Искам да кажа...(234) през Септември 2025

• 36 746
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 165
  • някъде другаде
Тути , чак сега те прочетох.
Вече съм си вкъщи.
Не останах да спя в София.
Иначе срещата беше страхотна.
От всичко по много - ядене , пиене , смях.

# 166
  • София
Аз чакам Гоги да заспи и ще сляза да хапна. Друго си е някой да ти сготви. От мен салатата. А за Гоги днес беше вълнуващ ден. Освен първия фризьор, следобед го заведохме у съседите. Топнахме крачетата в басейна. В началото го беше страх, но бързо разбра, че няма от какво и почна да шляпа с крака. Сигурно си е мислил, че това е най-голямата вана, която е виждал. Smile
Та днес му беше и първият басейн. Аз нямах бански и не се топнах.
Хапвам и лягам със Стивън Кинг. Smiley

Спокойна нощ!

# 167
  • при моите деца .....
Поздрави от Халкидики!!!
Обичам гръцкото ни семейно море...
Мштето е развълнуван от лагера, дълго разказва, запознал се е с деца от София, обясни сой спорт му харесва най-много, кой - не.
Днес ходихме на плаж в Криопиги.
Етажно разположен град, плажът е в ниското, слиза се по пътека с невероятни гледки. Но във водата имаше рибки, които хапят 🙄
Утре - Калитея.
Планирам да стана и да гледам изгрева.
Малко гръцки снимки от мен.

# 168
  • Бургас
Мъфинче,няма да ти се разсърдя да ни покажеш новата прическа на Гогича!
Боби,весело да си изкарате!

Минах през банята и си допивам бирата. Ще прочета малко из форума и си лягам,че умирам за сън!

# 169
  • при моите деца .....
Забравих  оплакванията....
 22 км Дефилето - над 1 час.
Новата ми смарт гривна не показва нищо....
Не е удряна, мокрена, както се возех реших да проверя часа и установих...
Ще я връщам...

# 170
  • Бургас
Лято, дадох задача на децата.
Сега се борим с това

# 171
  • Бургас
Ох,Лин,много се мъчите вие....

# 172
  • Бургас
Моят мъж е пътувал Бургас-Сандански за близо 7 часа. Още на изхода на Бургас кЕсил половин час, после решил да мине през някакъв обходен маршрут, с по-ниска скорост, но с по-малко движение, тъй и не разбрах къде е ходил, важното е, че дойде жив и здрав. Утре му харизвам дЯцата и излизам "градска" Joy

Бъни, вие топнахте ли се у Бяло море?

Лин, да ви е сладко! Ти имаш ли право на нещо от това?
Цитат
Лято, дадох задача на децата.
Това по новите изисквания за НВО ли?Математика и още нещо Wink

# 173
  • София
selleste, топнахме се чак в 15 часа Grinning. Ние пътувахме толкова София -Тасос. Сега е рай, но всяко лято си обещавам следващата Гърция да бъде след като построят магистралата Joy.

# 174
  • при моите деца .....
Buni, Гърция е любов.... 1 час в Дефилето не могат да ме спрат... (ММ е шофьор, той живее с всички ремонти, та не се изнервя)
От първото идване - нямам пропуск, а късно я открих...

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 22:46 от * Боби *

# 175
Миналата година бяхме в Криопиги.
Тази сме на толкова хубаво място, че обикаляхме вилите днес да искаме контакти за догодина. Гледка от терасата

# 176
Добро утро от Родопите.

Днес планираме ходене до Белинташ.
Весела среща на момичетата.
Хубав и усмихнат ден на всички.

# 177
Добро утро. Хубави гръцки снимки.
На мен ми хареса в Гърция, но не чак толкова, че да бия всичкия път до там. Далечко ми е.

Бубе, аз още чакам да кажеш какво се обърка. Наред ли е всичко?

Ходи ми се в Родопите. Иначе днес неделно кафенце и лежпром по диваните. Други планове нямам.

# 178
  • Бургас
Селесте,ми то мръвка. Имам право ,да. Обаче покрай нея ядох и пържени картофи,домашна питка.И понеже" веднъж се живее "палачинки с шоколад. Сега на връщане ММ ще мине по друг път,за да не виси на Кресна. Аз ще се прибирам пеш Simple Smile

# 179
Привет, и ние обожаваме гръцкото море. И пак ми се ходи... 💕 Днес чакам щерката, ще подреждаме малко и после ще ходим до Мола, искам да си купя есенна декорация, подложки и т.н.Нали всичко ми изгоря. На финалната права сме. Хубава неделя🌼🌷

Общи условия

Активация на акаунт