Моля за съвет за избор на удобен за спане холов ъгъл ?!

• 520
  • 10
  •   1
Отговори
Здравейте, налага се да купуваме нов Холов ъгъл дивани на които ще се спи ежедневно и моля да споделите за марки и модели , които са наистина удобни за ежедневно спане, а не само от време на време ? Благодаря

# 1
  • София
Моят съвет за избор на диван въобще е - отивате и пробвате. За спане е добре и двата ъгъла да са с размер на легло - 180-200/90.

# 2
Моят съвет за избор на диван въобще е - отивате и пробвате. За спане е добре и двата ъгъла да са с размер на легло - 180-200/90.

Лошото е,че много от моделите които харесваме нямат шоуруми в София и няма как да се отиде и да се пробва на място , затова търся мнения тук !

# 3
Не бих купила без пробване. Хората сме различни.

# 4
  • София
Аз се бях вманиачила на тема "розов диван", обаче всичко беше онлайн. Ходих, гледах по магазините и в крайна сметка се спрях на тъмно зелен, защото го пробвах и ми хареса.

# 5
Според мен никой не е особено удобен сам по себе си. Гледайте основно да се разгъва и събира лесно и да е с достатъчна по размери площта за спането. А после за удобство ще трябва да си купите хубав дебел топматрак, който обаче денем трябва да прибирате някъде. Това можете и по картинка да изберете. Но дали диванът е удобен и за сядане без проба не може да се каже.

# 6
  • София
След дълго търсене и проучване преди две години взехме ъглов диван Туист. Май тогава беше единственият с истински матраци, подходящи за спане https://www.mebeliarena.bg/%d0%b4%d0%b8%d0%b2%d0%b0%d0%bd-%d1%82 … %d1%81%d1%82-1291
Доволни сме.

# 7
  • Банско
Аз не знам за такива дивани, които да са удобни за спане. При свекито е нисък и твърд, при майка ми е пак много твърд, нашия си го направихме ние от брезов шперплат + 20 см. дунапрен и 10 см мемори с ръчно шити калъфи...ами пак не е удобен за спане. Матраците си имат технология на различните слоеве и затова те са по-удобни. Диваните са просто равен дунапрен или някакъв друг материал+ калъф и просто хората ги пригаждаме за спане.

# 8
Пробвайте на Икея- има дивани с подматрачна рамка, не са много красиви и с типични възглавници, а по-скоро стандартно легло, което се сгъва на две и едната половина става облегалка.

# 9
Андреа, личен опит вече няколко години. Диван Холивуд на Севлиево. В 4 размера е и може да си изберете според пространството Ви.

# 10
Диван Нани, ползваме вече няколко години и не е мръднал.

Общи условия

Активация на акаунт