Кралски работи и клюки - септември 2025

• 74 627
  • 949
  •   1
Отговори
# 660
С този ръст Фелипе прави всички на джуджета.

# 661
Малко инфо за вчерашната вечеря.

Сред технократите сред делегацията от американски ръководители бяха главният изпълнителен директор на Apple Тим Кук и Сам Алтман от Open AI , който ще седне до лидера на торите Кеми Баденох .

Екипът на Тръмп очевидно не е отправил никакви специални заявки по отношение на менюто - което беше изненада за някои от пресата в Белия дом - което включваше пана кота с кресон от Хампшир, органично пилешко балотине от Норфолк и ванилов айс бомбе с вкус на малинов сорбет от Кентиш.

Крал Чарлз и кралица Камила по-рано лично огледаха банкетната маса в залата „Сейнт Джордж“.
Монархът и Камила се ръкуваха със служителите на домакинството, които стояха зад щателното планиране и организиране на грандиозното събитие.

Имаше и няколко внимателни щриха, като например реколта портвайн от 1945 г., най-близката година до раждането на президента (нямаше реколта, когато той е роден през 1946 г.), и коняк от 1912 г., годината на раждане на майка му, Мери.

Музиката варираше от попури от Джеймс Бонд до „Tiny Dancer“ на Елтън Джон и класически фаворити, както и шотландски танци в чест на семейния произход на президента.Банкетът, който беше организиран в Голямата зала, беше направо впечатляващ.

Персоналът беше започнал да сглобява масата с дължина 42,32 метра - или 51,75 ярда - преди седмица.
„Стига 2.7 от Морската пехота да са разположени един до друг“, каза гордо един от служителите, визирайки хеликоптера на президента.Той се гордееше със 139 свещи, 1452 прибора за хранене, всички с любов полирани на ръка, и побираше 160 гости, всеки с по пет чаши според сервиза си.

Последните от зашеметяващите сезонни цветни аранжировки, набрани от местното имение, бяха подредени само часове преди пристигането им.

Англичаните са създали и коктейл по случай държавната вечеря - https://www.instagram.com/p/DOtwuObDFv-/

# 662
София и Белен на разходка из Мадрид

И няколко снимки от ангажименти на кралица София. В края на миналата седмица във Ферол за спускането на вода на фрегатата F111 „Bonifaz“

В понеделник в Елче е открила международния конгрес за невродегенеративни болести

# 663
  • София
Много хубави София и Белен.
Белен се облича невероятно стилно, почти няма тоалет, в който да не ми харесва, а и булчинската и рокля беше прекрасна и много романтична.

Мелания на мен си ми харесва и вчера, и днес, страхотна жена, с безпогрешен усет за стил, изчистени ансамбли, въобще топ.

# 664
Клипче на Мелания и Кейт от днес.
https://x.com/MattSunRoyal/status/1968629701271851349?ref_src=tw … on%5Es1_&ref_url=

Мелания е супер, на Кейт полата твърдо "не", хем харесвам кафяво хем това е ужасно

# 665
Принцесата на Уелс покани първата дама на САЩ Мелания Тръмп да се присъедини към нея с членовете на програмата „Катерици" на скаутите в двора на вила Фрогмор днес!

# 666
Принцесата на Уелс покани първата дама на САЩ Мелания Тръмп да се присъедини към нея с членовете на програмата „Катерици" на скаутите в двора на вила Фрогмор днес!

Толкова естествено и широко усмихната Мелания не съм я виждала досега. Настроението ѝ се е подобрило, изглежда компанията на Катрин ѝ е много приятна.

# 667
Много са различни цветовете на клипчето и на снимките, но дори и след снимките полата ми е "не" и нюансите на цветовете на тоалета на Кейт са ми прекалено много.

Мелания наистина много усмихната беше и снощи на официалната снимка е и днес с Камила, сега и с Кейт.

# 668
София и Белен на разходка из Мадрид

Много приятни снимки. Абсолютно прекрасни с дечицата Heart

# 669
Направила е американо-английска комбинация.
Принцесата на Уелс носи пола на Ralph Lauren и яке Me + Em.

Рядко ще видиш принцеса да седи на тревата.

# 670
Мелания ми харесва само с този тоалет, кожения костюм не ми допадна, напомни ми за един филм "Ало ало". При Кейт забележката ми е, че цветовете са твърде тъмни, трябваше блузата да е светла. Двете поне на снимки изглежда, че си допадат и се чувстват добре една с друга. Вчера по медиите коментираха случка от първия ден, в който Мелания говорила с Камила, но виждайки приближаващата Кейт, се обърнала и насочила цялото си внимание към нея, повеждайки оживен разговор, което оставило Камила малко изолирана. Не е много дипломатично, но Мелания е по- близка по възраст с Кейт и явно си допадат.

# 671
Много е готина, естествена и непринудена.
Рядко ще видиш принцеса да седи на тревата.

# 672
Испанките са много готини така.
И аз не харесвам днешния тоалет на Катрин. Мелания обаче я харесвам и днес е доста веднага.

# 673
Как сияе Кейт, когато е около деца! 😍

# 674
Гала, права си,
Много добре се разбират двете.
На днешния ангажимент - усмихнати

https://x.com/RE_DailyMail/status/1968643906372767770

Общи условия

Активация на акаунт