Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 228
  • 742
  •   1
Отговори
# 300
Аз си купих тези дни таблетките за почистване на пералня, лимитираната серия. Доволна съм, добре се почисти, но остана някакъв цитрусов аромат. Преди да заредя прането не ми направи впечатление, но цял ден се чудя що детето мирише на лимони. Сега ми просветна😃
Взех си и лимитираните цветоулавящи и носни кърпи. Същите като другите са, общо взето. Носните им кърпи си ми остават фаворит сред всички марки, винаги си имам вкъщи по един голям стек.

# 301
  • Бургас
И аз взех от този прах, не съм го пробвала още, но се усеща много приятен аромат.
От години купувам denkmit за бяло, прах, но последния път мирише необичайно, силно химично и неприятно. Пере си както обикновено и ми е жал да го хвърля, но си е кофти.
Същото е и при мен. Направо ми се гади от тази миризма и хем ми е жал да го хвърля, хем не пера нищо с него...

Карз, ОК, ама имам отворен друг сега и трябва да замине първо той  Simple Smile

# 302
  • София
Какво препоръчвате за почистване на лице (мъже)?

# 303
  • Бургас
Брадата, когато тогава! Не е спешно!

Имам и аз ходене до ДМ, обаче нямам време.  А и списъка ми не е направен още. Част от талоните ми изгоряха. Днес забравих за лайфа.
Да видим кога точно ще успея да стигна до магазина.

Не съм търсила и пилинг маска за лице. Трябва да харесам нещо. Спешно ми трябва почистване на лицето, че като се погледна в лупата и се плаша!

Преди години използвах на Ейвън пилинг маската.
Има ли хубава на Балеа или някоя от ДМ ?

# 304
  • Пловдив
Има нови таловни в dm app.

# 305
Здравейте ,кога пускат купона за рожден ден ,аз лично и миналата година не видях да имам,дали е запознат някой.

# 306
  • пустинята Гоби
Коментира се на предишната страница или малко преди нея. Пише го и на първа страница.

Успях да профукам днешните талони - 15% за Сенсодин и 10% за определени марки продукти за коса. Аз ви взех любимия балсам на Доори и шампоан на ОЖХ.

# 307
Аз нищо няма да ползвам от талоните. Преди 2 месеца пак имаше талон на Ариел, но за -15%. Тогава си купих прах, който още не съм почнала. 😬 Ще се въздържа този път.

# 308
  • Mostly in my mind
Скучни, за мен, талони. Няма да ги ползвам и аз.

# 309
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Не ми харесват талоните, отстъпката е смешна, Лили в момента имат големи намаления.

# 310
  • Mostly in my mind
В Лили си взех корейска ув защита за лице на 50% намалена. Много доволна! На 1004 skin също са на добри намаления. Кремът с центела ми е любим. Тези дни ще заредя да си имам още.

# 311
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
В Лили си взех корейска ув защита за лице на 50% намалена. Много доволна! На 1004 skin също са на добри намаления. Кремът с центела ми е любим. Тези дни ще заредя да си имам още.
Ако е тази, за която мисля аз също си купих даже две да си имам, че съм много доволна от цената в момента за това качество.

# 312
Успях да профукам днешните талони - 15% за Сенсодин и 10% за определени марки продукти за коса. Аз ви взех любимия балсам на Доори и шампоан на ОЖХ.
Кой е балсамът на Доори?

# 313
  • Mostly in my mind
Ако е тази, за която мисля аз също си купих даже две да си имам, че съм много доволна от цената в момента за това качество.
Ув защитата ли? Ето тази е https://shop.lillydrogerie.bg/beauty-of-joseon-rice-probiotics-s … f-50-50-ml-541579
Аз не съм я ползвала още,но се чудя дали още да не взема. Много добра цена. А ползвам ув ежедневно и целогодишно.

# 314
Поръчах си за проба и тази лимитка на праха им за бяло, дано е читав като този в нормалния асортимент Thinking

С кутията ли се продава?

Скрит текст:

Бих го купила заради нея.

Общи условия

Активация на акаунт