3d тапети

• 275
  • 5
  •   1
Отговори
Здравйте,

Търсих подобна тема, но не намерих много отговори. Случайно някой да е пробвал 3д тапети? Търся бързи начини за освежаване на една стена и ми привлякоха вниманието тези, които имитират тухла. Има опции за бг поръчка, но в Тему излизат по-евтини и мисля да поръчам от там. Пробвали ли сте ги като цяло и също от Тему?

# 1
  • София
На снимка изглеждат по един начън в реалния живот по друг. Виждали ли сте ги на живо как стоят? Бих казала голяма цигания. Все едно балатум е лепнат на стената.  Grinning

# 2
Ако не е идеално гладка повърхност като стъкло - ще се отлепят до максимум месец.

# 3
Не, не съм ги виждала на живо, но ми допадна това като идея за стена https://artoaza.com/tapet-3d-tuhli-klasicheska-tuhla
И затова питам

# 4
Това ако е на някоя мъничка стеничка  - доре-долу.
Но ако е на някоя по-дълго стена ще смали помещението. Отделно времето за слагане няма да и толко кратко.

# 5
  • Банско
Ние пробвахме да освежим една обща стая в нашия комплекс. Изглежда добре от далече, залепят се здраво, могат да се забършат с мокра кърпа, но ако отидеш по-близо или ги пипнеш изглежда евтино. Сега не мога да я снимам, но намерих подобна снимка в нета. Седят така -

Общи условия

Активация на акаунт