Препоръчано и изпробвано от dm ТЕМА 30

• 47 991
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Нови талони защо няма?
Талоните се зареждат с новия журнал, а журналът не е всяка седмица, а през седмица в четвъртък.

# 646
И не винаги съвпадат с лайфа, предпоследният беше преди три седмици.

# 647
  • София
И аз погледнах за нови талони, но другия четвъртък.

Ако някой иска талоните от лайфа, да ми пише. Simple Smile

# 648
  • Mostly in my mind
Тази пяна някой ползвал ли я е? Измива ли добре грим?

Коко,  за добро изчистване на грима и лицето като цяло препоръчвам измиване на лице в две стъпки. първа стъпка: почистващо олио, примерно на Балеа, сполучливо е, чудесно за цената си. задължително на сухо лице се нанася. втора стъпка с въпросната пяна. Simple Smile

# 649
Благодаря, но избягвам почистване с олио . Затова измивам с пяна и после минавам с мицеларна вода или тоник докато не видя чист тампона.

# 650
Така не почистваш добре. Мицеларната вода оставя филм и трябва да се измие. Аз с нея почиствам спиралата, за да не я размазвам после по цялото лице.

# 651
CoCoMilk, съветвам първо да почистиш с мицеларна вода, а след това да измиеш лицето с пяна. И ако още имаш нужда - накрая да минаваш с тоник. Мицеларната вода винаги трябва да се отмива, защото всъщност си е чиста сапунена вода и не е добре да остава върху кожата

# 652
Отмивам я🙂

# 653
Чадърите на ДМ още ли са хубави? Помня, че преди години много ги хвалихте, но скоро не се е чувала добра дума за тях.

# 654
Задължителното отмиване на мицеларната вода е мит, освен ако човек не е с много чувствителна кожа или не носи много грим.

За да не съм голословна, мнение на дерматолог.

И аз не харесвам олиа и балсами, поне до момента не съм попадала на такива, които да ми допаднат, затова с розовата мицеларна на Bioderma и измивен продукт като втора стъпка.

# 655
  • Сливен
препоръчвам за н-ти път олиото на unita,изключително леко,много лесно се измива,българско е.

# 656
  • Sofia
Добри са чадърите на ДМ, имам голям и малък Бенетон. За мен са функционални и удобни.

# 657
А тези на happy rain? Бенетон като че ли ми идват малко скъпо.

# 658
  • София
И аз съм 2ра година с чадъри от dm - 1 мини Бенетон и 1 малък тяхната марка трябва да е - нямам забележки. Естествено не е огромен чадъра (по принцип харесвах големите, но са обемисти за носене като спре дъжда), та много добре се държа и минито в тези дъждове почти нон-стоп няколко дни.

За мен пяната за лице не е добър почистващ продукт (ползвала съм на няколко марки на различни цени), може би защото кожата ми е към мазна, с по-разширени пори. Откакто ползвам целогодишно водоустойчива спирала, свалям спиралата с олио, почиствам цялото лице с мицеларна вода и измивам с гел. Та, при мен дори 3 стъпки се събират, но вече съм свикнала, а и нямам избор.

# 659
Момичета , имате ли мнение за тези спрейчета? Стават ли за нещо като бюджетен body mist Grinning

Иначе ползвам напоследък гелът на Perwoll за светли дрехи и съм много доволна. Мирише силно, и избягвам ароматизиран омекотител. А и омекотителят на дм също е страхотен. Слагам много малко и кърпи и халати са мекички.

Общи условия

Активация на акаунт