Искам да кажа...(234) през Септември 2025

• 36 749
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 180
  • някъде другаде
Добро утро!
Съни , много хубави снимки.
Напълних едни чушки.
Печат се, докато пия кафето.
Днес обичайното - слугинаж.
Кой , където е хубаво да си изкара.
Приятна среща , момичета.

# 181
  • при моите деца .....
Добро утро.
Лято, къде сте тази година?
Какво трябва да посетим задължително в Криопиги?
Събудих се преди 6.
Направих си разходка до един плаж.... над 8000 крачки (гривната ми се развали, ще я връщам, та си изтеглих крачкомер.)
Днес планът е плаж на Калитеа.
Хубав ден!

# 182
  • Canada
Добро утро 😊

18 км навъртяхме вчера 😅

Последна редакция: нд, 07 сеп 2025, 21:04 от Foncé

# 183
  • На брега на реката
Добро утро!

Благодаря за прекрасните снимки!

Гледам си софиянчетата аз, че мама и тати са на сватба в Пампорово.
Руми, писах един ден и при нанасянето на корекции, всичко се изтри, та нищо не писах вече, че от телефона.
Скрит текст:
След Гърция, заведохме децата на  Хот спрингс  и на втория ден Владушко си разби брадата в басейна, та ходихме до Разлог в спешното и за жалост го шиха, а аз ни жива, ни умряла.
Изкарахме почивката до края и се прибрахме на София.  Сина го заведе на хирург и казаха, че е добре и др.седмица ще свалят конците и аз реших да си ги гледам у дома, та сина ни закара, че ММ вече беше на работа.
Всичко добре, но вечерта Владушко започна да плаче от ухо и после вдигна и Т. Та цяла нощ компреси и лекарства и на сутринта дойде сина да ни вземе и пак на София.  Оказа се силно възпалено ухо и обложено гърло, та АБ за 10 дни.
Та всъщност, моята идея и голяма радост да ги заведем на почивка  се превърна в кошмар и  търчане по болници.
Чак ме е страх да си помисля да ги водя някъде вече.
Обиколихме обаче,  прака за танцуващи мечки в Белица, два пъти ги качвахме до Бъндеришка поляна с лифта, че много им хареса.
По същото време пък, татко кара майка до Плевен на проверка, че не й се затваря добре раната. Всичко е наред,  но ще стане по-бавно, че има висока захар. Мислех го и него, че е на 80 г.и за него това е доста път.
Дано всичко вече е наред и лошото, да е зад гърба ни!
[/spoiler ]
Почиващите момичета, да си изкарате страхотно, а на Тути, Мари и Селесте, приятна среща. Ако се смилите, може и снимчица да пуснете. Blush

Хубава неделя,  момичета!

# 184
  • Germany
Добро утро!
Ние сме в Дюселдорф да си видим детето и да му донесем някой неща. Снощи се разходихме из центъра, такъв купон беше навсякъде, не можех да повярвам, че съм в Германия. Сега пием кафе и отиваме пак на кратка разходка, че ни чака път на обратно. 

# 185
Добър ви ден!
Стягам се за срещата аз, но преди това, както каза Тони- слугинаж.
Обаче намерих време и месечния педикюр. Wink
Буб, не се обвинявай за нищо от случилото се. Имало е да стане, Малкият Дявол го пишем. Купете Мадеказол за белега на брадичката.
Благодаря на всички за снимките!
Хубав ден, от мен!

# 186
Добро утро!

Благодаря ви за прекрасните снимки!

Бубе, макар и инфарктни, обичайни неща са това с дете. Сто про ти се е случвало и като майка, просто като баба е по-страшно.

Ние днес продължаваме с плануването, като сме обещало на децата да ги заведем на обърнатата къща в Черноморец.

Спикоен ден, банда!

# 187
  • София
Добро утро!

Станали сме рано. Кафето го пих в движение. Сега изпратих ММ и Гоги на разходка, и правя крем супа. Снощи пусках климатика. Голям студ става вечер. Сега започва да се затопля, че и сутринта беше студено.

Хубава неделя!

# 188
Бубе, Алечка е права. С деца се случват такива неща, но явно като баба се чувстваш 100 пъти по-виновна Hug
Ще мине, ще замине!

Фонс, прекрасни снимки. Португалия ми е в уиш листата.

И на Мони, и на Боби, прекрасни снимки.

# 189
  • На брега на реката
Така е момичетата знам, че се случват, но то хем са наши деца, хем чужди, та отговорността е двойно по-голяма и страха също.
Децата не ме винят, дори ме успокояват, но на мен ми тежи, а и се притеснявам да не остане белег.
Слава Богу,  добре зараства.

Не ми се е случвало като родител,  макар и с две момчета, но и да се беше случило, нямаше да ми мигне окото, много бях смела и корава.
Като баба обаче, съм коренно различна.

# 190
Добър ви ден дами.
Буб, малкия дявол е бил. Така е с малки деца, за съжаление.
Момичета завиждам ви за срещата, да си изкарате страхотно.
Аз подреждам след пътуването. Поизчистих и терасо/градината. Не съм я пипала от 3 месеца, та трябваше да поизистя треволяци, да привържа лиана. Набрах домати, магданоз и смокини. Имам да чистя и фонтана, но ме напече, та реших да подрежа бързо, бъзро розите.
Нахраних детето и го изпратих на драма клас, аз се мятам да готвя.
Гръцкото море ми е ок- октомври, ноевмври. Иначе нашето ми е на сърце.
За Будапеща - чисто, подредено и доста скъпо ( мисля, че цените са по- високи от тези в Копенхаген). Започвам подготовка за следващото пътуване - ще обединим Мадрид и Тенерифе.

# 191
  • Телиш/Плевен
Бубе, моите майка и свекърва мислят точно като теб. Всъщност свекървата май по рождение си е страхлива, но майка ми като знам колко смела беше, сега все едно е друг човек. На моменти и тя не се познава, като се сети какво е мислила и правила преди години и като се сравнява със сега. И все ми повтаря, че като стана баба, ще я разбера защо се тревожи за всичко.
На теб сега ти е още прясно, но се надявам като мине малко време, да не го чувстваш така. Hug Инциденти се случват навсякъде, уви, но при вас поне няма фатални последици, че това лято се наслушахме на новини за инциденти, завършили фатално. Confused Няма как да се предвидят тези неща... Прегръщам те! Hug

Благодаря за поредната порция прекрасни снимки, момичета! Heart Eyes

Хубава неделя да имате! Hug

# 192
  • Бургас
Бубе, няма никаква причина да се обвиняваш, имало да става, няма как да избегнеш нито вирус, нито падане.

Лин, ние за по-пряко ще се прибираме през Гърция Joy

Момичета, благодаря на всички за снимките! Нейде в приказките сте сите, големи красоти.

# 193
  • София

Страхотни снимки, момичета! Навсякъде искам да отида.
selleste, за мое учудване е пълно с бургаски и варненски коли на Тасос Hug
Аз обичам нашето море много Heart

# 194
Бубе, напълно те разбирам Hug. И аз съм имала подобни преживявания. Момичетата ще дойдат на нашия хал след време и ще разберат какво е Smile.

Благодря за виртуалната разходка на всички, които споделят снимки от пътуванията си Hug.

Изварявам домат... за пореден път Rolling Eyes. Реколтата на ММ е толкова добра, че не можем да насмогнем и вече 3-4 пъти се налага да консервирам. Зимата е подсигурена Animal Pig.

Море ли е все го обичам, няма значение къде е grinning039.

Приятен и спокоен ден. На "македонките" Wink весела среща.

Общи условия

Активация на акаунт