Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 183
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
Да, този

# 406
Меки хавлии само със сушилня - това е моят опит. Пробвала съм всякакви перилни - прах, капсули, течен, ниски градуси, високи градуси... Все твърди оставаха.
Позната слага оцет към праха, но не съм пробвала и не знам дали е добре за пералнята.

# 407
Сода бикарбонат в праха, прави хавлиите меки...

# 408
Содата не избелва ли?

# 409
  • на последния етаж
Благодаря. Нямам сушилня.

# 410
Аз обожавам това средство - добавям го към обикновения прах за пране, но температурата трябва да е 60 градуса, за да подейства. Премахва петна и избелва дрехите. Като цяло го ползвам и за други неща, влиза в реакция с горещата вода и чисти замърсявания почти отвсякъде, не само по дрехите

# 411
  • оттам, откъдето започва България
Аз едва го приключих този Прах за избелване и отстраняване на петна TIERRA VERDE и повече няма да го купя.

# 412
  • София
Посоченият по-горе прах за пране Формил е с орязан състав, не го вземайте. Единственият прах в Лидл, който си заслужава, е течният Формил суперконцентрат за цветно пране.
Хавлиите стават твърди от натрупан неизплакнат прах за пране и веднъж станали твърди, не се оправят. Те са по-хидроскопични, нужно е повече вода за изпакването им.

Сода бикарбонат в прането? Моля ви се.... Това е несериозно, прочетете повече за праховете, а содата за хляб си я ползвайте за готвене.

Посоченият "прах" Tierra Verde е добавка към прането и на практика това са чисти кислородни избелители. Добавя се към праха: за избелване на прането, за по-добра хигиена, за премахване на петна. За мен е чудесен продукт.

# 413
Не съм забелязала да избелва...

# 414
Посоченият Прах за избелване и отстраняване на петна, 1 kg на TIERRA VERDE  https://www.dm-drogeriemarkt.bg/tierra-verde-prah-za-izbel … 12398.html   знам, че е добавка.
При мен не маха петна, по-скоро омекотява водата. Явно очакванията ми са били по-големи.

# 415
Аз съм доволна от този избелващ прах добавка. От темата научих за него и много се радвам, защото все ми пожълтяваха белите дрехи при пране. А пера само бяло с бяло. Много се дразнех. В момента откакто го ползвам е по-добре положението.

# 416
Привет, момичета.
Един малко безумен въпрос - ДМ има станции за пълнене с препаратите на Planet pure. Пълнят се само в конкретни бутилки. Тази за препаратът за съдове била изчерпана и можело да се пълни само, ако вече имаш.
Ако случайно някоя от вас има такава бутилка и не я ползва, ще съм много благодарна да е откупя.

# 417
  • 1st floor
Аз пера маротнки с това прахче + препарат за пране на 40 градуса с центрофуга 400 или 800 оборота:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/denkmit-preparat-za-izbelvane-na … 066447790368.html
Белите стават като нови!
Много съм доволна от него и за дрехи. Имах пожълтели бели от седене в гардероба и леко посивели, защото съм ги боядисала с нещо с пералнята - всичко светна!
Преди време бях писала за проблем с дезодорантите - всяко лято изхвърлях бели потници и тениски заради жълти петна. Вече успях да ги оправя с тези прахчета + това:
https://shop.lillydrogerie.bg/na-ot-izpotjavane250ml
А генерално реших проблема с този стик:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/old-spice-deo-stik-protiv-izpoty … 084500488465.html
Вече нямам жълти петна, нито бели по тъмните дрехи. Четох за тези стикове в една ФБ група, хвалеха и някои от другите варианти.

Последна редакция: чт, 25 сеп 2025, 07:21 от НеПоКоРнА

# 418
Здравейте, вчера пазарувах ДМ с талон за рожденник. Патицата забрави да си активира купона за паста за зъби Sensodin. Много ме беше яд. Но получих талон за отстъпка 10%.
Да ви попитам ,ако активирам този талон и талона за пастата да зъци, пак ли ще ми даде двете отстъпки? Някои пробвал ли е?

# 419
big_67, ако е 10% отстъпка на цялата сметка, ще можеш да си ползваш и отстъпката на купона за паста за зъби Sensodin.

ПП Защото има и купон 10% отстъпка на продукти ДМ. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт