Кралски работи и клюки - септември 2025

• 74 689
  • 949
  •   1
Отговори
# 570
Хаха, да, Камила си я гледа изотдолу и си хортуват доста добре двете Simple Smile

Изобщо не й дреме на Мелания с кого се среща, тя наистина е една от малкото, които може да ги гледа отгоре, а и предвид какви салтанати им направиха, съвсем.
Единствено на погребението на папата беше смирена тя. Иначе буквално си показва през този мандат, че не й пука от никого и нищо.

# 571
  • София
Аз пък като гледам домакините на Мелания, въобще не им пука тая за какво се има. Нито я гледат като не знам каква си измислена първа дама, нито пък са се засилили към близост, нито се впечатляват от тоалета ѝ, па камо ли да внимават как да се държат с нея (тя може би затова някак си стои встрани от другите). Мелания трябва леко да се приземи и да стопи малко студа, който излъчва.

# 572
Предполагам и аз, че вероятно има нещо общо и с акцента й. За качеството на приказките няма повод да се притеснява.
През този мандат изобщо вече не си дава зор, брои дните и тя до края му.

# 573
  • София
Любимата ми снимка от днес с думите на Тръмп.

# 574
Не видях да страни някой от Мелания. Напротив, ухажват я.
Самата Мелания винаги е била студена и дистанцирана.

# 575
Леле, нова информация за Марта и шамана и тяхната сватба. Или по-скоро нов скандал.

Шаманът е организирал чрез негова фирма спонсорски пакети на обща стойност 12 милиона долара, които младоженците са се опитали да продадат на различни фирми в САЩ. Пакетите са варирали като цена от 5000 долара до 1 милион долара. Предлагали са се Royal meet and greet, Royal brunch и други.

Презентацията, на която шаманът е автор, се казва

A Royal Celebration – Princess Märtha Louise & Shaman Durek Verrett’s Norwegian Fairy Tale Wedding

В презентацията се обещават partnership and sponsorship opportunities. Закупилите спонсорски пакет е можело да рекламират слънчеви очила, часовници, бижута, козметични продукти, чай, вода, реклама на корабчето, на колите, електроника, декор и сцена, букета на булката, официалната вечеря, и т.н.

Не се знае колко спонсорски пакета реално са били продадени. Журналистите са задали няколко въпроса за коментар, но Марта и шаман мълчат, мениджърката й мълчи, а Дворецът препраща журналистите към мениджърката на Марта.

В презентацията се обещават също и massive global exposure, enhanced brand prestige чрез асоциации на марката с кралска сватба.

# 576
Не харесвам нито цветя, нито дължината на косата на Катрин в момента особено много, смятам, че има по-добри визии в годините, но цялостната осанка, излъчване, стил са на една зашеметяваща жена. Много ми харесва колко е разпознаваем стилът ѝ, той просто крещи името ѝ. Може в очите на някого да не е модна икона, понеже няма някакви екстравагантни и шармантни тоалети, но за мен нейният стил е най-отличаващ и запомнящ се.

# 577
  • София
Забелязвам, че Камила винаги е с хубави шапки и много й отиват. Няма издънка в това отношение. И дрехите й са с една и съща кройка, но добре ушити и й стоят добре.

# 578
Те всички английски кралски дами се насочват към еднотипни дрехи. Елизабет към костюмите, Камила към леко разкроените рокли с бродерия на пазвата, Кейт към роклите палта. Почти един и същ модел в различни цветове. Запомнящи са, да.

# 579
Любимата ми снимка от днес с думите на Тръмп.
Добре, че Мелания е с нахлупена шапка, не искам да си представям какви мълнии е хвърляла 🤭

# 580
Марта и шаманът са поканили 120 близки приятели на парти по случай лансирането на филма по Нетфликс. Щели да го прожектират, да отговарят на въпроси от сцената и след това да празнуват.

Не знам това как се връзва с нескопосания опит за извинение от вчера, че не били искали да наранят хора от семейството.

# 581
Тия двамата копаят дъното все повече и повече. То пък бива да се излагат толкова, ама да нямаш и грам връзка с реалността.....

# 582
Белият дом сподели много странна снимка на Тръмп и Чарлз. Сякаш е създадена с изкуствен интелект, а не е реална снимка.
Тръмп прилича на восъчен, а Чарлз не изглежда много адекватен.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 21:42 от Tinо

# 583
Нова восъчна статуя на Тръмп може би?
Изглежда много изкуствен той. Странна снимка.

# 584
  • Варна
Снимката ми прилича на силно редактирана. Гладили са бръчките на Тръмп и е все едно намазан с повече грим от обичайното. На Чарлз са му коригирали очите, през деня бяха червени и сълзящи. За снимката са туширали така, че контурите на очите му са просто замазани.

Общи условия

Активация на акаунт