Кралски работи и клюки - септември 2025

• 74 693
  • 949
  •   1
Отговори
# 555
Страхотен кавалер !

Анкета:

# 556
Мелания дори и на закрито е с шапката. Представям си я и на обяда, че вероятно не я е свалила.
Ако часовете написани по програма са верни, то приемът ще започне чак след полунощ наше време. Може би заради гостите е толкова късно.

Последна редакция: ср, 17 сеп 2025, 17:25 от Tinо

# 557
Още малко информация за брошката:
Брошката датира чак от 1863 г. и първоначално е била сватбен подарък за принцеса Александра Датска, когато тя се омъжва за принца на Уелс, който по-късно става крал Едуард VII. Брошката е украсена с 18 брилянтно оформени диаманта, обградени от малки изумруди; брошката-реликвент е с перата на принца на Уелс, фин знак на почит към съпруга ѝ Уилям, чиято титла е принц на Уелс. Даяна, която е била принцеса на Уелс преди Кейт, е носила тази брошка често, но често е избирала да я носи като висулка на огърлица. Даяна също често е избирала да премахва допълнителната единична капка с кабошон във формата на изумруд, която Кейт също е махнала днес.

Кейт е прелестна, нямам търпение за държавния банкет и се надявам да ни изненада с нещо ново, както и нов набор от бижута, да поразходи някой нов комплект от кралската съкровищница.

# 558
В очакване на вечерта,
Да покажа какво ми попадна онзи ден. Знам, че ИИ, хубава рокля и колието на Даяна добре е съчетано.

# 559
Мелания дори и на закрито е с шапката. Представям си я и на обяда, че вероятно не я е свалила.
Ако часовете написани по програма са верни, то приемът ще започне чак след полунощ наше време. Може би заради гостите е толкова късно.

Мелания е като наемен килър.
В ъгъла, прикрита, дебне другите в гръб Grinning

# 560
  • София
А тя може ли да каже нещо?

# 561
Да не би да има bad hair day и затова да е с шапка непрекъснато?

# 562
Снощи не беше с шапка при пристигането и косата й изглеждаше много добре.
Иска да избегне нежелана близост, основно от съпруга си, според мен и да не й се вижда много лицето по снимките, да може да си хвърля убийствени погледи без да ги улавят камерите Joy

# 563
Можеше да си остане вкъщи и да гледа Нетфликс. Изобщо не ми допада днес.
Кейт също. Предвидима визия, прическа, цвят.

# 564
Ули 🤣
Мелания е американка, при това съпруга на американския президент. Нито е поданичка, нито е по-ниско в йерархията от английската кралица, може и с две шапки да си стои пред нея, ако иска.
Според мен, избягва излишна близост и фамилиарност.

# 565
Мелания се облича в унисон с имиджа (нов) на Тръмп. Имиджът му на политик...

# 566
Не е нужно да си поданик, че да се държиш прилично. С тая шапка, дето не ѝ се вижда 2/3 от лицето изглежда странно, недомислено и смешно.
Можеше да е с подобен вид периферия, по-малка или с не чак толкова голямо обръщане, сложена малко по-назад... Не е ясно на кого прави демонстрация и какво точно демонстрира.

# 567
Нима не е ясно,че с тази шапка Мелания демонстрира хладна дистанция. Един вид казва "Аз съм Първата дама на света и внимавай как се държиш с мен!"

# 568
И "не искам да ви гледам в очите и вие мен също" Thinking което не е най-препоръчителното, когато гостуваш на някого. Някак е (леко) грубо.

# 569
Камила е по-нисичка от нея, чудесно се гледат в очите 🙂

Общи условия

Активация на акаунт