едно веро , което по етикет се разрежда.
Та си направих експеримент - присипах верото в бутилка от вода и оставих малко препарат в оригиналната бутилка, долях с вода и очаквано стана дуквално водичка. Но за моя изненада, като сложих на гъбата се пенеше доста( даже бих казала повече от преди) ,измива си добре. Единствено е малко кофти, като е толкова течно изливам повече в мивката отколкото на гъбата , затова мисля да пресипя в бутилка , която прави пяна.
Близките години веро няма да купувам.

От години пресипвам верото в бутилка като за течен сапун. Преди използвах стари, сега поръчвам от Тему.
Самата пяна очаквам да стане от гъбата, не от бутилката.

Скрит текст:

Дрехите се залепват по барабана от центрофугата, не от температурата.
Няколко уреда по ред използвам за всичко 40 градуса и 800 оборота. Само за вълна не.
За по-замърсени дрехи понякога пускам предпране, ако искам дезинфекция - сушилня.
Обикновено прах и цветоулавящи кърпички, по-рядко гел или капсули.

# 556
От обикновенни бутилки с помпичка , като е толкова течно , направо хвърчи и тече на всякъде.
Не ми е удобно така.
Затова ми хрумна идеята да изполвам бутилка от която да излиза направо на пяна.
Така използвам и интимния гел.

# 557
Точно такава е тази програма, от която ми излизат намачкани. С пара. Оборотите ги намалям на 600, иначе не ми остава никакъв аромат от омекотителя.

# 558
От обикновенни бутилки с помпичка , като е толкова течно , направо хвърчи и тече на всякъде.
Не ми е удобно така.
Затова ми хрумна идеята да изполвам бутилка от която да излиза направо на пяна.
Така използвам и интимния гел.

Опитай, но няма да имаш достатъчно плътност да измиеш мазнина, само ще галиш съдовете.
За лице ползвам пяна от темувска бутилка и много ми допада.

# 559
Справя се много добре, от два дни го ползвам.
Все пак по етикет дават да се разреди 3мл в 5л вода , а аз не съм мерила , но да кажем, че е 1мл в 500мл вода.

# 560
Може ли да препоръчате препарат за ръжда за тоалетна, ксилола не върши работа.

# 561
# 562
Може ли да препоръчате препарат за ръжда за тоалетна, ксилола не върши работа.
Знам, че звучи нелепо, но пробвайте с Кока кола.

# 563
А петна от слънцезащита как премахвате? Киснах в Oxy (няколко дни даже), после пръсках с обезмаслител. Петната изсветляха, но все още има един оранжев отенък върху дрехите. Моля за съвет. Пера с денкмит за бяло на 60 градуса, ако е от значение.

# 564
На ДМ ли е слънцезащитата?
Някои потребители се оплакват, че им боядисва белите дрехи.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 10:57 от Дидичка

# 565
Странен въпрос, ама дали в ДМ има парфюм, наподобяващ аромат на червило💄? Grinning

# 566
Здравейте!
Някой ползвал ли е тази козметика за коса?
Аромата и много ми хареса 😍

# 567
  • София
От началото на лятото имам серума. За моята коса е страхотен.

# 568
  • Deutschland
Странен въпрос, ама дали в ДМ има парфюм, наподобяващ аромат на червило💄? Grinning

Ирисът в един парфюм докарва аромат на червило. В ДМ едва ли има, но може и да греша.
От август не съм стъпвала в ДМ. Не е шега, но нямам време. Имам и доста неща за доизхабяване.

# 569
Фрау, не мога да повярвам. 😂

Общи условия

Активация на акаунт