Кралски работи и клюки - септември 2025

• 74 688
  • 949
  •   1
Отговори
# 585
Чарлс изглежда много отслабнал.

# 586
Чарлс изглежда много отслабнал.
Чарлз е на 76 и е раково болен. Нормално е да е отслабнал. И Тръмп, ако не му е фон дьо тена, ще изглежда като ходещ труп.

# 587
Катрин и Уилям са готови.

# 588
Катрин, принцеса на Уелс, изглежда ФЕ-НО-МЕ-НАЛ-НО.

# 589
Уау! Катрин е зашеметяваща, изглежда феноменално!

# 590
Същата тиара ли пак?

# 591
Уау, страхотна, невероятна рокля, чак ме дразнят ордените върху нея, Кейт блести, стил, класа, финес, разкошни са с Уилям. Тази финна златиста дантела подхожда страхотно на новия цвят на косата й.
Само съм разочарована, че не са извадили нови бижута.
Роклята е създадена от британската дизайнерка Филипа Лепли, ръчно бродирана златна дантела Шантили върху копринен креп.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 22:47 от gala66

# 592
Мелания е  много зле.

# 593
Катрин е облечена в тоалет от 2 части. Рокля без ръкави и дантелено "палто" отгоре.
Принцесата на Уелс е облечена в рокля от британския дизайнер Филипа Лепли, както и в дълго, ръчно бродирано вечерно палто от златна дантела Шантили върху копринена креп рокля.
Катрин най-много ми харесва. Мелания се е облякла много разголено, не като за държавна вечеря.

# 594
"You are beautiful,  so beautiful " Donald J Trump

# 595
Приказна е принцесата ! Роклята е мечта, сигурно е работена месеци. Произведение на изкуството, върху прелестната Катрин става ненадминат шедьовър!

# 596
Вече сте качили останалите снимки. Разочарована съм от Мелания, странен избор, не й стои добре роклята. Камила изглежда добре, страхотни бижута, но все пак тя е кралицата.

Но звездата на вечерта е Кейт, зашеметяваща е. Роклята е уникална, изработка, материи, кройка всичко е добре обмислено.

# 597
Зад уелсови върви дама в синьо и тя с разголени рамене. Мисля, че е нормално за официална вечерна рокля. Обаче на Мелания не са и раменете точно проблема, даже са и хубави, но роклята е като чувал, а тоя колан...
Трябва да е някакъв голям моден писък, тя не би сложила нещо просто грозно Simple Smile

Мисля, че на Кейт вече трябва да и дадат и други бижута, освен  тези няколко, които носи непрекъснато. Камила е бабичка вече, каквото и да сложи. Пълна съкровищница имат сигурно, какво се стискат.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 22:53 от Iris04

# 598
Но звездата на вечерта е Кейт, зашеметяваща е. Роклята е уникална, изработка, материи, кройка всичко е добре обмислено.
Катрин за пореден път отвлича вниманието от всичко и всички. Сори, кралицата може да сложи цялата съкровищница,  но пак няма да блести толкова ярко, колкото Катрин.
Ето този кралски блясък чаках! Катрин си затвърждава мястото на модна икона.

# 599
Не знам кой избира тоалетите на Кейт, но е ужасно красива и много й отива този тоалет!

Разочарована съм от Мелания. По принцип е много шик и изискана, но с тази рокля и особено в горната част с голи рамене и половината гърди на показ - не. Откъм грим и прическа е добре.

Общи условия

Активация на акаунт