Кралски работи и клюки - септември 2025

• 67 502
  • 902
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Леонор е прекрасна. Нямам предвид костюма ѝ, а излъчване ѝ. Много ми харесва!

Амалия на това пътуване в Щатите не ми допадна в нито един тоалет, не са ѝ ги уцелили- розовият костюм не е нейният, с бежовият ми харесва само в частта на раменете- ръцете ѝ добре изглеждат на снимката, но я стиска в бюста и панталон не ѝ отива, с роклята е ок като цяло, но не е за толкова къса дреха. Обаче косата ѝ колко е хубава!

Карл Филип и София са много готини и двамата, много хубава двойка, на нея това зелено нещо (гащеризон вероятно) ѝ стои супер.

Йорданските принцеси са толкова симпатични и трите! Много нормални и естествени същества изглеждат.

# 901
  • Майничка
Леонор все повече ми напомня в лицето на майката на Летисия. Палома е по-дребна и с по-квадратно лице, но все пак намирам доста прилики.

# 902
  • Някъде там
Леонор все повече ми напомня в лицето на майката на Летисия. Палома е по-дребна и с по-квадратно лице, но все пак намирам доста прилики.
Не се бях замисляла но да имат прилика.

Много мил личен подарък за Фредерик и Мери от  Маргрете.
Скрит текст:
Днес, по време на малка церемония в замъка Фредериксборг, Нейно Величество кралица Маргрете представи специално творческо произведение за техните величества краля и кралицата: две бродирани седалки за столове, създадени по инициатива на кралица Маргрете за седалките на кралското семейство, когато техните величества посещават замъка.
Бродерията е базирана на коронованите монограми на краля и кралицата – син огледален монограм FF X за Негово Величество краля и червено М за Нейно Величество кралицата. Около монограмите, на тъмно син фон с малки тюркоазени точки, са разцъфнали цветя: лалета, рози, лилии, ириси, клематиси, маргаритки и невен.

Кралица Маргрете е добавила своя подпис, M-24, на предната част на стола като личен щрих.
Столовете са част от постоянната експозиция в Националния исторически музей в замъка Фредериксборг и ще бъдат използвани от техните величества, когато кралското семейство посети мястото.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2025, 20:55 от daviz

Общи условия

Активация на акаунт