Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 162 - септември 2025)

• 99 922
  • 1 386
  •   15
Отговори
# 1 365
  • София
Приключвам месеца с 12 награди:
Скрит текст:
За пръв път от доста време си ги записвам.

# 1 366
Здравейте! Напоследък почти никъде не играя, че ми се случиха лоши неща и нямам особено настроение. Но днес от нищото получавам мейл, че съм изтеглена като резерва в играта на Памперс и Кауфланд, ваучер за стойност 100 лв. Дори бях забравила за тази игра. Оправиха ми деня😃

# 1 367
Pamparam, трудностите ни правят по-силни:
Подсещам че който купува памперси има игра в Лидл и освен това има и колело за покупка над 10 лв.

# 1 368
  • Велико Търново
Загорка рано пуснали кепенците. Нямах намерение да участвам, защото дълъг период и супер малко награди, но купувахме така или иначе и имам три бележки. Уви, няма да стане

Хич не ми е за поредните колонки, но ме подразниха и се чудя къде да им пиша

# 1 369
  • Велико Търново
Преди час регистрирах на Загорка. И аз си помислих, че са приключили, но стана макар и доста бавно. Това е в момента.

# 1 370
  • Велико Търново
И при мен е така, но когато прикача бележка и попълня всичко, ми изписва, че е приключила. Пробвах и сега след твоето включване  Simple Smile

# 1 371
Какво дават Lidl в БГ за 5 години Lidl plus

Какво дават Lidl Румъния за 5 години Lidl plus. Чак ме хваща яд.
Скрит текст:

Имам си форумна награда. И аз да се похваля с печалба, че скоро време не бях.

# 1 372
  • МИНДЕРА
И аз не успявам да се регистрирам,имам снимки и утре ще имаме скандал със Загорка и ще напиша жалба към комисията.Правилата също са снимани.Прекаляват.До 23.59 е записано.

# 1 373
Здравейте,идвам хем да се похваля ,хем да се оплача.
Получих си наградата от Xiaomi,обаче богата фирма - бедно положение .10% данък е за моя сметка,и мисля че част от подаръка ми липвса.Да им пиша ли?
Скрит текст:
Синоптик къде оведомяват,има инициали като моите?Правилата на играта могат ли да се прочетат някъде,аз не откривам?

# 1 374
Разглеждам правилата на Шварцкоп и Кауфланд и на страницата на Кауфланд пише следното :

В правилата пише 50 ваучера по 100 лв , на рекламата също, но в сайта е 100 ваучера по 50 лв, надявам се Кауфланд да са в грешка.

# 1 375
  • Велико Търново
Тази вечер видях плакат в магазина, сайтът все още не е активен.
https://nestlsoutheastmarket.qualifioapp.com/quiz/1675331_3022/kitkat_xmas.html

Не мога да повярвам направо, че съм първа с информация за игра. Вие винаги сте сила, благодаря за което 😍

# 1 376
# 1 377
  • Пловдив
Зърнените закуски Nestle и Lidl са качили печелившите.Никой от тук май не се похвали......
Септември за мен приключи с 5 наградни , доволна съм. За Октомври си пожелавам я лаптоп , я Playstation/който чакам от миналата година.
Честито на всички за готините награди! С кеф да си ги ползвате Kissing Heart
Не намирам играта. Може ли линк?

# 1 378
# 1 379

С дооста добри награди се включват Либрес. Не ги ползвам, но за играта ще се прежаля.🤭
 Редно е Always да отвърнат на удара, вместо да ни спамят мейлите със стари възстановявания...

Общи условия

Активация на акаунт