Искам да кажа...(234) през Септември 2025

• 35 578
  • 1 010
  •   1
Отговори
# 990
Ох, Али, щях да те питам има ли начин за доставка от Алтънбаш Турция, че онлайн ми харесват разни неща. Но май няма, нали? Трябва да си там, на място.

Ни нам, Ети, аз само на място съм пазарувала, в Одрин.

# 991
  • София
Привет, дами!

Не съм се спряла днес. Мих, прах, ходихме навън. Време е за обедна почивка и кафе. Smiley
Климатик още не съм пускала, вкъщи е топло. Но извадих по една олекотена завивка за през нощта. За всеки случай.
Петък следобед ще ходим към къщата. Брата на ММ ще идва със семейството си за два дни. Ох, отсега се подготвям психически...
Поздрави от едно сърдито момче:

Сякаш казва "Махни това нещо от главата ми".

# 992
Поздрави от друг лампион:

# 993
  • София
Милите животинки. Как се мъчат с тези съоръжения за мъчение... Да се оправят скоро!  Sparkling Heart
Като гледам прогнозата за петък 2-6 гр си мисля, че цветята ми рязко ще имат нужда от прибиране тези дни.

# 994
Нашият Емил си беше наранил пръстчето на задна лява лапа и такова старание полагаше като го ближеше, че раната не можеше да зарастне. Вече не е лампа, мина му.

# 995
  • Бургас
Сладки лампиони Wink

В София сме вече, най-тежката част от пътя предстои.

# 996

В София сме вече, най-тежката част от пътя предстои.

Така да те разбирам... Два дни по 8 часа път в Турция не можаха да ме напрегнат така, както след като влязохме в България... 30 км. след границата пътят е на юфка и направо не знам как не ни изпадна някоя част по асфалта.

# 997
  • Бургас
Понеже минахме всички граници без никакви коли пред нас, нА ни сега вече час в задръстване преди Вакарел, а поне още толкова сигурно ще мине до мястото, където се отпушвало. А как ми се ходи до тоалетна!

Дописвам се: въпросното задръстване не е от днес и няма да приключи днес, защото има ремонт на магистралата и събират двете посоки в едно платно. Пропускат по малко от двете страни и затова са тези опашки. В случай че някой ще пътува, да има едно наум.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 17:41 от selleste

# 998
  • Бургас
И аз протестирам !
Не искам студено!
През деня е приятно,  но сутрин и вечер си е хладничко!
Изкарах и аз олекотената, но и вратата оставам съвсем леко отворена, да влиза въздух.
Не съм гледала прогнозата, не съм се сетила.

Селесте, прибрахте ли се вече?

Лампионите са много хубави!

# 999
Ауу, тия животни наистина гледат много сърдито.
Тути, как сте с Монката? Напредвате ли с рехабилитацията?

# 1 000
  • Бургас
Прибрах се преди час, ударих едно вино, раздадох подаръците, сега баня и по леглата.

# 1 001
  • Бургас
Радвам се!

И аз вече се предавам! Лягам си, че едвам гледам!
Утре пак ме зове алармата сабахлен! Simple Smile

Лека нощ,момичета!

# 1 002
  • при моите деца .....
Добро утро!
Октомври е.
Да е топъл, уютен, спокоен.
Снощи бях на концерт на Българе - Осмото чудо. Малко повече от 2 часа и половина.... после шофирах...
Легнах си късно, но заредена.
Недостатъчно сън... но....
Днес да оцелея с 6 поредни часа....
Хубав ден!

# 1 003
  • София
Добро утро!
Да, алармата не прощава никому. Grinning
Хубав ден!

# 1 004
Добро утро!

Ние от днес сме със зимно работно време и по тоя повод ставам с половин час по-рано...
Вчера колежка ми даде една поръчка от Темю, която ми беше взела докато ме няма. Така се зарадвах, че бях забравила за нея 🤣

Спокоен ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт