Кралски работи и клюки - септември 2025

• 72 729
  • 949
  •   2
Отговори
# 930
Ау, Зара е чудна с тази рокля, много ѝ подхожда цвета! И страхотна инициатива подкрепят, браво!

А как се знае, че Уилям е бил на лов, а няма снимки и доказателства?

# 931
Зловещи са, да. Уилям и Хари също имат снимки като деца с убити животни.
 Предполагам, че и сега в другите кралски семейства не са се отказали от лова. Аз лично го ненавиждам, макар че и двамата ми дядовци бяха ловци.

И аз имах дядо ловец и никога не съм го харесвала това хоби. Той най-вече носеше зайци на баба ми да готви яхнии.
Съгласна съм, че такива снимки са зловещи. Може да е било в реда на нещата преди, но е травмиращо за децата според мен.

# 932
Брей, този Фреди голям купонджия- много хобита, почивки и чат-пат някоя почетна вечеря и плаване с кралския кораб...
Зара е страхотна. Въобще, от поне 2 г. е безупречна откъм визия.
Сестрите Йорк са в неприятно положение.

# 933
Боби Браун е издала книга, в която явно пише и за сватбата на Уилям и Кейт.

Аз от статиите в пресата винаги съм била с впечатлението, че Кейт сама се е гримирала за този ден, но Боби Браун казва, че е била нейна служителка.
https://youtube.com/shorts/f7AKCLMxM-o?si=-OsN7r2Q6sabmw8l

# 934
Това пък откъде дойде, че НИЕ броим лова на Уилям за работен ангажимент? Или евентуалната му среща на чай с баща му?
На Фредерик ловът е работен ангажимент. Публикува се в програмата му. Като се случи след някоя седмица ще го публикувам да видите.
Затова питам дали и на Уилям евентуалното ловуване го броите за работно? Щом това е работен ангажимент в други монархии.

# 935
Това пък откъде дойде, че НИЕ броим лова на Уилям за работен ангажимент? Или евентуалната му среща на чай с баща му?
На Фредерик ловът е работен ангажимент. Публикува се в програмата му. Като се случи след някоя седмица ще го публикувам да видите.
Затова питам дали и на Уилям евентуалното ловуване го броите за работно? Щом това е работен ангажимент в други монархии.

Доколкото разбирам,  за Фредерик ловът е работен ангажимент, а Уилям ходи за удоволствие.

# 936
Английските медии го споделиха и че не за първа година Уилям прекарва време сам с баща си в Балморал.
https://www.gbnews.com/royal/prince-william-king-charles-meeting-balmoral

# 937
Във всички статии, които изчетох не срещнах информация за това, че Уилям и Чарлз са ходили на лов по време на посещението му в Балморал, твърдението, че всички пишели това е невярно. Срещнах две статии относно предполагаемите разговори на двамата относно кризата с Андрю и Сара. По време на погребението всички медии коментираха, че Уилям е  странял от Андрю и че той не харесва присъствието му на семейни събирания. Смятам, че медиите просто свързват две и две, кризата с писмото на  Сара, негативното отношение на Уилям към Андрю и воала съвсем нормално е кралят и престолонаследника да коментират скорошната криза и как да се отреагира на нея.
Не знам защо Хари е коментирал информацията от пресата за срещата му с Чарлз, на практика той даде повече информация от тази, която медиите бяха успели да съберат.

# 938
Сигурно я е коментирал, за да не си измислят от пресата каквото им скимне.

Всъщност аз действително изгубих нишката.
Уилям е ходил при баща си в Балморал, за да настоява Андрю и Сара да бъдат отлъчени, което ще се потвърди, ако дъщерите им не отидат на Коледа със семейството, нали така. Щом го е убеждавал, значи Чарлз не е искал, а Улям е настоявал, защото ако Чарлз искаше, нямаше да чака Уилям да му каже, нали е кралят.
Откъде го знаете това? Само по логическа верига, или има и някаква информация.

За лова отделно, аз съм  убедена, че още ловуват, тя и кралицата гонеше лисици и като бабичка, запомнила съм тия подвизи. Наистина ловът ми е страшно противен. Ясно, че трябва да се поддържа популацията при развъждане на дивеч, обаче едно е това да го правят лесничеи и професионалисти, друго разгевезени благородници да се снимат с трофеи. Добре, че поне за последното на повечето вече им преседна.

Последна редакция: вт, 30 сеп 2025, 11:56 от Iris04

# 939
В случая няма какво толкова да измислят, дали е дал снимка, на която са той, Меган и децата или е дал снимка само на децата, има ли значение? Дали тона е официален или семеен,  в общи линии това е коментирал, нищо чак толкова значимо, от какво толкова да се е засегнал, просто много му се иска да продължи да се говори за него, /може новата ПР-ка да стои зад изявлението/, че срещата като цяло вече не е актуална новина.

# 940
  • София
Във всички статии, които изчетох не срещнах информация за това, че Уилям и Чарлз са ходили на лов по време на посещението му в Балморал, твърдението, че всички пишели това е невярно.
Невярно е само за Чарлс...за него изрично пише, че не ловува вече.

Йорките и млади и стари не винаги присъстват на Коледа или пък не в пълен състав. Та ако се появят Беа и Моци, примерно, как ще го тълкуваме?
Много странно би било, Уилям да убеждава Чарлс относно Андрю за нещо. Повечето предположения бяха че е свързано със срещата с Хари...ама то все тая, може и за двете, и за още 5 неща да са говорили...ако са се видяли. И без друго няма да разберем.

# 941
Никъде не се споменават сестрите Йорки в темата за отстраняване на празници. Но медиите предполагат, че ще заемат страната на родителите си и ще откажат да присъстват на Коледа в Сандрингам без тях.
Беатрис вече си го отнесе без да е виновна. Заради Сара я отстраниха от една организация.

# 942
  • Варна
Камила по дънки показвахте ли? Ако да - изтървала съм. Много е готина Simple Smile

# 943
Супер е Камила по дънки. И други пъти са я снимали така, отива й.
За сестрите Йорк и аз имах предвид това, че е нормално да изберат родителите си. Същевременно, редовно присъстват на семейните празнични събирания- много редки са изключенията. Ще видим какво ще направят, но най-вероятно ще предпочитат семействата на половинките си за Коледа.

# 944
На мен Летисия ми хареса днес в тоя бял тоалет.

Кралицата председателства петото издание на наградите Premios Retina eco, отличия, които признават бизнес проекти, които залагат на устойчивост, иновации, технологии и борба срещу изменението на климата.

Общи условия

Активация на акаунт