Искам да кажа...(234) през Септември 2025

• 36 701
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 45
Добро утро!

Ети, успех с лекарите! Дано намериш причината и да е нещо лесно поправимо.

Мони, успех на новата работа!

На всички почиващи да им е весело!

Нищо интересно при мен, чакам да изработя и четвъртъка и да ходим към морето Heart

Спокоен ден, банда!

# 46
  • София
Добро утро!

Бяхме до магазина, разходихме се. На Гого му се доспа, та се прибрахме. Днес стана рано, затова. Сега се унася по никое време, но каквото-такова. Поне и аз ще седна, ще пия второ кафе и ще почета.

Хубав ден на всички!

# 47
И аз хапнах и ми се доспа, ама за съжаление няма как да прилегна...

# 48
  • при моите деца .....
Привет!
Днес в училище качвахме нови чинове и столове и съм много изморена, нямах сили за пилатес.
Чух се с ръководителката на Митето, първия ден много е плакал, но вече се отпуска. Миличкият.
Сега са на екскурзия до близкия град....
В събота няма да тръгне с автобуса, ще отидем ние да го приберем и ще останем семейно 3 дни.
Хубава вечер!

Последна редакция: вт, 02 сеп 2025, 21:43 от * Боби *

# 49
  • Бургас
Боби, хубаво сте го измислили.

Ние кръстосахме малко шпагите с децата преди вечерната разходка, че нещо попрекаляват с поведението си, но вече сме добре. Хапнахме в любимо заведение, сега един гори калории на батутите (коректорът поправил на матурите, моля ви се), други две пият, каквото могат според възрастта си Joy

# 50
Добро утро.
Заковах 8 часа сън, светът изглежда по-хубав.
Пожелавам ви прекрасен ден.

# 51
  • някъде другаде
Добро утро!
Станах , но ми се спи.
А снощи не легнах късно.
Днес отивам на сватба на Златни пясъци.
Пак много път в лудницата по пътищата.
Хубав да е денят ви!

# 52
  • Germany
Добро утро!
И аз като Съни спах 8 часа и съм нов човек. След работа трябва да се завлача до общината да си извадя свидетелство за съдимост, дано го направят до другата седмица. Не разбирам защо не ми пратиха списъка с документи по-рано, да си ги подготвя, ама това да ми е кусура. Хладно е при нас, лятото си отиде... но на мен така ми е по-добре. Само, ако може да не вали по цял ден и ще съм доволна Simple Smile
Хубав ден на всички!

# 53
Добро утро!

Днес ще имам хубав ден. След работа имам среща с момичетата. Утре след работа ще заминаваме с кумата за Бургас. Изобщо тази седмица ми харесва.

Спорен ден, банда!

# 54
  • София
Привет!

Прибрахме се от разходка. Не е напекло още и е приятно. На Гоги му се доспа, та и аз ще имам час обедна почивка. Simple Smile
Някой съсед прави ремонт и бучи с машина. Поносимо е, дано не му пречи...

Хубав ден!

# 55
  • при моите деца .....
Привет!
Малко почивам.... Разглеждам снимки.
Много е хубав лагера на Митето.
Децата са с някакви занимания през деня, по часове.
До сега, днес е имал закуска, басейн и тенис на маса....
Дано се запише и следващата година.... че почти цяло лято изкара с телефона на дивана....

# 56
Боби, не ти вярвам. И задачи е решавал, и книжки е чел.
Монката си проспа лятото, това всеки ден. Вечерите е навън и будува през нощта.
Не знам как ще премине на училищен режим.
Операция ще правим на 18 септември, ще пиша пак преди нея, за да ни пращате положителна енергия.
Мъфинче, откога ще го пускаш на ясла Гого, мислила ли си?
Той е с такъв добър режим, че госпожите там ще има да му се радват на изградените навици.

# 57
  • Canada
Добър ден 🙂

Тути, всичко ще е наред 🤗

Пътуваме към София, преди това минахме през фризьора. Официално съм отпуска вече😁

# 58
  • Бургас
Фонс, а от София накъде? Wink

Направихме една дълга разходка преди обед и вече се позиционирахме край басейна. Имах доста работа вчера, сутринта я довърших и мисля сега да изкарам с книжка времето до вечеря.Накупихме си маски от ДМ и ще се разкрасяваме после с Вики.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 22:39 от selleste

# 59
Привет от Будапеща, много красив град.

Общи условия

Активация на акаунт