Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 91

• 23 495
  • 449
  •   2
Отговори
# 345
  • Sofia
Скъпи момичета, черпя ви виртуално с едно лимончело, защото днес имам рожден ден! И защото само вие, може да ме разберете, колко всъщност са специални рожденните дни, споделям го с вас! И защото народа е казал : "Ако животи ти поднесе лимони, направи си лимонада".

Marie Curie, мен ме проследяват през 4 месеца само с КТ ( обикновен
 скенер с контрастно вещество).

DZ, поздрави за канала! Последвах те! Бързо оздравяване!

LadyMillion, пожелавам ти да си намериш работа, която да ти носи щастие и удовлетворение!

# 346
Скъпи момичета, черпя ви виртуално с едно лимончело, защото днес имам рожден ден! И защото само вие, може да ме разберете, колко всъщност са специални рожденните дни, споделям го с вас! И защото народа е казал : "Ако животи ти поднесе лимони, направи си лимонада".

Marie Curie, мен ме проследяват през 4 месеца само с КТ ( обикновен
 скенер с контрастно вещество).

DZ, поздрави за канала! Последвах те! Бързо оздравяване!

LadyMillion, пожелавам ти да си намериш работа, която да ти носи щастие и удовлетворение!

Честит рожден ден!!! Да си здрава и щастлива! Наздраве!

# 347
Наздраве, Katty D! Наздраве на всички!

# 348
Честита бъди ,Кати!
Прекрасен рожден ден,да празнуваш,да се забавляваш с най- милите ти хора!
Да си силна,да си смела,да прегърнеш всяка възможност ,която живота ти предостави!
Бъди здрава и щастлива,и само в коктейлите да усещаш кисело -горчивия вкус на лимона...

# 349
Честита да си , Кати ! И много, много здрава! Дълги години да празнуваш!

# 350
Кати, честит рожден ден!
Желая ти много здраве и щастие ♡

Благодаря за канала♡

# 351
Честит рожден ден, Кати! Желая ти крепко здраве и безброй поводи за радост!
Ако ми позволиш една перефреза: ако животът ти подари лимони, направи си лимончело! Grinning Наздраве!

# 352
  • Sofia
Момичета, благодаря за пожеланията! Бъдете здрави и вие, посрещайте много рождени дни занапред!

Hristinal, точно лимончело. Grinning  Благодаря!

# 353
Наздраве, Кати! За много здрави години! Heart

# 354
...
Как ви проследяват? Аз имам ЯМР на 6 месеца и между тях Ултразвук, отново на 6 месеца. ...

В шведско веднъж годишно мамограф и ехограф
Толкоз

# 355
  • Over the hills and far away
Кати, здрава и честита да си! Пожелавам ти всички изпитания да са зад гърба ти! Наздраве, за още много щастливи рождени дни с любимите ти хора! Gift Heart

DZ, и аз те следя Hug успех!

# 356
marie_curie, благодаря 🥰

# 357
Кати, честит рожден ден!
Здраве и спокойствие ти желая!🍀

DZ, и аз се абонирах за канала ти.

# 358
Кайра, благодаря 😘

# 359
...
Как ви проследяват? Аз имам ЯМР на 6 месеца и между тях Ултразвук, отново на 6 месеца. ...

В шведско веднъж годишно мамограф и ехограф
Толкоз
На мен д-р Митова ми каза - първите две години при нея на 4 месеца на ехограф. А онколожката предлага 5 скен в началото на годината, понеже не съм правила досега, а имам нещо за проследяване на белия дроб. Трябвало да е поне 3 месеца след лъче (аз приключих края на август). Така че явно и аз така ще редувам ехо и друг вид. Но моят вид е по-агресивен, с високо Ки, така че и това има значение.

Общи условия

Активация на акаунт