Колебание между две имена за момиче с буквата К

• 2 263
  • 77
  •   1
Отговори
# 15
Кая звучи като име на домашен любимец. Карина и Калина са имена, които много харесвам. За съжаление Калина вече е много популярно. Карина е чудесен избор.

# 16
Карина също набра много популярност.
Нито едно от двете.

# 17
  • София
Ако желаете детето да носи името на баща си, може да изберете Ивана ( Калоян на гръцки е “хубав Иван”. Ще имат имен ден заедно. Ако искате буквата “К” Кая е хубаво име -сила, устойчивост, скала и имен ден 29 юни, когато празнува Камен. Друго хубаво име е Калина. Вие преценете, името е важно за всеки човек. Когато има “р” в името, животът е по-труден. Желая Ви леко раждане и здраве! Успех!

# 18
Аз пък съм чувала, че е хубаво да има буква Р за силна личност, справяща се успешно с трудностите в живота, които неизбежно всеки един човек среща по пътя си. Та бабини деветини много и в двете посоки. Wink Не бих се ръководила от такива неща при избора на име.

# 19
  • Варна
Гласувах за Карина. Харесвам го и го свързвам с две различни момичета, около възрастта на дъщеря ми. И двете са талантливи в различни области, също спортистки, красиви, мили. Вероятно, защото го свързвам с тях това име, но ми харесва много.

Кая, обаче с ударение на буквата Я казваме по морето на рибата Попче...
Ако се приемат предложения, мога да предложа Каролина, Камелия, Калия, Катрин, както и интернационалното Кристина.

# 20
Нито едно от двете, защото са много популярни в момента. За съжаление и Калина стана много често срещано.
Ще си позволя да предложа две любими имена с К - Клара и Каролина, - както и едно, вдъхновено от “хубавия Иван” Калоян - Линда, означава красива.
Вие най-добре ще си усетите името, няма нищо лошо и да изчакате да се роди, за да си я видите и да разберете дали ви “изглежда” като Кая или Карина
Успех, леко раждане и здраво момиченце! 🌸

# 21
Линда, която е кръстена на баща си Калоян.
Наистина е много оригинално.

# 22
Четете поне, преди да се заяждате, моля. Написала съм, че е вдъхновено от Калоян, не че е производно. 🙄 Жената е написала, че иска да има нещо от името на бащата, което при Линда е значението “хубава”. Не е задължително да е нещо очевидно за всички. И не значи, че детето ще е кръстено на баща си.

Линда, която е кръстена на баща си Калоян.
Наистина е много оригинално.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 17:39 от Seaglass

# 23
Аз за производно нищо не съм казала.
Казах, че е много оригинално да се даде име
Линда - на баща му Калоян.

# 24
Нито едно от двете, защото са много популярни в момента. За съжаление и Калина стана много често срещано.
Ще си позволя да предложа две любими имена с К - Клара и Каролина, - както и едно, вдъхновено от “хубавия Иван” Калоян - Линда, означава красива.
Вие най-добре ще си усетите името, няма нищо лошо и да изчакате да се роди, за да си я видите и да разберете дали ви “изглежда” като Кая или Карина
Успех, леко раждане и здраво момиченце! 🌸

Клара и Каролина са много хубави! 🙌🏻

# 25
  • на последния етаж
Карина е малко по-приемливото. И двете не ми допадат.

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 20:18 от Лита

# 26
И двете толкова не ми харесват, че не мога да избера.

# 27
Кая е кучешко име за мен...
Карина или Калина

# 28
  • Най-красивата страна
Калоян-Калина,Калия,Камелия,Камелия

Кая-Свързвам го с Кай и Герда .
В скандинавските страни името е разпространено,но на български кая се,рибата кая...

Гласувах за Карина.И галеното име ми харесва.
Харесвам по-дълги имена.

# 29
И двете имена не ми харесват много, но Кая Калоянова ми звучи по-добре. Не зная какво ще бъде фамилното име.

Клара - име, предложено по-горе, е много приятно име. Означава „ясна, светла".

Катерина и Константина харесват ли Ви? Не звучат зле с това презиме.

Яна Калоянова също звучи добре. Яна е кратка форма на Йоана.

Леко раждане и живо и здраво бебе!

Последна редакция: нд, 31 авг 2025, 22:40 от Radilena

Общи условия

Активация на акаунт