Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 47 985
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Момичета, благодаря за съветите но аз не търся такива относно това как да почиствам лицето си. С годините съм пробвала какво ли не във всякакви комбинации и към момента това което правя работи най-добре за моята кожа, просто попитах пяната на Нивея дали е добра🤗.

# 661
Пяната на Нивея не съм ползвала, но препоръчвам тази

Рядко повтарям продукт, но от нея съм изхабила доста опаковки.

# 662
  • При децата ми
Аз съм доволна от чадърите на ДМ. Имам два такива. Другият е с цвят синьо-зелен.

За пяната на "Нивея" четох положителни отзиви в темата за новите ни козметични похождения.

препоръчвам за н-ти път олиото на unita,изключително леко, много лесно се измива, българско е.

Гледах го това олио и аз, но е скъпичко. Вероятно е икономично, но все пак.

# 663
Ползвала съм я - по-мека /или мазна, т. е. не изсушава толкова кожата/ е от пяната на... Хималая, примерно.
Аз я ползвам понякога, защото се измива по-лесно от олиото или гела. Simple Smile
Нямам оплаквания.

Момичета, благодаря за съветите но аз не търся такива относно това как да почиствам лицето си. С годините съм пробвала какво ли не във всякакви комбинации и към момента това което правя работи най-добре за моята кожа, просто попитах пяната на Нивея дали е добра🤗.

# 664
  • Сливен
Хриспа76,редовно пращат отстъпки от 15-20%,на черен петък и повече.Ползвала съм на алверде и на балеа,на унита не бих го сменила.

# 665
  • София
Аз съм доволна от пяната на Нивея. Много е нежна, много щадяща към кожата и почиства добре. Но преди нея си свалям грима с тоалетно мляко (не харесвам мицеларните води).

# 666
Няма ли вече големи буркани от това кокосово масло? Няколко пъти проверявам в нашия клон, но са само малки. В онлайн магазина също е само малкото.

Много ми хареса прахът за бяло, този в металната кутия. Този за цветно изобщо.

Сега ме заинтригувахте с тези омекотители и утре ще ида да купя. Grinning

# 667
Момичета , имате ли мнение за тези спрейчета? Стават ли за нещо като бюджетен body mist Grinning

Показаният спрей всъщност е алтернатива на дезодорант против изпотяване, ако търсиш нещо бюджетно, може да видиш тези на la rive ( имам такъв, но е с блясък) или тези (няколко вида са, но давам линк само за ориентир) https://www.dm-drogeriemarkt.bg/treaclemoon-sprey-za-tyalo-s-gua … 060152827653.html

# 668
  • София
Сутринта си изпуснах автобуса и докато чакам (че са едни селски линии на рядко) се завъртях в любимия dm и си излязох с находки (за мен). Simple Smile Обикновено пазарувам онлайн, но от време на време влизам и в магазина да си набележа нещо, което не откривам или просто не съм виждала в сайта им.
Та, този серум за ръце е нещо съвсем ново за мен:
Скрит текст:
Не съм го тествала още, но за цената си си струва дори и само като крем за ръце и заради флакончето (харесвам такива с помпичка!). Открих си и лосион за тяло на Балеа със синя слива (не го намирам в сайта), май е лимитирана серия. На Revox доста неща са намалени, та си взех и един крем за лице с хиалурон.

Някоя от вас ползвала ли е това олио? Дали ще засили пигметни петна? Ще ми се да си задържа минималния тен, който имам на лицето, обаче имам и няколко пигметни петънца.
Скрит текст:

# 669
Да предупредя ако някой ползва малките интердентални четки Dontodent.
Онзи ден се чудех дали да си взема 6 броя за 3,99 или почти същите доста по-изгодни 32 броя насипни за 5,99, но без капачки. Мислих и реших да платя повече за удобството и взех пакетчето от 6 броя, което съм купувала и преди, но което вече е в хартиена опаковка и не се виждат самите четчици вътре.
Отварям и изненада, сега вече в пакета има 6 голи четки и само една капачка!!! Егати мизерниците, много съм разочарована!

Сега гледах пост фактум отзивите онлайн и виждам, че има оплаквания и от други клиенти, ама нали съм ги купувала, не ми е хрумнало да чета преди това. То ако за всяко дребно нещо трябва ревюта да се преглеждат преди всяка покупка...
Скрит текст:

# 670
Тези четчици винаги са били с една капачка. На другите марки е по същия начин.

# 671
Не мисля, че са били винаги с една капачка, тъй като и аз наскоро поднових (вземам от розовите), и също останах изненадана като видях, че има само 1 капачка. Преди всяка една четчица си имаше своя капачка. Става въпрос за тези, които са 6 броя.

# 672
  • Пловдив
Може би е от екологични съображения...

# 673
  • Пловдив
Може ли мнения за някоя хубава пилинг маска, моля?

# 674
  • София
Тези четчици винаги са били с една капачка. На другите марки е по същия начин.
Аз купувам на друга марка и също са с една капачка.

Общи условия

Активация на акаунт