Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 228
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
За суха кожа, аз съм доволта от това Видяно в dm: Мляко за тяло 2в1 15% UREA, 250 ml (https://dm-drogeriemarkt.bg/balea-med-mlyako-za-tyalo-2v1-15-ure … pdsteilen.laufend)

# 286
  • Пловдив
Днес от 18 ч. е дм лайф.

# 287
Някой пробвал ли е този ароматизатор за съдомиялна? Дълготраен и натрапчив ли е аромота ?

Имаха преди време друг вариант не с лимон и много го харесвах но го спряха.

# 288
  • София
CoCoMilk ,
Скрит текст:
Някой пробвал ли е този ароматизатор за съдомиялна? Дълготраен и натрапчив ли е аромота ?

Имаха преди време друг вариант не с лимон и много го харесвах но го спряха.

Аз в момента съм с такъв ароматизатор, в началото е доста натрапчив, да речем 1 седмица, след това почти не се усеща

# 289
Здравейте преди няколко дни взех ФДТ на Mейбалин от DM оказа се много течен днес отидох да го върна пробван веднъж и ми се накараха в магазина защо го връщам защо съм го взела и не съм ли видяла мострите… но мострите бяха по гъсти всякаш. Много лошо отношение върнаха ми парите де но с много разправии и лошо настроение ….

# 290
Аз още не съм се престрашила да върна моят стик/контур. Подозирам че ще има подобни разправии 🥲

# 291
Някой знае ли къде изчезна от сайта раздел Outlet, цял ден се ровя и не мога да го намеря.

# 292
Най-долу:

p.s. В сайта не влизам, но написах outlet в търсачката и изкара продуктите:

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 17:14 от Adalind

# 293
Всички талони по 10%.
Ааа! Не ми харесва така. Open Mouth

# 294
Малко се подведох с “избрани продукти за коса” и си мислех, че ще има нещо интересно за коса, а то само боя за коса. И ся ми се мандахерцат ненужни талони 😂

# 295
Надявах се на Лореал, ама нъцки.

# 296
Извинете, но сте изписали доста и ми е трудно да открия-коментираха се таблетки хуск, може ли снимка, тъй като не открих нищо в приложението

# 297
  • Бургас
Разглеждах вчера нови продукти и видях този стилизиращ стик, който може да е читав заместител на липсващия розов такъв на Балея

Поръчах си за проба и тази лимитка на праха им за бяло, дано е читав като този в нормалния асортимент Thinking

# 298
И аз взех от този прах, не съм го пробвала още, но се усеща много приятен аромат.
От години купувам denkmit за бяло, прах, но последния път мирише необичайно, силно химично и неприятно. Пере си както обикновено и ми е жал да го хвърля, но си е кофти.

# 299
  • Бургас
Брадата, да пишеш за този прах как е. Дали си доволна!

Общи условия

Активация на акаунт