Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 48 020
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
Купувам ги от кварталния магазин, знам че внасят стоки от Турция.
Намерих ги в ТТ маркет, имат голямо разнообразие и от прахове. Аз съм ползвала и бомбичките и те са добри. Относно това дали омекотяват не мога да кажа защото сме със сушилня и винаги са меки. Та аз лично търся аромат който да е траен и хубав.
Харесвам ги и защото стават за чувствителна кожа, детето е с АД и от време на време слагам малко перли и в неговото пране и за сега не сме имали проблем.
https://ttmarket.bg/category/prane?vendors=fairy-746370729

# 601
В сайта са качили сума ти подаръчни комплекти на Revolution, освен календара. Има един с парфюмни спрейове, но ще си помисля.

Това ще си го взема, ако се задържи докато пуснат купон:

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 17:50 от Adalind

# 602
  • оттам, откъдето започва България
Имам купон за -10% отстъпка на всички dm марки при покупка на обща стойност ДО 75 лв.
Изтича днес!!!

# 603
  • Пловдив
Имам купон за -10% отстъпка на всички dm марки при покупка на обща стойност ДО 75 лв.
Изтича днес!!!
Достигнала си 3-то ниво от ЛП.

# 604
Знам, просто споделям, че ако на някой му трябва, аз няма да го ползвам, но е до днес. Simple Smile

# 605
Коколино не ползваме вкъщи. Всички се обриваме от него, явно има нещо в съставките, към което сме алергични.
И аз, и ММ.
ММ става като ягодка червен..
На нито една друга фирма не сме имали реакции.

# 606
Малко тъп въпрос, ама… имам приложението от 1 месец.  Ако се активират 2 талона с различен процент (на едно пазаруване) само единият ли го зачита? Чета в приложението, че се отключва само талонът с по-висок процент:

# 607
Ако процентната отстъпка е за една и съща марка, примерно имаш талон за -20% за био ДМ продукти и талон -10% на всички dm марки, ако купуваш био ДМ продукт, ще ти отрази -20%, т.е. която отстъпка е по-голяма.
Ако обаче си активирал и двата купона, но закупиш продукт марка ДМ, ще ти отрази само -10%.
Ако обаче имаш процент отстъпка на продукт ДМ, или какъвто и да е, и отделно имаш талон за % отстъпка на цялата сметка, тогава ще се ползват и двата талона.
Не знам дали успях да го обясня достатъчно разбираемо.

# 608
Ами много не разбрах, ама ще ползвам по един талон. През септември два пъти пазарувах с активирани по 2 талона Grinning

А сега виждам, че Тезори д’ориенте са много малко продукти в приложението. В аптеки Ремедиум са десетки…  Душгелове, сапуни, какво ли не…

# 609
Да, ДМ не зареждат всичкия асортимент на една марка.
Може да се комбинират различни талони.
% на една марка + % на цялата сметка - ДА
% на една марка + левов талон - ДА
% на цялата сметка + левов талон - ДА
% на една марка + % на група от марки - НЕ
Това последното: например имаш талон за % отстъпка на Балеа, но имаш талон за % на всички ДМ марки. Понеже Балеа е марка на ДМ, не може да ги комбинираш.
Кои талони искаш да съчетаеш?

# 610
Да, може би това е най-резонният въпрос: Кои талони искаш да съчетаеш?

Върнах се назад, за да намеря какво съм писала, когато ползвах отстъпки тази година за различни купони и исках да ползвам и купон с определена сума за крайната сметка.

Това съм споделила: "До днес е талона на Биотен и затова днес напазарувах. Минаха талоните на Биотен, на бейби крема, на бейби лов, на РД, само купона -2 лв не можа да мине. Два пъти се мъчи жената, но не стана."

Това го споделям във връзка с постнатото от Vania.
Скрит текст:
Може да се комбинират различни талони.
...
% на една марка + левов талон - ДА
% на цялата сметка + левов талон - ДА

Няма как да имаш отстъпка % на цялата сметка + левов талон.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 18:27 от Ранобудна

# 611
Мисля, че съм съчетавала два такива, но трябва да ровя в приложението. Може би ти си искала много купони да съчетаеш. Няколко за марки, РД и левов.

# 612
От омекотителите харесвам този:
https://www.dm-drogeriemarkt.bg/tesori-d-oriente-omekotitel-za-p … teilen.laufend%29
Взех го с талона, който имаше скоро в приложението.
И на мен този от известно време ми е в любимите, но нещо вече не му усещам толкова аромата и ми се иска да го сменя малко.

# 613
Много е нормално - свикваме с ароматите и чувствителността към тях намалява, дори ако миришат по същия начин. Аз затова ги сменям всеки път

# 614
Така е.  Аз днес душих, душих в един магазин, накрая ми бяха все едни. Бях се настроила да взема Максима някакъв, но накрая взех Алвина. Като се прибрах в нас и като го подуших се хванах за главата какво съм избрала Joy

Общи условия

Активация на акаунт