Кралски работи и клюки - септември 2025

• 74 663
  • 949
  •   1
Отговори
# 645
Не знам украинско или не е синьото, но от всички дами, видени снощи, Камила най-много ми хареса.

# 646
Британците са ненадминати

# 647
Тук явно е моментът, в който споменава Катрин в речта си. А ето и думите му "Да видя Нейно Кралско Височество принцеса Катрин толкова сияйна, толкова здрава и толкова красива... това е голяма чест."
Скрит текст:
"To see HRH Princess Catherine so radiant and so healthy and so beautiful…it's a great honour"

Мисля, че няма друг човек, който Тръмп да е гледал с такова мило и разнежено изражение.Grinning

И думите му за Уилям "Негово Величество е отгледал и забележителен син. Негово Кралско Височество Принцът на Уелс е наистина невероятен и мисля, че ще имате невероятен успех в бъдеще."
Скрит текст:
His Majesty has also raised a remarkable son. HRH The Prince of Wales is really amazing and I think you will have an unbelievable sucess in the future.

# 648
  • София
Какви всъщност са цветовете на Мелания? На една снимка я виждам с яркожълта рокля с розов колан. На друга в по-приглушено към пясъчно жълто с лилав колан. Не знам и защо е сложила обици с изумруди или сапфири. Съвсем отделен и излишен трети цвят.
Камила и на мен ми хареса, тя често се облича в синьо.
Най-много ми хареса Ан.

# 649
То май не било синьо, а лилаво 🤔

# 650
Philippa Lepley носена на Бахамите

# 651
Не знам украинско или не е синьото, но от всички дами, видени снощи, Камила най-много ми хареса.

Да, трябва да се отбележи, че Камила беше много елегантна, макар и ненатрапваща се.
Че покрай новопоявилата се неприязън към Чарлз в темата, нещо секна предишният възторг към Камила.

# 652
# 653
Според мен цветовете за вечерта са зададени предварително, но от домакините, не от гостите.
Няма нужда да е точния нюанс от знамето на Украйна - синьо и жълто са техните цветове. И шведските, де, но Швеция тук не е намесена.
Гледах предаването и много от други дами-гости също бяха със сини рокли в различни нюанси на синьото.
Само Мелания и Кейт бяха в жълто и златно, а другите жени, ако видите на снимката тук са с различни нюанси на синьо

Ако помните бившата първа дама и дъщеря й също бяха в синьо и жълто на коронясването на Чарлз.
https://www.scotsman.com/webimg/b25lY21zOmJlZDNlZmQ3LWJlMWUtNDNk … th=640&quality=65

А Мелания колко беше хубава на предишната визита. Сега е сякаш друг човек.

# 654
  • Варна
Днес Мелания и Камила имат много хубави снимки.

# 655
Британците са ненадминати по пищност, церемониалност и традиции. Вчера на лайф излъчването на ббс имаше над 1млн зрители поне в момента, когато гледах аз. Предполагам по другите канали на медии както и в ютюб каналите е било същото. Интересът е огромен.

Катрин наистина бе като принцеса от приказките, толкова нежна и изящна.

Херцогинята на Глостър също е прекрасна.

# 656
Британците да си пазят монархията, да има какво да гледаме, нищо съвременно не може да се сравни. Пак има осъвременяване, но има и запазено във времето.

# 657
За мен жълтата рокля на Мелания няма проблем в цвета и розовия колан, но тия голи рамене ми се струват доста неподходящи...

# 658
Снощи извън официалната програма, испанците и президентската двойка на Египет са направили обиколка с екскурзовод на Хеопсовата пирамида и Сфинкса, където са имали възможност да видят от първа ръка осветлението с испански привкус. Осветлението, охраната, термокамерите и аварийните батерии са проект на Isdefe (Ingeniería de Sistemas para la Defensa de España SA) с различни испански компании като Grupo Tragsa и Revenga. Проектът е осъществен със средства от FIEM (Фонд за интернационализация на бизнеса), а бюджетът му за Гиза и други емблематични забележителности в Египет е 10,5 милиона евро. След това са вечеряли в ресторант Mena House в хотел  Marriott, откъдето могат да се наблюдават пирамидите в Гиза.

От днес Фелипе и министър-председателят на Египет Мостафа Мадбули са открили Испанско-египетски бизнес форум, където се е обсъждало сътрудничеството в ключови сектори като енергетика, транспорт и туризъм.

# 659
Много странен ъгъл на първата снимка на Камила и Мелания, изглеждат като великани насред небостъргачи. Трябваше ми време докато разбера, че всъщност са в библиотека.
Костюмът на Мелания в актуалния цвят, не мога да реша харесва ли ми, но й стои чудесно.

Общи условия

Активация на акаунт