Искам да кажа...(234) през Септември 2025

• 36 703
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 60
Забавлявайте се, момичета! А ние ще се радваме на снимките ви!

# 61
  • София
Привет!
И аз да се похваля, че най-сетне днес сделката за наследствената къща на свекърите мина. Един товар по-малко. Grinning
Ние вече се прибираме към София.
Много хубави снимки видях. Забавлявайте се!

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 16:11 от Rodiva

# 62
  • София
Тути, няма да го пускам на ясла. Живот и здраве догодина първа група. Не ми се ще сега, малък е. Ще боледува със сигурност. И като човек работил в градина, не знам на какъв персонал ще попадне... Дълга тема е това.
Хубави снимки видях!
Чакам ММ да се прибере и да излязат с Гоги на разходка. Аз ще се боядисам. Ще сложа и някоя маска.

# 63
  • Варна
След 24 часа полет и спане по столове на летището в Истанбул общо, най-накрая сме у дома. За мен Южна Корея е музика(за 10 дни само в едно заведение имаше друга музика освен корейска), небостъргачи(от 20 етажа нагоре, все пак населението е над 50 млн на площ по-малка от бг), цикадите-леле, колко са шумни, а толкова малки), хората-търпеливи и възпитани. Веднъж в метрото една корейка ми взе чантата, че яз бях права и ми каза, че имам огромни очи. Grinning  Явно съм ѝ била интересна.
Та така, бяхме в Сеул, Пусан и Кьонджу(старата им столица, нещо като Велико Търново за бг). Спахме в автентична корейска къща, на земята. Снимките са толкова много, но да ви споделя още малко от моите моменти там.
Скрит текст:

Всеки втори кореец носи чадър да се пази от слънцето и също вентилатор за лице. Ръчният ми багаж на връщане беше пълен с вентилатори за подаръци. Grinning
Ресторантите ми се видяха евтини. И цената е твърда-бакшиш не се оставя, защото било обидно. Наемането на квартири е съпоставимо като цена за бг.

Последна редакция: чт, 04 сеп 2025, 15:07 от Стейси Грей

# 64
  • някъде ... тук ...
Ехааа, Стейси! Благодаря много за снимките!
Много сте хубави и щастливи!

# 65
Стейси, добре дошли! Благодаря за разказа и снимките! Вие с ТМ много младолики (за теб знаехме Wink ). А щерката грее, грее!

# 66
  • при моите деца .....
Привет!
Вкъще сме, ММ се прибра.
Тути, точно 1 ден е писал и 3 дни е чел.
Стейси, колко различен свят!
Титина, Селесте, прекрасни снимки!
Сипвам се вино!
Наздраве!

# 67
  • София
Стейси, чудесни сте!
Азия наистина е нещо съвсем различно! Дано всеки има възможност да се докосне до този свят.

# 68
Добре си дошла, Стейси! Чакахме те с нетърпение.
Искам да ви кажа, че Стейси е голям пич, откликна на молбата на щерчето, за което сме ѝ супер благодарни❤.
Ние пием вино на терасата. На първа линия сме, плажът е пуст, та пуст. Райско ми е!

# 69
Страхотно, Стейси Heart Eyes. Със сигурност си била интересна на госпожата в метрото - беличка, с големи очи... мечта за тях Grinning.
Като си починете и имаш време разкажи още нещичко Hug.
Успяхте ли да гледате шоуто с дронове при моста в Пусан, където си се снимала? Как е храната за човек, който не е голям любител на лютото и какво е задължително да се опита?

# 70
  • Бургас
Изтървах ви....дано не пропусна някой и нещо!
Благодаря за новата тема на Ени! Само с хубави емоции да я изпишем!
Монката да е честита, успешна операция! Всичко ще мине!
Мони, да си доволна от новата работа! Звучиш много добре, дано това да е твоето място!
Тит, разкошна е Будапеща! Калино много е пораснал и променил!
Как са му болежките в ръката?
Стейси,разкошни снимки! Различен свят! Щерката грее от щастие!
Благодаря за разкошните снимки, които ми радват окото момичета!

Аз си имах гостенче за ден, на работа ангажирано и нямах време за форума.
Радвам се,че всички сте ок!

# 71
Добро утро.
Стейси,  благодаря за снимките. Страхотна емоция.
Довечера съм на мач, дълъг ден ще е.
Хубав ден.

# 72
  • Телиш/Плевен
Добро утро! Heart

Стейси, страхотни снимки и емоции, много се радвам за теб! Heart Eyes

Мони, успех с новата работа! Hug

Вчера ми звънна класната на Елица от новото училище, да напомни за родителската среща, ако някой не е видял публикацията на сайта. Много приятен глас има и много добро впечатление ми направи, че звъни да напомни. Да видим как ще са нещата в новото училище, то самото още е в ремонт и още от миналата учебна година разпределят учениците в две други. Едното е точно до вкъщи, там ще е и родителската среща, но откриването на учебната година ще е в другото. Да видим къде ще учи Елица и за колко време. Минавам покрай самото училище всеки ден и виждам, че напредват с ремонта, та може би за втория срок ще успеят.

Хубав четвъртък да имате! Heart

# 73
  • при моите деца .....
Добро утро!!!
Вече седя с второто кафе.
Събуждам се преди алармата - влезнах в работен режим.
Днес след работа имам обучение.
Хубав ден!

# 74
  • Germany
Добро утро!
И аз се събудих преди алармата, но реално ми се спи още. Чудя се как да се обличам. В момента си е направо студено, следобяд ще стане 25 градуса.
Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт