Кралски работи и клюки - септември 2025

• 74 667
  • 949
  •   1
Отговори
# 630
Принцеса Катрин е прекрасна, да е жива и здрава, ама пък никой не отбелязва колко готин е и Уилям-висок, строен,елегантен и с оправдано самочувствие. В речта си Донал Тръмп подчертава колко чудесен син е отгледал Чарлз!

# 631
Тази държавна визита още не е приключила, но от няколко седмици в германските медии се говори за евентуалната следваща визита.

Според  „Шпигел“, Негово Величество крал Чарлз е поканил президента на Германия на държавно посещение във Великобритания в началото на декември. Последното посещение се е състояло през декември 1998 г.

# 632
Като цяло никой друг не беше отбелязан, просто принцеса Катрин им открадна вниманието. За пореден път се убеждавам каква магьосница е тази жена - Тръмп, преди това Макрон, преди това Фредерик датски- гледат я с такъв захлас

# 633
Знае ли се какви са били обувките на Катрин от приема?

# 634
Какво значи "никой друг не бил отбелязан"? На първа страница са четиримата големи - домакините и гостите. И е нормално да е така.

Речта на Тръмп е ужасна. Добре, че не той е тема на темата.

# 635
Заповядай, ТиЛи
Много са красиви обувките.

# 636
Повече коментари срещам относно противоречивия тоалет на Мелания.

Аз лично не разбирам логиката на широкия розов колан. Иначе роклята сама по себе си ми харесва.

Катрин е хубава, без да намирам тоалета за нещо уникално.
Повече ми допада, че е с пусната коса. Преди все беше на кокове.

# 637
И аз с първите страници идвах, голям отзвук за Чарлз и Тръмп определено.

Не ги знам координирали ли са се какво да носят, ама нали все заигравки със знамена се търсят, тука се съмнявам да е търсен ефекта на цветовете, които са избрали Камила и Мелания.

# 638
Аз лично очаквах повече от Мелания - първо нон стоп с шапката, а вечерта с тази рокля Rolling Eyes сама по себе си е хубава, но има нещо не на място. Крещящо розовият колан също не ми се връзва.

# 639
Истинска принцеса е Катрин. Чудесно се вписа в това семейство. И Уилям все повече ми харесва.
И нещо от пресата: "Историята, традицията и известността на британската кралска фамилия им придават престиж, който кара президенти и министър-председатели да копнеят да се присъединят към тях. Поканите, раздадени по искане на избраното правителство, са мощен инструмент за възнаграждаване на приятели и изтръгване на отстъпки от нежелаещи съюзници, отбелязва АП."

# 640
Мелания прекалява с опитите да е Първа дама в сянка. Тъй и тъй е отишла, можеше да се постарае да се впише в обстановката, не да демонстрира как не иска да е там.

# 641
Така на снимките на първите страници, много добре изглежда Мелания. Определено създаде повод за коментари и обсъждане... Реално всичките и тоалети са много стилни - от шлифера Бърбъри до вечерната рокля. Но може би хората очакваха нещо друго, аз поне - повече блясък. Тя че е много хубава, хубава си е.

# 642
Харесва ми ненатрапчивото, но ясно послание с избраните цветове - синьо и жълто Simple Smile
Подкрепата за Украйна е очевидна Simple Smile

# 643
Силно се съмнявам тръмп точно са иска това да му е посланието, ама дано аз не съм права Simple Smile

# 644
Само дето синьото не  украинското.

Общи условия

Активация на акаунт