Искам да кажа...(234) през Септември 2025

• 36 705
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Добро утро!

И аз се чудя как да облека детето. Вкъщи е задушно, навън ми се вижда хладно, но не много. Опитва се да грейне слънце. Със сигурност ще му сложа дълъг ръкав, после ще събличам.

Хубав да е денят ви!

# 76
Добро утро!

Жежко си е тук, вчера беше 35 градуса. Като се прибрахме не пуснахме климатиците и в резултат едва заспах. Сутринта пих кафе в градината, та добре е.

Днес ще работя бързо, вземам си кумата и щерка и и отиваме на Бургас. Утре нашите ще ми оставят Алечко, защото той отново е на море... Бие ме по плажове тази година това дете.

Спокоен ден, банда!

# 77
  • Canada
Добро утро!

Селесте, като момиченце си 🤩 На bom dia ще сме следващите дни 😁

Стейси, страхотни снимки, мн сте хубави 🤩

Боли ме главата, малко спах. Това да е.

# 78
Само да се тагна в днешния ден и да ви пожелая да е хубав!

# 79
  • Бургас
Фонс, минала съм аз покрай момиченце, ама хайде Simple Smile На вас "Boa viagem!"

Тук слънцето е забегнало някъде, потрепервам навън край басейна, но пък на вътрешния ми е задушно и по-шумно. Угодия нЕма. Чудя се следобед дали да не направим едно кино.

Стейси, страхотни сте! Благодаря за споделените моменти!

Тит, мерси и на теб за разходката из Будапеща!

# 80
  • София
Привет!
И аз съм довечера на мач, но и недоспала, изморена. Чудя се дали да не дам моя билет на девера и да ходят само на мач по мъжки. Такава емоция обаче е възможно в Бг територия никога да не изпитам в живота си... Имам още малко време да помисля.
И аз не харесвам това шантаво време, в което трябва да се обличаме като зелки, за да има после какво да събличаме.

# 81
  • Бургас
Роди, аз бих отишла на мача точно заради емоцията и въпреки предизвестения срамен резултат.

# 82
Аз карам мъжа ми да отиде вместо мен, ама не иска, та аз ще съм. Много е късно този мач и очаквам да ми се доспи зверски.

# 83
А на мен трябва да ми предложат мноооого пари, за да си причиня мач и то на живо Joy

Стейси, страхотни сте! Натрупали сте много нови спомени. Браво.
И Будапеща е прекрасна, а Калин пораснал!

# 84
  • югозапад, под "Марков камък"
И аз на мача довечера.
Стейси, страхотни сте цялото семейство!
Калин е очарователен.

# 85
  • Варна
Благодаря, момичета!
Поздрави на всички!
От сега стискам палци на Монката!
Сави, браво на девойката!
2в1, аз също не обичам много люто. Обаче обикновено лютото е в някой сос отделно, в кимчито, което също е отделно. Бялото кимчи беше по-малко люто. Пък ако основното се случи по-лютичко, прекарваш с ориз и соджу.
Grinning Почти всичко ми хареса, особено кимбап, свинско месо, което ти приготвят на масата пред теб, ориз с месо и зеленчуци. То поръчаш нещо и ти носят още 5-6 неща бонус. Прумерно бонус беше тази вкусна супа с месо и др
Скрит текст:

И хлебчетата 99 % са сладки. Почти всичко пакетирано сладни. Уж си купиш чипс с лук и хоп, той сладък. Стигнаме до извода, че ако искаш солено, трябва да има кренвирш в тази закуска.
Много очаровани останахме от един сладолед, със сладко от червен боб и нещо като оризови локумчета. И с манго и пак с тази бобена сладка паста:
Скрит текст:

В Пусан не видяхме забавлението с дронове, защото трите ни дни там бяха през седмицата, а събитието беше в събота.
Качихме се на влакчето за разходка по крайбрежието, а на връщане бяхме с кабинковия лифт. Той се оказа пак влакчета, 4 местни, които се движат по релсов път. Много беше приятно.
Скрит текст:

[/spoiler']

Спалнята в Кьонджу, от стар тип:
Скрит текст:

В Южна Корея да намериш кошче за боклук по улиците е чист късмет. Носиш си боклуците по няколко часа даже. Контейнерите са рядкост.След определен час, май 10 вечерта, боклука масово се изкарва на купчини в торби директно на улиците. Иначе по домовете се събира разделно.
Леле, цял роман написах.Grinning

# 86
  • Бургас
Стейси, благодаря за романа! То с малко думи е невъзможно да се опише такова пътуване.

# 87
Стейси, много интересно ми беше да те прочета. Когато имаш време и желание- пак да ни разкажеш.

# 88
  • Варна
Аааа, нагледах се там на коли хюндай(на корейски хьонде), киа. И почти всички са със затъмнени стъкла, даже и предното, което при нас е забранено.

# 89
Стейси, много готино newsm44.
Подготвила съм се аз какво горе-долу искам да опитам, та ще видим как ще е. Има време до тогава. Най-много се надявам за 12 дни да видим поне основните неща.

Общи условия

Активация на акаунт