Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 241
  • 742
  •   1
Отговори
# 270
Ето:

Сега ги проверих в INCI, супер нисък рейтинг за медицински продукт.

# 271
  • оттам, откъдето започва България
И аз веднъж само ползвах Еудермол и пак се върнах на Дексерил крем: https://aptekamedea.bg/dekseril-emolient-za-sukha-i-atopichna-kozha-250ml-v1

Какво съдържа кремът DEXERYL:
Глицерол, бял мек парафин, течен парафин, глицерол моностеарат, стеаринова киселина, полидиметилцикло-силоксан, силиконово масло, макрогол 600, троламин, пропил парахидроксибензоат (Е216), пречистена вода.

# 272
И Дексерил е хубав, ползвала съм го, но не ми реши проблема с едно сухо петно на ръката и затова се наложи другия.

# 273
  • оттам, откъдето започва България
Ако става въпрос за сухо петно на лакътя, там се мажа с крем за крака на ДМ
Скрит текст:

Кожата на лактите става като бебешко дупе. Relaxed

# 274
Не, на дланта беше, към палеца.
А Дексерил ми го бяха изписали за малки сърбящи пъпчици, които получих като реакция от медикаменти, облекчаваше сърбежа на изсушеното място.

# 275
Талоните, които са с валидност до 17.09, ще могат ли да се използват утре, или ще са валидни до днес полунощ?

# 276
На Балеа пак с уреа но за тяло ми е любимото за сухи или загрубели части - ходила, лакти, че и за ръцете го подкарвам няколко вечери ако съм ги пресушила много с нещо. За това с 15 процента говоря, че мисля че има и с 5.

А такова нещо като медицинска козметика не съществува - един продукт или е козметичен, или е медицински, но не и двете. Даже дали по едно време не забраниха изрично да се използва като термин медицинска козметика, защото подвежда, но не съм сигурна.
Еудермол си е козметичен продукт, не медицински. Не е лош като овлажняване но не е и нищо уникално, че дори не е и толкова бюджетен вече.

Последна редакция: вт, 16 сеп 2025, 22:42 от natka

# 277
  • Пловдив
Талоните, които са с валидност до 17.09, ще могат ли да се използват утре, или ще са валидни до днес полунощ?
До утре в полунощ.
Новите се зареждат от 18-ти.

# 278
  • Сливен
Момичета,балсам за коса който съдържа глицерин,пантенол и ниацинамид е хидратиращ, нали?

# 279
Малко странично, ама защо цените първо са в евро?!

# 280
natka, не е уникален и (вече) бюджетен, ама който се е запасил с няколко еднолитрови опаковки, ще маже Joy
Хванах процент отстъпка в аптеката и все едно ми излиза към 5 лв. малката опаковка от 200 мл.

Следващото, което ще пробвам е това, нищо, че е на Алверде. Похвалиха го, че ухае добре.

# 281
Малко странично, ама защо цените първо са в евро?!

Защото няма изискване кое да е първо. Може и по двата начина. В Кауфланд също са така.

# 282
Хм, мислих че имаше изрично първо да са в левове на може и да бъркам вече.

А тия дори не знаех че имат и па-големи опаковки. Еудермол беше популярен когато излезе на пазара, отчасти и защото от Талодерма пишеха в тема тук, много преди сегашната практика с рекламни теми. А и тогава като че ли имаше много по-малък избор, особено за който иска съвсем без парфюм. И аз съм го препоръчвала на приятел който е монтьор и се мие с агресивни неща но не би се намазал с парфюмиран крем. И евтин беше, освен това.
Сега като ми трябва нещо за оправяне на положение мажа вечер с това на Балеа с 15те процента уреа, майка ми и тя с него си оправя петите че лятото е все с чехли и знаете как е. Но остава филм, затова написах вечер.

# 283
Общи препоръки при изготвянето на етикетите:

Ясно и четливо изписване с еднакъв размер на шрифта за двете валути.
Валути да се изписват с обозначения, които са ясни за потребителя (лв., €, BGN, EUR).
Избягване на прекомерни допълнителни елементи, за да не се обърква потребителят.
Спазване на точно превалутиране (курс 1 EUR = 1,95583 BGN) и закръгляне до втория знак след десетичната запетая.

от тук
https://kzp.bg/bg/za-evroto/163

# 284
Благодаря за препоръките, взех крема с какао на Вазелин, другите 2 ми миришеха откровено гадно. Малкото намаза таблетка за вана и една паста 6+ уж с лек мирис на мента, да видим как е,че не я харесва по принцип ментата.

Общи условия

Активация на акаунт