Кралски работи и клюки - септември 2025

• 74 649
  • 949
  •   1
Отговори
# 120
Тези златни рокли и изобщо роклите с цепки на деколтето на тази дизайнерка са плажни рокли. На Маделин не й отива, защото това златно отива на брюнетки.

Интересно колко време Катрин ще се задържи с русия цвят на косата. Реално това е най-драстичната й промяна в косата, досега винаги е била брюнетка. Голяма истерия предизвика промяната в цвета на косата - и у доброжелателите, и у недоброжелателите. Чак инстаграм акаунта на кралската модна полиция пусна потвърждение, че това си е нейната коса, без никакви екстеншъни, перуки  или каквото и да е било.
Гъстотата на косата й е за завиждане.

Скрит текст:

# 121
Уилям, принцът на Уелс, на мача от група Б на Световното първенство по ръгби за жени между Уелс и Фиджи на стадион „Санди Парк“ в Екситър, Англия.

Понаправил е бузки Уилям през лятото. Възвърнал си е килограмите от преди.

Крал Чарлз III и кралица Камила присъстват на Braemar Royal Highland Gathering в Бреймар, Шотландия.
Кралят и кралицата почетоха с едноминутно мълчание паметта на херцогинята на Кент на  събирането в Бреймар.

# 122
Ретроспекция на всички промени в прическата на Кейт от 2007г до сега.

Последните години е пуснала косата си по- дълга. Около 2016- 2018г.е била с доста по- къса. На мен ми харесва във всички вариации, има страхотна жива и гъста коса.

# 123
Много хубави снимки. Кралят винаги грее, когато е в Шотландия. Изглежда страхотно. Камила също изглежда много добре.

# 124
Така е - и аз съм забелязала това за Чарлс. И му отива шотландското облекло.
Уилям в добро настроение- винаги е много развълнуван на спортни събития. Добре изглежда - по-улегнал, по-уверен, тежи си на мястото, както се казва.

# 125
Принцеса Катрин ми харесва най-много с цвета от годежа.
Превъртя интернет-а тази жена, с една поява, с една промяна в цвят на косата - няма друга кралска особа, "способна" на това.

# 126
Докато свалях снимки за колажа с трансформациите на Кейт ми попаднаха две много хубави:

Косата й е направо сияйна, не знам с какво я поддържа.

Тук ми е много красива, нежна и естествена.

# 127
В Япония днес са отбелязали пълнолетието на единствения наследник на трона - племенник на настоящия император.

# 128
Втората снимка на принц Уилям отгоре надолу е право в десетката! Laughing Постът на Tino...

# 129
Катрин е невероятна. Страхотна комбинация черен костюм и риза.

# 130
Косата й е направо сияйна, не знам с какво я поддържа.
Повтарям се,  но ако напише книга как да поддържаш коса и тяло ще стане бест селър за секунди.

# 131

Принцът на Уелс посети женския отбор по ръгби на Уелс след мача.

Марина Уинздор сподели с обществеността невиждана досега снимка на баба си, херцогинята на Кент, в дома си в двореца Кенсингтън.

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 20:15 от Tinо

# 132
Добре изглежда,  усмихната - значи всичко е наред!
Катрин е невероятна. Страхотна комбинация черен костюм и риза.

# 133
Англичанките продължават към четвъртфиналите, а момичетата от Уелс, които подкрепяше Уилям отпаднаха.

Включила се е в мексиканската вълна:

# 134
Този кадър много ми хареса

Общи условия

Активация на акаунт