Искам да кажа...(234) през Септември 2025

• 35 565
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 975
  • София
Идвам с новини за Арчи. Направо ме шашна. Все едно нищо не е било. Енергичен, носи ми топката да му я хвърлям. Близките дни няма да стане, че не е желателно. Очаквах да е унил, той фурия. Радвам се за което. Яката много го смущава. Решихме да я носи през нощта, денем има постоянно наблюдение. И е гладен като вълк. Днес скромна порция. Щастлива съм, че е добре. Благодаря ви за подкрепата за четириногото ми дете. Simple Smile

# 976
  • Сливен
Как няма да е фурия Арчи, вкъщи си е. И то разбира.  Нека е добре, и вие да сте спокойни.
Приготвих леко яке, ама май на по-дебело ще минавам, измръзнах днес.
Тони, да ти е здрава и щастлива дъщерята, и късметлийка.
Хем съм уморена, хем не заспивам, хич не е добра комбинация.
Лека и спокойна нощ!

# 977
  • Бургас
Аз понеже съм с час назад, ви казвам наздраве. Мезето пак остана, тези не знаят малки порции.

Мъфин, радвам се, че всичко е наред.

Ети, тази година минах без чанти, че едната от миналата година още си седи опакована.
Скоро с ТМ да имате яснота по здравните неволи и бързо да ги разрешите!

Тути, вие как сте?

# 978
  • на Мелмак
Селесте, хапни и за мен.
По-големия проблем, е че днес докторката ми каза, че според нея и работата ще трябва да си сменя, а не искам.
Ще го мисля Disappointed

# 979
  • София
Добро утро!
Ети, дано намерите разрешение на проблемите!
Хубав и топъл последен септемврийски ден  да имате!

# 980
  • при моите деца .....
Добро утро!
Ети, присъединявам се към пожеранието на Роди - да намерите разрешение на проблемите.
Роди, като написа осъзнах, че се изтърколи и този месец....
Станах преди час....
Вече пия второ кафе.
Снощи и аз пуснах климатика.
Протестирам, исках по-плавно застудяване.
Хубав ден!

# 981
Добро утро.
Кротко си пием кафе с момчето. Тази вечер спах с по- плътна тениска, замених и чаршафа с одеало. Днес по прогноза ще има дъжд, да видим, че предния път не познаха.
Етти, пожелавам ти да не сменяш работата, а само работния график. Стискам палци за бърза диагноза и лечение.
Хубав ден, момичета!

# 982
  • На брега на реката
Добро утро!

Ети, стискам палци за правила диагноза и да не се налагат драстични промени!

Али, добре завърнали се!

Момичета, ще се радвам да споделите, когато имате впечатления от маската. На мен ми е много приятно с нея и забелязвам ефект, въпреки краткото време. Още не съм ползвала другите светлини, но се каня почивните дни да изпробвам синята, че тя е препоръчително да се ползва до 16 часа.

Довечера ще постилям килима. Всяко лято го махам и чак след средата на октомври го слагам, но тази година, доста рязко застудя.

Хубав ден, момичета!

# 983
Добро утро!
Здрави и с късмет да са празнуващите!
Ние още се подмотаваме с чаршаф, но имаме котки🥰. Студено ми е, не харесвам есента, не харесвам късите и мрачни дни.
Трябва да ставам, че днес аз ще карам децата, после съм на тренировка.
Хубав и спорен ден!

# 984
  • някъде другаде
Добро утро!
И на мен ми е студено.
Вчера колежката на работа си пусна климатика , аз все още не.
Вчера си облякох и тънко боди под блузата.
Искам си лятото.
Ети , ще стискам палци за вас. Дано всичко е наред.
Селесте , много хубави снимки.
Мъфин , радвам се за Арчи.
Хубав ден!

# 985
  • Germany
Добро утро!
Ети, дано не се налага да спираш работа, а само да намалиш темпото.
Мъфин, радвам се, че всичко при Арчи е наред!
Наспах се! Снощи припаднах в 20.30 и откарах без да мръдна до преди малко. И при нас е студено, но поне спря да вали. Миналата година целият септември беше слънчев и топъл, а тази година вече пуснахме парното... Мъжа ми отива днес да прибере големият от Дюселдорф. Ще преспи при него и утре заедно ще си дойдат. Ще вземе и Ина, защото няма кой да я гледа, докато съм на работа. Обмислям с малкият довечера да караме на дюнери Simple Smile
Хубав да ви е деня!

# 986
Добро утро!

Снощи пуснах климатиците, извадих одеялото и дебелите домашни дрехи. Протестирвам!

В офиса съм 😭

# 987
  • на Мелмак
Ох, Али, щях да те питам има ли начин за доставка от Алтънбаш Турция, че онлайн ми харесват разни неща. Но май няма, нали? Трябва да си там, на място.

# 988
  • Бургас
Аз още съм на лятна вълна. Само отгоре слагам лека жилетка.

# 989
Ети, и да има доставка до Бг трябва да платиш мито и ДДС. пожелавам ти да намерите решение за здравословните проблеми.
Але, добре завърнала се
И ние сме още по чаршафи, и парното не сме пускали ( прозорците ни са огромни и от там се топлим. Нито цветя съм прибирала, само намалих времето за поливане.

Общи условия

Активация на акаунт